Şimdi Ara

...:::: | | CluBMW® | | The Ultimate Driving Machine [5!] ::::.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
0
Favori
44.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bi ağzımın suyu aktı smiley i olsa hemen koyucam bu ne yaaa araba deyimi yerindeyse "CINCIK" gibi... Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah... Enfes bir motor... Ancak sanırım 2004 lerde 218 hp olanı var... Yinede felaket güçlü ve atak bir okadarda cimridir bu motor... Donanım olarakta Harmanın sisteminden dvd-navi ye kadar herşey var... Çok güzel arba yaws... Tekrardan hayırlı uğurlu olsun, ayrıca 7.30d 2kat hayırlı uğurlu olsun onunda fotolarını en kısa zamanda bekliyorum...

• stone hayırlı uğurlu olsun ....kazasız belasız kullanırsın inşallah...Araba muhteşem görünüyo...........Harıka..730 d hayırlı olsun şimdiden..selamlar....
  • stone olum nöörmüşün hayırlı ola .

Benım aracı konsinyeye hangı galerıye vermelı ıyı fıyata çaksın pardon satsın ?

istanbul. Beşiktaş/fulya denedik olmadı ..
  • hocam e65 o sizin alacağınız kasa... 2005 in son ayında gelen yani 2006 modeller e66 makyajlı kasa... Böbrekleri biracık daha geniş farları geriye çekik ve arkadaki bagaj kapağında hafif değişiklikler var onda...
    Bu arada cıncık direk süper bal dök yala tarzı temiz otomobiller için benim kullandığım bir deyim

Bu arada performansından birazcık söz edermisin? Vede boardcomputer ın gösterdiği tüketim değerlerini yazarmısın? Autoshowda bu araç için "Bmw dizel motorlu bir m3 yaratmış" yorumu vardı...
  • mesaj alınmıstır umut hocam ılk mesajı edıtliyorum.

Dostlar sızlere baba bır soru yenı kasa 3 serısının compact ı gelecekmı yoksa 1 serisi compactın yerını mı aldı.

10 puan değerindedir ..
  • hayır satarsak şimdi yenı kasası gelıyorsa eger deger kaybına ugrar eger cıkacaksa bıleyım daha cabuk satayım dıyecektım. Zamanında 3500 euro fazla verıp 325ci almak vardı ah akılsız başın cezası işte

bırdaha hayatta compact almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 6 Aralık 2006; 23:32:05 >

birşey danışmak istiyorum;
    benim 2004 316ti için 17 mi yoksa 16 inç jant tavsiye edersiniz? 17 daha güzel olur ama süspansiyon konforu çok mu bozulur ?+17 de jant eğilmeleri oluyor mu?

teşekkürler
  • haha bende o gsm telin kablolusu var malesef Ancak umut hocam araçlar(özellikle 7.30) harika... Allah kazasız belasız güvenli hayırlı sürüşler nasib eylesin... Jantlar 19" bendede aynısının 18" olanı var... E65 te çok şık duran bir jant... Entegre garaj kumandasından elektrikli perdelere kadar herşey var... Maşallah nazar değmesin
  • umut hocam senin jantlar güzel. bence hiç dokunma benim hep gördüğüm ve hoşuma giden bir jant. ancak resimdeki sanırım m6 daki jant. Çok güzel olmuş... Böyle bir uygulamaya karar verecek olursan çok yakışan bir seçim

Ben şeritten vazgeçtim. ana bir soru sormuştum araya kaynamış bu benım aracı ne kadara okutabılırız yaw . Umut hocam sen bu pıyasadan az cok cakıyosun motoru donanımı aracı bılıyosun nedır oluru galerı işi yada ne bıleyım münferit satsak ?

Yada takasa ne alınır ustune para verıp yanı elden cıkarmak hakkında bır yazı yazabılırsen sevınırım.

Sevgiler Dostlar

Efe hocam senı msn e ekledım de bı turlu denk gelemedık yaw

Orjinalden alıntı: umut16

ozdamar hocam sen aracı sadece kendin mi kullancan yoksa babayla aileyle beraber mi..

eğer benim gibi aracı sadece sen kullanıcaksan kesinlikle coupe tavsiye edrim benim eski araç gibi bitane olabilir...
    +1 ancak aileyle kullanmıyacaksan bile 3.20d çok iyi bir tercih (bence)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.