Şimdi Ara

Clup Penguin Memebersizliğe son günde 15 dk uğraşarak member sahibi olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu işin mantığı reklam veren firmaların sitelerine girerek günde 15 dk uğraşarak bir ayda para birkince PayPal ile premium almadır.TAMAMEN YASALDIR !!!
    Öncelikle bir PayPal hesabımız olması lazım.

www.paypal.com a girip

sing up dan üye oluyoruz...

Ülkeyi seçtikten sonra personal diyip devam ediyoruz ve diğer yerleri dolduruyoruz.

İlk bölüm bittikten sonra sizden kredi kartı isteyecektir. Korkamyın !

Hiç bir yere ellemeden Üstteki Paypal Resmine tıklıyoruz ve maile gelen onayı yaptıktan sonra paypal da şimdilik işimiz bitiyor.

-----------------------

Şimdi para kazanacağımız yere geldik.
    Adbux sitesine gidiyoruz
    http://adbux.org/?r=aly123
    beyler burdan kayıt olursanız benim içinde iyi olur

Daha sonra Login olup "Surf Ads" yazan yere girip reklamlara teker teker tıklıyorsunuz. 30 saniye bekledikten sonra Dolar işareti çıkıyor ve kapatıp bir alttakine geçiyorsunuz. Bu şekilde 10 tane yaptıktan sonra o günlük limitiniz doluyor. Bi sonrakini sonraki gün yapabilirsiniz...

Bu sayede paramız 10$ a ulaşınca mystats bölümünden cashout a tıklıyoruz ve paramız paypal e gidiyor.
    cup penguinde ödemeyi paypal ile yapıyoruz paypal hesabımızı giriyoruz ve biriken parımızı kullanıyoruz

• bu konu daha önce 1000lerce kez verildi !
  • verildiğini bilmiodum en geriye kadar gittim.ve hiç bir yerde yazmyıo
  • Ya ben paypaldan da adbuxdanda üyeliki aldım adbuxa girip reklamrada tıkladım sora cash out a bastım paypala girdim daha hesabımda hiç para yok

ben mi yapamadım nedenini söylermisin
  • yeterince para kazandığına eminmisin
  • reklamlara hepsine bastım 30 saniye doldu done yazdı $ işareti cıktı kapattım sonra cash outdan bastım gelmedi
  • Your Statistics
    # of Website Visits 3

Your Referral Statistics
    # of Total Referrals (view) 0
    # of Referral Website Visits 0

Balance Information
    Referral Bonuses $0.00
    Current Balance (cashout) $0.03
    Total Paid $0.00

Böyle ydi cash outa abstım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kampanya bitti!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok saol arkadaş paylaşım için.Böyle birşeyi hiç görmemiştim.Ayrıca bunu başka oyunlar icinde uygulayabiliriz değil mi?
  • Uygulanabiliyor ama ben yapamadım

• bu arada ben 30 sn bekliyorum ama hiç bir yerde dolar işareti çıkmıyor?Artık siteyede girmiyor

Tamam iki sorunuda çözdüm siteye login olmamışımAma şimdide 3 reklama tşkladim tabi hepsindede 30 sn bekledim dolar işaretide çıktıda.O reklamların üstü çizildi şimdide reklam yok napcam?Yarını mı bekliycem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 13 Temmuz 2007; 18:03:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umurman

Arkadaşlar;

Bu işin mantığı reklam veren firmaların sitelerine girerek günde 15 dk uğraşarak bir ayda para birkince PayPal ile premium almadır.TAMAMEN YASALDIR !!!
    Öncelikle bir PayPal hesabımız olması lazım.

www.paypal.com a girip

sing up dan üye oluyoruz...

Ülkeyi seçtikten sonra personal diyip devam ediyoruz ve diğer yerleri dolduruyoruz.

İlk bölüm bittikten sonra sizden kredi kartı isteyecektir. Korkamyın !

Hiç bir yere ellemeden Üstteki Paypal Resmine tıklıyoruz ve maile gelen onayı yaptıktan sonra paypal da şimdilik işimiz bitiyor.

-----------------------

Şimdi para kazanacağımız yere geldik.
    Adbux sitesine gidiyoruz
    http://adbux.org/?r=aly123
    beyler burdan kayıt olursanız benim içinde iyi olur

Daha sonra Login olup "Surf Ads" yazan yere girip reklamlara teker teker tıklıyorsunuz. 30 saniye bekledikten sonra Dolar işareti çıkıyor ve kapatıp bir alttakine geçiyorsunuz. Bu şekilde 10 tane yaptıktan sonra o günlük limitiniz doluyor. Bi sonrakini sonraki gün yapabilirsiniz...

Bu sayede paramız 10$ a ulaşınca mystats bölümünden cashout a tıklıyoruz ve paramız paypal e gidiyor.
    cup penguinde ödemeyi paypal ile yapıyoruz paypal hesabımızı giriyoruz ve biriken parımızı kullanıyoruz

Sen denedin mi ??
    member oldun mu??

• KOnuyu acan arkadas denememiş arkadasından alıntıymıs :D
  • kredi kartı vermek zorunlu mu ??
  • Hayır zorunlu değil
  • Saçma Bişi Sorucamda Bu Paypal Üyelikleri İçin Gerçek Para Gerekio Mu
    Ve Clubpenguin e Paypal ile Üye Olunca Gerçek Para Veriomuyuz
  • ilk başta bi şüphe ettim ama güsel bişeymiş bu
    haftalık $7.70 kazandırıo 1 hafta içinde CP 1 aylık member olabilcem
    benim bu günlük hakkım bitti
    3 tane reklam wardı
  • ama eğer paran 10 doları geçmesse o sitede paypala yollamıyor.Bide ben dünden beri bakıyorum 0.03 dolar var bende ama sadece 3 reklam var dünden beri.Ne zmn yeni reklam gelcek?_
  • ya zip code city stataye ne yazcaz pls cevappp
  • 34250
  • HİÇ ANLAMADIM BU HİLE FİLANMI?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.