Şimdi Ara

Cloud Serpent Riding ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu skilli nerden açtırıyoruz anlamış değilim bir yardımcı olursanız sevinirim

• Order of the Cloud Serpent factionu ile exalted olman gerekiyor. Exalted olduğunda verdikleri bir görevle hem riding skill hem de 1 adet serpent mount hediye ediyorlar.
    Faction günlük görevleri var The Jade Forest'ta The Arboretum'da görevleri ve Quartermaster'ı bulabilirsin.
    Reputation kasmak içinse, görevlere ek olarak eski Netherwing tarzında yumurtalar var. Windward Isle'da spawn olan bu yumurtaların(Onyx Egg) her biri 500 reputation veriyor. Yumurta görevini sınırsız, Exalted olana kadar yapabiliyorsun. Yani bir gün içinde alabilirsin skill ve mountu, eğer şanslıysan.
    Bol şans :)

Edit : TomTom addonu kullanıyorsan, Cloud Serpent addonunu indirerek Windward Isle'da yumurtaların spawn olabileceği noktaların haritada görünmesini sağlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecanonline -- 8 Temmuz 2013; 15:47:21 >
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    ne işe yarıyor bu skill :)
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Serpent mountları kullanabilmek için gerekiyor, şu Çin ejderhası tipinde olanlar :)
    eyvallah yapayım bende onu ya fena degil onlar benim merak ettigim gergadan gibi mountlar gelmiş onlar uçmuyor heralde demi :) bg pvp yapmaktan bunları ögrenemedim daha yenilikleri :)
    Şu resimdeki Direhorn'larsa kastettiğin, onlar normal yer mountu.
     Cloud Serpent Riding ?

5.2 Patch ile oyuna eklenen yeni rare elitlerden Zandalari Warbringer'lar 3 tipini düşürüyorlar. Pandaria'daki farklı bölgelerde spawn yerleri var, mount harici Pandaria patch 5.0 ve 5.1 factionlarıyla rep kazandıran itemlar düşürüyorlar.
    3 renk Amber, Jade ve Slate Direhorn'lar bu rare'lerden düşüyor.
    Bir de resimdeki Cobalt Direhorn var, bu da Oondasta world boss'tan düşüyor.
     Cloud Serpent Riding ?

Hiç o rep vs işleri ile ugrasmam ama bu uçsaydı ugrasırdım hosuma gtti bunlar :) eyvallah bilgiler için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    usta 3. 90 charım şu alt taraftaki şehre bir türlü gidemedim arkadas 40 dk surlarda yürüdüm allyların honor ile item aldıgı yere kadar gidip içlerinden dahi geçtim :D nası gecicem oraya yaw

[simage]http://img9.imageshack.us/img9/601/m980.jpg [/simage]
  • Yukarda whitetigerin oldugu bi tapinak var orda gorev yapiyosun sonra yeni gorev veriyo kapi aciliyo oranin. Tabi ben surlardan atlamistim o ayri :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Yukarda whitetigerin oldugu bi tapinak var orda gorev yapiyosun sonra yeni gorev veriyo kapi aciliyo oranin. Tabi ben surlardan atlamistim o ayri :D

yok onu yaptımda önceki 90 larda bunu dungeon vs ile kastım :D bende surlardan atlamıstım bitanesinde ama simdi surun neresinden atlasam başka yere cıkıyor 1 1.5 saattir dolanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Yukarda whitetigerin oldugu bi tapinak var orda gorev yapiyosun sonra yeni gorev veriyo kapi aciliyo oranin. Tabi ben surlardan atlamistim o ayri :D

yok onu yaptımda önceki 90 larda bunu dungeon vs ile kastım :D bende surlardan atlamıstım bitanesinde ama simdi surun neresinden atlasam başka yere cıkıyor 1 1.5 saattir dolanıyorum

1.5 saat dolasacagina genel chat kanalina vial of sandsi olan biri beni attirabilirmi yan tarafa diyeydin iyiydi :D

attirayim istersen aksam? :) (gerci gec gidebilme ihtimalim var aksam)

• laiyaaa kullanıcısına yanıt
    1-2sefer sordum kmse cıkmadı :D
  • quote:

1-2sefer sordum kmse cıkmadı :D

ayip etmisler :D
    gel 1000 kisilik guildim ve ben emrine amadeyiz :D

real id ekle istersen :) (laiyaaa@msn.com)
    o zamana kadar halletmemis olursan atarim :D
    Aşağıdaki şehirden kastın Vale of Eternel Blossoms haritası diye umuyorum :)

Cloud Serpent Riding ?

Yıldızın olduğu yerde [__Zahid__]'in söylediği Temple of White Tiger var, orada kendisinden görev alıyorsun, seni yeşil'in olduğu yere, girişe yönlendiriyor. Totalde 10-15 dk. sürer sürmez halletmiş olursun.
     Cloud Serpent Riding ?

aslında demek istedigim oraya gitmeden surlardan nasıl giderimdi :D ordaki quıest duruyor log da gitmeye üşeniyorum
    sagol leyla :)
  • temple of white tigerda çok basit bir quest serisi var üşenme yap çünkü gerçekten çok kolay bir quest serisi.bu arada bende towlong steppese iki kere surdan atlayarak girmiştim çok tuhaf ve eğlenceli oluyor "lan aman ölmeyeyim, nerden atlasam" falan diye surda gezinmek

bu arada arkadaşın sorusuna zaten gereken cevap verilmiş ama alakasız konuşuyorsun demesin kimse, jade forestın doğusunda order of the cloud serpent diye bir faction var, pandarianın ilk daily yapılan factionı aynı zamanda, quartermasterından aynı zamanda jewelcraftingle yapılan panterin recipeleri alınıyor.dailylere ilk başladığında sana bir hatchling veriyorlar, daily yaptıkça o hatchling gelişiyor ve bineğin oluyor ama vendorundan diğer renkleri de almak mümkün.ayrıca evet jade forest genelinde yumurta toplayarak da alabilirsin ama çok şanslı olman lazım o iş için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalef -- 9 Temmuz 2013; 23:49:15 >

• khalef kullanıcısına yanıt
    ya yok 3.90 char bu yaptım o questi kolayda oraya gitmek istemiyorum az önce yürüdüm surlardan gene ally ların oraya gittim kovaladılar kaçana kadar canım cıktı
  • quote:

ya yok 3.90 char bu yaptım o questi kolayda oraya gitmek istemiyorum az önce yürüdüm surlardan gene ally ların oraya gittim kovaladılar kaçana kadar canım cıktı

prepaid olsaydı üşenmem götürürdüm seni oraya, bu ne üşengeçlikmiş arkadaş bu arada youtubea bakıyorum acaba surdan atlamanın yolu var mıymış diye.

• surlardan atlama konusunda emin değilim.millet pek değinmemiş o konuya.ama phaseli bir yer olduğundan içeri girsen bile critterlar ve keçiler dışında bir şey göremezsin diyorlar.ayrıca kimse demedi ama çok basit bir yolu var içeri girmenin, yani hiç surdan atlamana gerek yok.

portal: vale of eternal blossoms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalef -- 10 Temmuz 2013; 0:02:35 >
  • khalef kullanıcısına yanıt
    senin gibi adamın prepaidi nası yok mage bulam bitane o portallıyor heralde benide (not kendimde mage var ama hayrı yok .. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.