Şimdi Ara

CloudyG2 3.3 UX4.0 Arayüz ROM/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.334
Cevap
28
Favori
54.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    v71 ile Hava Durumu ve Quick Cover artık hata vermiyor, önceden bunlarla uyumsuzdu hatırlarsanız, tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

v71 ile Hava Durumu ve Quick Cover artık hata vermiyor, önceden bunlarla uyumsuzdu hatırlarsanız, tavsiye ederim :)

Ben xposed ın önceki sürümünü kurmak için romu kurarken aroma installerdan quickcoverı sildirmiştim. Onun apksını nasıl buluruz tekrar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derwish34 D kullanıcısına yanıt
    Wipe yapmadan romu tekrar flashlayin. Sonra xposed v71 kurun

• Hocam, güncellendi dediğiniz xpossed v71 zip dosyası olanmı? Şu Flashladığımız dosya...

• sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    v71 arm-sdk21 seklindeki flashlanan zip dosyasi :)

• Xceed Kernel Build 8 WPR flashladım ama Synapse programı gelmedi ? Acaba önce bir önceki versiyonlardan birini flashlayıp sonra 8 i mi flashlamalıyım ? Veya WPR versiyonunda synapse a gerek yok diye mi gelmedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

Xceed Kernel Build 8 WPR flashladım ama Synapse programı gelmedi ? Acaba önce bir önceki versiyonlardan birini flashlayıp sonra 8 i mi flashlamalıyım ? Veya WPR versiyonunda synapse a gerek yok diye mi gelmedi ?

Wpr de gerek yok gelmiyor hicbir sürümde

• Arkadaslar stock lp de xceed kernel build 7 flashladim. Build 8 e yükseltmeli miyim. Kullanan arkadaslar yorum yapabilirler mi build 8 in nasil bir farki var ?

• Dorimanx daha iyi degil mi kernel olarak?

• GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Dorimanx: Advanced (Gelismis)

XCeed: Simple (Daha Basit)

:)

• Bende xda dan güzel bir konu buldum. Aramayı full ekran yapan seçenekler var. Aşağıdaki linkten beğendiğinizi indirip flashlayarak yüklüyorsunuz.

https://www.mediafire.com/folder/iiqjq089bc8pf/DialerG4/Dialer_G4#myfiles

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Xceed çok övüyorlar. Dorimanx 5.2 versiyon ile daha iyi oldu bekleme modunda sıfır sarj tüketimi ram kontrolü falan baya düzeldi ama bu xceedi de deneyeceğim

• Dorimanx ile governor falan degistirince şarj daha iyi.Hemde bekleme modunda şarj fazla gitmiyor.Stock daki akıcıklıkda yakalanmış,xceed kernelin neyi degistirdigi belli değil.Birde dorimanx deneyin derim.

• 5.2.1 çıkmış hemen. 5.2 yi mi kuralım yoksa 2.1 mi?

• Hangi ayArları yapıyorsun onlarıda yazarsan deneyelim(cpu falan)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurlum ile ilgili kafam karıştı. Stok lollipop rom vardı. Önce cihazı rootladım. Sonra autorec ile twrp son sürüm kurdum. En son temiz cyanogenmod 12.1 kurdum. Şimdi direkt twrp ile cloudyg2 3.3 kurabiliyormuyum yoksa kitkat boatloader falan mı flashlamam lazım önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Kurlum ile ilgili kafam karıştı. Stok lollipop rom vardı. Önce cihazı rootladım. Sonra autorec ile twrp son sürüm kurdum. En son temiz cyanogenmod 12.1 kurdum. Şimdi direkt twrp ile cloudyg2 3.3 kurabiliyormuyum yoksa kitkat boatloader falan mı flashlamam lazım önce?

Kardes niye cm kurdun yükleme sayfasında ne yaziyorsa onları aynen uygula bi sıkıntı çıkmaz dosyalar yanlış veya eksik değilse

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Kurlum ile ilgili kafam karıştı. Stok lollipop rom vardı. Önce cihazı rootladım. Sonra autorec ile twrp son sürüm kurdum. En son temiz cyanogenmod 12.1 kurdum. Şimdi direkt twrp ile cloudyg2 3.3 kurabiliyormuyum yoksa kitkat boatloader falan mı flashlamam lazım önce?

Kardes niye cm kurdun yükleme sayfasında ne yaziyorsa onları aynen uygula bi sıkıntı çıkmaz dosyalar yanlış veya eksik değilse

CM`yi, CloudyG2 3.3 kurmak amacıyla kurmamıştım. Bayadır bu rom işleriyle uğraşmıyordum. CM lollipop ne durumda diye merak edip kurdum. Şu an için gayet sorunsuz ve hızlı. (aosp kamera gene berbat tabi)

Sonra sıkıntıdan forumda gezinirken CloudyG2 3.3 aklımı çeldi. Merak ettim nasıl diye. O yüzden bir de bunu kurup deneyeyim dedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

CM`yi, CloudyG2 3.3 kurmak amacıyla kurmamıştım. Bayadır bu rom işleriyle uğraşmıyordum. CM lollipop ne durumda diye merak edip kurdum. Şu an için gayet sorunsuz ve hızlı. (aosp kamera gene berbat tabi)

Sonra sıkıntıdan forumda gezinirken CloudyG2 3.3 aklımı çeldi. Merak ettim nasıl diye. O yüzden bir de bunu kurup deneyeyim dedim.

Cm12 lollipop tabanli bir rom ona göre flashlamaniz gereken bazi dosyalar var sonra romu kuracaksınız ilk sayfada detaylı anlatmış jinjin usta

• Bende quick remote calismiyor cloudy 3.3 kullaniyorum kilif yok tv markasi seg stock rom da goruyordu ama bunda gormedi sebebi nedir sizce bir fikriniz var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.