Şimdi Ara

...:::: | | CluBMW® | | The Ultimate Driving Machine [5!] ::::.... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
0
Favori
44.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• selamlar...
    arkadaşlar yakın geçmişte 2.el çok temiz oem style #43 16/7 inç jant aldım.Lastikli..... ön lastikleri değiştirip (205/55/16) arkaları 225/50/16 olarak kullanmayı düşünüyorum.Acaba 225 ler benim 2004 316 ya ağır gelirmi? ve arkalarla aynı marka ve desen olması şart mıdır? Deneyim ve önerilerinizi bekliyorum..Tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3syndikat -- 4 Şubat 2007; 18:43:40 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3syndikat -- 4 Şubat 2007; 22:23:53 >

Orjinalden alıntı: King_Arthur

quote:

Orjinalden alıntı: metflower

arkadaşlar bir sorum olucak benim 1997 520 de yol bilgisayarında bir yazı yazıyo
    CHECK COOLANT LEVEL
    Bu ne anlama geliyor , cevap verirseniz sevinirim
    Teşekkürler,
    Metflower

Radyatörün su seviyesi azalmış. motora biraz su ekle, motor soğukken aç kapağını eğer sıcakken açarsan allah korusun üzerine kaynar su sıçrar

hallettim radyatör su pompası bozulmuş 30 avro işlem tamam

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

quote:

arkadaşlar bir sorum olucak benim 1997 520 de yol bilgisayarında bir yazı yazıyo
    CHECK COOLANT LEVEL
    Bu ne anlama geliyor , cevap verirseniz sevinirim
    Teşekkürler,
    Metflower

Radyatörün su seviyesi azalmış. motora biraz su ekle, motor soğukken aç kapağını eğer sıcakken açarsan allah korusun üzerine kaynar su sıçrar

hallettim radyatör su pompası bozulmuş 30 avro işlem tamam

geçen yıl antalyadan dönüyorum, bahsettiğiniz coolant level hatasını aldım... Dedim heralde eksilmiştir, 2 km sora bir tesiste durdum... Bi çay içtim 15-20dakika bekledim. Geldiğimde yine sıcak olabilir endişesi ile orda araba yıkayan arkadaştanda rica ettim radyatöre soğuk su tutturdum... Neyse bismillah dedim radyatör kapağını açtım herşey güzel falan doldurdum su hava falan yapmadığınada emin oldum yola çıktııım... yaklaşık 200km vardı ankaraya... 50 km sora aynı hata dınnn diye verdi... Lan dedim noluyoruz. Heralde dedim hepsi dolmadımı naptı durdum bi benzinlikte busefer çay içmeye ne vakit var nede çay var Birde akşam olmuş hava kararıyor artık. Neyse 5 dakika falan yine ordan bi arkadaştan rica ettim su tutturdum radyatöre açtım kapağı yine su doldurdum. Ok dedim devam ettim. Bu sefer tam ankara girişinde dınnn yaklaşık bi 120 km sonra yine aynı hata. Lan dedim motoru yakacaz makacaz ama eve geldik... Neyse eve geldim. Ertesi gün arabayı çalıştırmadan yine doldurdum full arabayı geriye bir çektim, baktım altı hep su... Gece boyu yine dökmüş... Dedim yani heralde bir kaçak var sevindim öle olduğunu görünce ciddi bişey yoktur diye. Bu konularda tüyomdur borusana gitmeyin giydirirler abicim Direk sanayiye... Orda bir usta baktı, dedi abi çok basit bir kutu radyatör suyunun su haznesi yani... 35milyona değiştirdik... Eğer borusana gitseydim 100-150 den aşağı çıkamazdım... Bunu niye anlattım Şunun için anlattım; bu hatayla karşılaşır ve suyu eklemenize rağmen yine verirse hatayı bilinki kaçak yada çatlak var

• quote:

Orjinalden alıntı: memo_1980

benide ekle ozdamar arabam BMW M3

ikiside hella
    verim alabilirmiyim
    orjinal gibi olurmu

Yakın bir vakitte 2004-2005 318 almayı düşünüyorum,fazla km yapmadığım için 320d den vazgeçtim,bu araçların 2.0 motor 130hp olanları hakkında yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • fiyat fazla olmasın ama

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Bu jantların markası modeli ne hasta oldum yaa

Aceba benim arabaya uyar mı

Bu arada arabalarınız cok guzel

süper bi alet 18imi geçiyim direk altıma çekecem bundan bea şuna baksana köpek balığı gbi arkadaşlar benim m3üm olmasada benide m3 kulübüne alamazmısınz m3ü seven ve gönül veren biri olarak??

• quote:

Orjinalden alıntı: semsialtunbas

beyler hazır bmw konuşurkene... bana 2000 model 520 orjinal angel eye far lazım tabi aynı zamanda şeffaf sinyalli ve geri ışıklı stop farda lazım varmı bilen satan??

istanbul topkapı sanayide angel eye far takımı xenon suz : 800 ytl
    xenon lu : 1.400 ytl
    arka stoplar kristal : 400 ytl
    arka stoplar üstü beyaz altı kırmızı : 230 ytl
    yan sinyaller beyaz çifti : 40 ytl

parçalar sıfır olup hella markadır 31.01.2007 tarihi ile

• quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Arkadaşlar merhaba,

Yakın bir vakitte 2004-2005 318 almayı düşünüyorum,fazla km yapmadığım için 320d den vazgeçtim,bu araçların 2.0 motor 130hp olanları hakkında yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar??

Arkadaşlar merhaba,

2.0 motor 130 hp bir benzinli motor yok. 3.18 dediğimiz araçtaki motor 1.8 diil 2.0 dır ve 143 hp dir... Performansı gayet yeterlidir.

Orjinalden alıntı: umut16

quote:

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Arkadaşlar merhaba,

2.0 motor 130 hp bir benzinli motor yok. 3.18 dediğimiz araçtaki motor 1.8 diil 2.0 dır ve 143 hp dir... Performansı gayet yeterlidir.

okan hoca yeterli diyosa yeterlidir..

şaka bi yana 318 ler gayet yeterli bir performans veriyor.. 143 hp gayet yeterli..

eywallah umut hocam...

• BMW her ne kadar araçları yağ yaksada BMW hayranıyım
    http://www.youtube.com/watch?v=t3QgIiHedeU
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: umut16

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

okan hoca yeterli diyosa yeterlidir..

şaka bi yana 318 ler gayet yeterli bir performans veriyor.. 143 hp gayet yeterli..

eywallah umut hocam...

Yardımlarınız için teşekkür ederim bende 318 in 2.0 motorunu 140Hp civarı biliyordum,diğer 6 silindirli motorlara yakıtı yüksek denince araştırmıştım 318 in 2.0 130Hp olduğunu -nerde gördüğümü hatırlamıyorum- okuyunca aklım karışmıştı.

İyi günler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.