Bildirim
CM 03/04 Oynuyan Var mı ? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: rubiel
2108 e geldiini idda edenler var
ben en fazla 2015
2020 ye geldım bıraktım yenı sezon actım sımdı -
Ben Altay ile üstüste 3 kez Türkiye Şampiyonluğunu, 2 kez Şampiyonlar Ligi yarı finalini gördüm. Sonra İngiltere'den, İtalya'dan, İspanya'dan teklifler geldi ve Real Madrid'e gittim.
Bu oyunda Diego bomba bir oyuncu. Forvette de Tevez. Defansta ise Lucio.
Real'e gittiğimde direk bu 3 oyuncuyu aldım. -
var hocam olmazmı CM bütün mahalle online oynuyorz -
bi ara oynuyodum.hep hileli transfer yapardım. -
Benim arkadaş 2-3 ay öncesine kadar cm 01/02 oynuyordu , oyuncular gözükmüyor sadece yazı var gol olunca gooool yazıyor o kadar.Takımı atalanta ve forveti de tabi ki Maxim Tsigalko Okoronkwo da hileli oyuncu herhalde onu da solda oynatıyordu , hala oynuyor mu bilmiyorum.
Ama ben cm 01-02 nin de fm 08 in de saçma oldugunu düşünüyorum , maçı siz oynamıyorsunuz , takımı kuruyorsunuz , işte transfer , taktik falan sonra pc maçı oynuyor kazanırsanız mutlu oluyorsunuz :P Ben de zamanında oynamıştım(o zaman net yoktu öylesine oynuyorduk işte) şimdi para versen oynamam ya saçma geliyor. -
tsigalko vardı bunda süper bi kaleci -
quote:
Orjinalden alıntı: êst
tsigalko vardı bunda süper bi kaleci
Kaleci mi :P Tsigalko forvet. -
Online oynamak isteyen arkadaşlar varsa pm atsınlar bakalım olursa oynarız.
@Dark_Lord_ Yury Tsigalko kaleci -
quote:
Orjinalden alıntı: Dark_Lord_
quote:
Orjinalden alıntı: êst
tsigalko vardı bunda süper bi kaleci
Kaleci mi :P Tsigalko forvet.
onlar kardeş
maxim tsigalko ve yury tsigalko... dinamo minks de oynuyolar birisi forvet digeri kaleci -
Todorov derim -
aghahowa yı alın hem genç hem ucuz... 2 yıl sonra özellikleri 20 20 20 oluyor hepsi... kontrat yapıyosun kabul etimiyor...sonra teklif yapıyolar..noya basma seçeneği inaktif yani yes e basmak zorundasın....zorla transfer ediyor ferefsizler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 30 Haziran 2008; 1:07:31 > -
fm 2008 -
Oooo CM 03/04 hayatımın oyunudur. Sırf bu oyunu çalıştıramadım diye bilgisayarı formatladığımı bilirim. Şu an FM2008 oynuyorum ama hiç bir menejerlik oyununda CM 03/04 te ilerlediğim kadar ilerlememişimdir. -
temur altunhan oyundaki en iyi türk santrafor
de la cuesta başta nerdeyse bedava olan mütiş bi defans oyuncusu
fredy adu mütiş yenetek daha 15 yaşında başlıyo
evandro roncatto 18 yaşında başlıyo 23 yaşına gelince oyunun en büyük santraforlarından birisi oluyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubiel -- 30 Haziran 2008; 1:08:58 > -
O oyunu eskiden ne oynardım. Heyt beaa -
oynamayan var mı desen daha doğru olurdu sanırım :) Champion Manager'in Eidos ile Sports Interactive'in yollarının ayrılmasından önce çıkan en iyi menejerlik oyununuydu. Tabi bu ayrılıktan sonra CM bozdu kendini ve tahtını Sports Interactive'in geliştirdiği Football Manager'e bıraktı. Ama hala arada sırada nostalji olsun diye bir iki sezon yaparım CM 04 ile -
quote:
Orjinalden alıntı: nieaufgabe
Online oynamak isteyen arkadaşlar varsa pm atsınlar bakalım olursa oynarız.
Pm attım . -
Eskiden oynardım unutmadım CM'yi herkes FM oynarken ben hala vefakar CM takılıyorum 2008 diğerleri kadar kötü olmamış güzel oynanıyor en azından
Cm03/04'te ise her takımla aldığım oyuncular belliydi; Anatoli Todorov, Philippe Mexes, Edwin Van Der Sar, Maxi Lopez, Serkan Ekman, Robert Earnshaw ve Aiden McGeady ve bir de Alessio Cerci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 30 Haziran 2008; 16:11:52 > -
quote:
Orjinalden alıntı: CanYücel
oynamayan var mı desen daha doğru olurdu sanırım :) Champion Manager'in Eidos ile Sports Interactive'in yollarının ayrılmasından önce çıkan en iyi menejerlik oyununuydu. Tabi bu ayrılıktan sonra CM bozdu kendini ve tahtını Sports Interactive'in geliştirdiği Football Manager'e bıraktı. Ama hala arada sırada nostalji olsun diye bir iki sezon yaparım CM 04 ile
football manager zaten cm nin ekibi cm ekibi cm den ayrıldı fm yi yaptılar aslında cm isim olarak bozuldu yoksa fm= eski cm
ben sonraki yıllar bilindik isimlerden sıkıldığım için gerçek dışı oyuncular şeçeneğini seçip oynuyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 30 Haziran 2008; 16:27:01 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X