Şimdi Ara

cm 01/02 turkcelestirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cafeden cektıgım cd ile oyunu yukledım 3.9.60 versıyonu turkceye cevrılmıyorumus dıye duydum 3.9.65 cevrılıyormus 3.9. 65 i indirdim setup yaparken install in english ve bı suru dil secenegi var hangisine basarsam basiim unable to find cm01/02 installation re-install cm 01/02 from cd and try again yazısı cıkıyor cd zaten takılı durumda yardım edebılecek varsa sevinirim

• once % 100 ıcın yenı oyun acman gerekıyor eger yenı oyun acıcaksan once oyunu sıl sonra tekrar yukle tabı sıldıkten sonra gerıye kalanları sen sıl sonra yenıden kur sonra 3.9.65 update ı yap ınglızce olarak sonra turkcelestır ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal_lecter

cafeden cektıgım cd ile oyunu yukledım 3.9.60 versıyonu turkceye cevrılmıyorumus dıye duydum 3.9.65 cevrılıyormus 3.9. 65 i indirdim setup yaparken install in english ve bı suru dil secenegi var hangisine basarsam basiim unable to find cm01/02 installation re-install cm 01/02 from cd and try again yazısı cıkıyor cd zaten takılı durumda yardım edebılecek varsa sevinirim

tmm oyunun eskı surumu daha guzel ama bari 02/03 u alsaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: venedik

once % 100 ıcın yenı oyun acman gerekıyor eger yenı oyun acıcaksan once oyunu sıl sonra tekrar yukle tabı sıldıkten sonra gerıye kalanları sen sıl sonra yenıden kur sonra 3.9.65 update ı yap ınglızce olarak sonra turkcelestır ok

oyunu bi çok kez silip tekrar yükledim fakat hala aynı problem var bide bu geriye kalanlar derken neyi kastettin bende oyun bi klasör içinde direk klasörü siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal_lecter -- 17 Nisan 2006; 20:44:21 >
  • save dosyası ayrı oluyo yenılerınde ama eskısınde oyle olmaması lazım sen genede bı belgelerımın ıcıne bak
  • ilk önce 3.9.65 i sonrada türkçe yamayı kuracaksın. Bu kayıtlı oyununda geçerli değil yeniden oyunu açacaksın.

bende hiç sorun çıkarmamıştı...
  • merhaba arkadaşlar, 3.9.65 için türkçe yama arıyorum, windows 11 de türkçeleştirme programı çalışmıyor, o yüzden türkçe dosyalarını direk oyunun data klasörüne atıp kopyalayacak şekilde elind eolan varmı? şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.