Şimdi Ara

CM HYPER UC / OCZ VENDETTA / 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir sistem toplatıyorum.İşlemciyi oc ile kullanacağım.Fazla zorlamayı düşünmüyorum.Orta halli bir soğutucu alacağım.
    Cooler Master HYPER UC yada OCZ Vendetta alacağım sizce hangisini alayim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaza_cem -- 5 Şubat 2009; 15:13:50 >

• COOLER MASTER V8
  • OCZ VENDETTA INTEL/AMD CPU SOĞUTUCU işimi görür mü ?
    Fiyatı da uygun 88 TL ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaza_cem

OCZ VENDETTA INTEL/AMD CPU SOĞUTUCU işimi görür mü ?
    Fiyatı da uygun 88 TL ?

fan küçük olduğu için önermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

quote:

Fiyatı da uygun 88 TL ?

VENDETTA2 veya GLADIATOR Max Nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaza_cem -- 26 Ocak 2009; 21:22:43 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

quote:

Fiyatı da uygun 88 TL ?

VENDETTA2 veya GLADIATOR Max Nasıldır ?

Gladiator u bilmemde vendetta2 gayet güzel.. Ama yinede ben sunbeam core contact freezer'ı ( sanırım böyle yazılıyor xD ) öneririm..

Not: hepsiburada da şuan %20 indirim var kaçırma sunbeam'ı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CM Hyper Uc yada Zalman 9700NT alacağım hangisini alayim sizce ?
  • Sunbeam Core-Contact Freezer'ın son 2 gün için indirimi var bu fiyata imkan yok bulunmaz bir ürün.
    Ama yok illa başka birşey alıcam dersen OCZ Gladiator Max öneririm.

Gladiator MAX ve Vendetta2 arasındaki tek fark birinde 3 ısı borusu (Vendetta2), diğerinde 4 ısı borusu (gladiator max) var.
  • CM HYPER UC düşünüyorum.Boyutları hakkında bilginiz var mı mid tower kasa alacağım kasaya sığması konusunda tereddüte düştüm
  • tt bigtyphoon vx, üstüne bulabilirsen silverstone fm 121 fan, olmazsa zalman 1800rpm fan overclock performansını max. yapar.
  • OCZ Vendetta yada CM Hyper Uc alacağım.Yorumları bekliyorum..
  • quote:

OCZ Vendetta yada CM Hyper Uc alacağım.Yorumları bekliyorum..

sana bunları kim önerdi acaba.Her mesajda bunu yazıyorsun.Sana bu ürünlerden daha performanslı ve ucuz ürünler sunuyorlar siz illa bu diyorsunuz.Size bunu kim önerdi bilemem ama isterseniz o kişiye direk sorun ki işiniz uzamasın hemen karar verirsiniz.Benimde önerim sunbeam c.c.f. ocz lerin bağlantı şekliyle aynı.Kasa boyutuna göre alıyorsanız hangi kasayı alacaksınız veya kasa almadıysanız ve mid tower alacaksanız burada öneride istiyebilirsiniz.Bu sayede hem soğutucuyu hemde kasayı size öneriz.Ben baktığım kadarı ile çoğu yeni mid tower kasalar 19cm'den aşağı değil yani s.c.c.f , ocz vendetta 2 hepsi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: padfinder

quote:

OCZ Vendetta yada CM Hyper Uc alacağım.Yorumları bekliyorum..

sana bunları kim önerdi acaba.Her mesajda bunu yazıyorsun.Sana bu ürünlerden daha performanslı ve ucuz ürünler sunuyorlar siz illa bu diyorsunuz.Size bunu kim önerdi bilemem ama isterseniz o kişiye direk sorun ki işiniz uzamasın hemen karar verirsiniz.Benimde önerim sunbeam c.c.f. ocz lerin bağlantı şekliyle aynı.Kasa boyutuna göre alıyorsanız hangi kasayı alacaksınız veya kasa almadıysanız ve mid tower alacaksanız burada öneride istiyebilirsiniz.Bu sayede hem soğutucuyu hemde kasayı size öneriz.Ben baktığım kadarı ile çoğu yeni mid tower kasalar 19cm'den aşağı değil yani s.c.c.f , ocz vendetta 2 hepsi olur.

