Şimdi Ara

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
28
Favori
53.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde 2 sene olacak garantiye gonderdim degistirdiler,sıkıntı çıkartmadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolverine41 kullanıcısına yanıt
    Bende batarya degisimi icin yolladim. lg servisi bulundugum şehirde olmadigi icin teknosa aracılığı ile gonderdim yazilimi kitkata dondurup yollamislar teknosadan birşey almam birdaha

• GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Dorimanx cok guzel batarya performansi olarak sarj olma suresi cok uzun geldi sadece siz ikisinide denedinizmi hissedilir farklari varmi

• momenty kullanıcısına yanıt
    sana yine kitkat yüklemişler, bana jelly bean yüklediler. şimdi pc suittende güncellenmiyor lollipop
  • Beyler telefonumda ekran sararması dışında herşey var kasa çatlağı arka logo düşmesi falan filan böylr vinteke yollasam hallederler mi ayrıvca sanki arada beyaz bi leke beliriyor ekranda noktadam az büyük ekranı değiştirirler mi acaba

• berkanil B kullanıcısına yanıt
    Xceed batarya olarak daha fazla tatmin edici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır bu romu kullanıyorum ama donmalar kasılmalar başladı telefonda. yeni bir kernel falan mı yüklemeliyim ne yapmalıyım?
  • D80230B_00 lollipop stok rom viper4android nasıl yüklenir yardımcı olursanız sevinirim
  • Xceed için hangisini indirmem lazım?
  • Berkant Ayhan Karabudak kullanıcısına yanıt
    En son sürümler wpr klasörünün içinde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloudy g3.3 romunda alt bar tuslarini degistirmek istiyorum xposed modulleri de dahil olmak uzre yontemi nedir?

• cloudy 3.3 romu nasıl arkadaşlar kendi kerneli ile falan stabil mi sarj durumu falan g2 almayı dusunuyorum yada s4 i9505 eger g2 alırsam bunu kurmayı dusunuyorum
  • Cloudy 3.3 de viper4android sadece stock müzik çalarında çalışıyor.Spotify,poweramp,jetaudio plus gibi uygulamalarda çalışmıyor.Ayrıca impulse response'lar da etki etmiyor.Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?
  • Merhaba arkadaşlar ben bu romu yüklemeyi düşünüyorum. Yedekleme işlemi yapacağım ama merak ettiğim şey şu romu atığım zaman telefondaki dosyalarım, medyalarım siliniyor mu ?
  • token45 T kullanıcısına yanıt
    Viperda, Fx Uyumluluk Modunda Uyumlu olarak denediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Werptune -- 7 Ocak 2016; 22:56:36 >
  • Ali Fethi kullanıcısına yanıt
    Hocam TWRP uzerinden alacaginiz yedekte medya ve dosyalariniz bulunmaz.
    Dosyalarinizin silinmemesi için Rom yuklerken internal storage haric wipe atabilirsiniz.

• The Werptune kullanıcısına yanıt
    Denedim fakat sonuç yine aynı sadece stok müzik playerla beraber çalışıyor
  • Bu romdan jellybeane nasıl donebilirim flash toolsuz jb baseband bulamadım.

• şoşo kullanıcısına yanıt
    cihazınızın modeline göre 10c dosyalar var d802tr ise cihazınız g2 mod bölümünde sorun link verirler forumber 10c dosyası derseniz yardımcı olan çıkar
  • şoşo kullanıcısına yanıt
    Cihazın D802Tr ise (lg türkiye garantili )
    Bunu,
    https://mega.nz/#!h5U0gLaZ!l7yDFPdVYqlYtDWM2wXQ1VMyaTBMchSbpGuRCbghLnQ

Cihazın D802 ( paralet ithalat ise )
    Bunu,
    https://mega.nz/#!BlETTY7J!VghIezoJwLY4QzXoUjV7eABV0ms6tToZnB7CVHU_7xQ

Twrp'den flashlayıp jelly bean a dönüş yapabilirsin. Wipe yapmadan flashla. 15 dk sürebilir acılması bekle biraz.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.