Arkadaşlar bakıyorum da forumda bayağı bi cm hayranı var.. Sİze bi soru bakalım.Türkiye liginde ( ayrıca 4 lig daha açık ) Trabzonspor la oynuyorum .Şu anda 2004 2005 sezonundayım ve kadromda ki yabancı sayısı 4.Ama yeni bir yabancı ile anlaşma sağladığımda tam alacağım zaman transfer iptal ediliyo neden de kadromda daha fazla yabancı bulunmasına hakkım olmaması diyor.Sİz bu duruma bi açıklık getirebiliyor musunuz?
valla türkiye ligi ile oynamayalı çok zaman oldu ama veto ettiği transferler genelde çok fazla masrafa malolan transferler oluyordu bende. yani bosman ile istediğim kadar yabancı alabiliyordum zamanında.
beyler bu arada aynı sorun bende de oluyor.. bu arada bu oyunu öğrendim sayılır artık. bu arada traningi sadece generale göre mi yapabiliyoz. bir de cmturkey.com adresindeki türk ligi yaması epey güzel tavsiye ederim. :) bir de bazı oyuncuların yanında FGT yazıyor ne demek yaw bu.. bir de oyuncum bir maçta kırmızı kart görünce itiraz edince 5 -6 maç zeca geliyor. itiraz etmezsem 1-2 maçla kurtuluyorum. hiçmi itiraz etmiyecez.
birkaç tane oyuncu(paftan falan)sat takımın tamanen dolmuş anlaşılan bu yüzden transfer yapamıyosun yada transfer ettiğin futbolcuyu pahalı buluyor.. saygılar...
Dostlarım dikkatle okuyun hepsini yanıtlıyorum. 1)Yabancın fazla olabilir yedek kadroyu aç ve işine yaramayan bütün yabancıları serbest bırak yedek kadroda senin görmediğin yabancılar olabilir. 2)Traning DEFANS:Fitnes bölümüne al. FORVET:Şut bölümüne al. ORTA SAHA:Beceri bölümüne al. Ayrıca Ali Saminin dediği gibi boman ve de takım küme düşerse yıldız oyuncuları ucuza bırakıyo. Torino'daki Luca Toni adlı oyuncu BATE'DEKİ Ermakoviç. Taribo West oyuna ilk başladığın zaman takımsız onu kesin alın!!!
beyler benim oyuncular hep mutsuz hep mutsuz nedendir acep ? çoğu oyuncu yusuf u sevmiyor napıyım ben yaa ?
Sende Türkçemi var yoksa ingilzce biliyomusun.Kontrat istiyo olabilirler kontrat tarihlerini sakın geçirme yoksa bosman kuralı ile başka bi takıma gider.TAVSİYE kesinlikle Türkçe kurun.
Arkadaşlar cevaplar için saolun ama istediğim cevabı bulamadım.Ben yeni bir cm manager i değilim dediğiniz şeylerin hiçbiri değil sorun. 1 Takımımda 25 futbolcu var Kadro da ye var yani 2 Yabancı sayım 4 eminim 3 Takım oyuncuyu pahalı bulsa canceled because of unrealistic fee diyo bu durumda ise yabancı için yer yok diyo Coach larım yabancı ondan izin vermeme olası olabilir mi sizce Cevaplarınızı bekliyorum
coach'lar player coach değil ise alakası yok coach'larla. valla ben cm3'ün ilk versiyonunda yabancıları bosman dışında alamazdım türk takımlarına. hep cancelled derdi. çözümü de yoktu ama son versiyonda nasıl bilmiyorum hiç türkiye ligi oynamadım.
jenkocenko hocam nasıl sallamaktır bu anlamış değilim kopya olması ile ne alakası var yapma etme. Allah'ım sen akıl fikir ver ihtiyacı olan arkadaşlara
yabanci oyuncularin normalde 8 e kadar cikabilir ancak bu oyunculari ne !zaman! transfer ettigine gore degisiyo.mesela 1 haziranda transfer sezonu aciliyor ve senin 4 yabancin var.sezon icinde anlasma yaptigin 2 oyuncu diyelimki geldi ve 6 tane oldu.bunlarin ustune haziran ustunde anlasma yapip hemen bi oyuncu alamiyosun.agustosu falan beklemen gerekiyor.neden oldugunu cozebilmis degilim..her zaman yemiyor.surekli deniyceksin bu yuzden.ben 00/01 de 2060 kusur yilina geldim ama bunun tam raconunu anlayamadim.
yahya kemal-->trainingleri istedigin gibi yaptirabilirsin.training kisminda bostaki secenekleri ayarlayip isim ver.(mesela fitness agirlikli olsun).sonra da stamina ve strength i dusuk oyunculari yaz boyunca orada calistir.general deki adami tutup suruklersen oraya artik o training programiyla calisir.(yaz bitince cikarmayi unutma ama:)
heh heh sen de 92'den beri oynayan biriyle konuşuyorsun ve her yol var bizde emin olabilirsin. oyun kopya olduğunda içeriğinde değişiklik olduğunu düşünmen ne kadar mantıklı tartışılır tavsiye: bildiğini sandığın şeyleri gözden geçir
arkadaşım, bir oyunun kopya olmasından dolayı oyun içinde transferleri yönetimin veto etmesi sana mantıklı geliyor mu? güldürme Allah aşkına