Öneri için değil de Pcyi VATANda toplatacağım.VATANda fazla seçenek yok.Mid tower kasa alacağım vatandan bir tavsiyen varsa düşünebilirim.

• sadece kasa için fiyat aralığını nedir? Bilmediğim için sana
    TehermalTake VI1000BWS M9 MidT ATX PENCERİ SİYAH KASA 175tl
    CoolerMaster ELITE RC-333 390W MidT ATX SİYAH KASA 143tl
    Feel HURRICANE MIO923 128 tl bunlardan birini seçersen size önerilen bütün fanlarda sığacaktır.Feel typhoon'da seçebilirsin.Fiyata göre en düşükleri bunlar.Zaten diğerlerine hiç bakma derim.Feel beğenilmez ama diğer düşük fiyatlılar feel'den bile kötüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi padfinder -- 5 Şubat 2009; 22:12:52 >
  • quote:

sadece kasa için fiyat aralığını nedir? Bilmediğim için sana
    TehermalTake VI1000BWS M9 MidT ATX PENCERİ SİYAH KASA 175tl
    CoolerMaster ELITE RC-333 390W MidT ATX SİYAH KASA 143tl
    Feel HURRICANE MIO923 128 tl bunlardan birini seçersen size önerilen bütün fanlarda sığacaktır.Feel typhoon'da seçebilirsin.Fiyata göre en düşükleri bunlar.Zaten diğerlerine hiç bakma derim.Feel beğenilmez ama diğer düşük fiyatlılar feel'den bile kötüdür.

Kasamı seçtim zaten TT M9 alacağım ona göre vatandan cpu soğutucusu tavsiye istiyorum..
  • o kasa güzel ama yeni fark ettim psu yokmuş.Senin psu yok ise işine yaramaz.Var ise sorun olmaz.Benim sana 20tl pahalı olan TT VG7400BWS SOPRANO RS 101 400W MidT ATX SİYAH KASA veya CoolerMaster ELITE RC-333 390W MidT öneririm.Soğutucu ise bu kasalara (genişlikleri 20cm old.) her soğutucu olur.Fakat yanda fan var ise onları çıkartman gerek.O fanlarda boşa gitmez dışarıdan bir şekilde takarsın olur.Ben öyle yapıyorum.
  • quote:

o kasa güzel ama yeni fark ettim psu yokmuş.Senin psu yok ise işine yaramaz.Var ise sorun olmaz.Benim sana 20tl pahalı olan TT VG7400BWS SOPRANO RS 101 400W MidT ATX SİYAH KASA veya CoolerMaster ELITE RC-333 390W MidT öneririm.Soğutucu ise bu kasalara (genişlikleri 20cm old.) her soğutucu olur.Fakat yanda fan var ise onları çıkartman gerek.O fanlarda boşa gitmez dışarıdan bir şekilde takarsın olur.Ben öyle yapıyorum.

Ayrıca 650W PSU alacağım...
  • sorun yok o zaman her soğutucuyu seçebilirsin.Fakat yan panalde cpu için havalandırma tuneli var onu çıkartıp istediğin soğutucuyu takarsın.Ben öyle yaptım.Ben de feel hurricane 2 var onun yan paneldeki tüneli çıkartıp akasa revo taktım.PSU'Yİ vatandan mı alacaksın
  • quote:

sorun yok o zaman her soğutucuyu seçebilirsin.Fakat yan panalde cpu için havalandırma tuneli var onu çıkartıp istediğin soğutucuyu takarsın.Ben öyle yaptım.Ben de feel hurricane 2 var onun yan paneldeki tüneli çıkartıp akasa revo taktım.PSU'Yİ vatandan mı alacaksın

Evet vatandan...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.