Şimdi Ara

CLOUD MİNİNG / HASHFLARE (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
782
Cevap
26
Favori
34.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 35plt35

Talep meselesi, doğru söylüyorsun. Devletler el atmadığı sürece yukarıda bahsettiğim gibi. Kara para, teröre destek vs. nedenlerle banka hesaplarında hareketleri yasaklanabilir.

Vergı caydırıcılığı dışında bir önlem ben pek olası görmüyorum açıkçası. Zaten btc'ı yasadışı işlemlerde kullanan çok fazla kişi kalmamıştır, monero coin var o işler için :) Deep Web'ın para birimi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deranzo

quote:

Talep meselesi, doğru söylüyorsun. Devletler el atmadığı sürece yukarıda bahsettiğim gibi. Kara para, teröre destek vs. nedenlerle banka hesaplarında hareketleri yasaklanabilir.

Vergı caydırıcılığı dışında bir önlem ben pek olası görmüyorum açıkçası. Zaten btc'ı yasadışı işlemlerde kullanan çok fazla kişi kalmamıştır, monero coin var o işler için :) Deep Web'ın para birimi :)

Birinden bahsetmedim. İstenirse tüm swift hareketlerini kontrol altına alabilir devletler tek bir kanunla. O coin bu coin farketmez, coin sitelerinden gelen swifti kabul etmez banka. Çok kolay aslında. Veya dediğin gibi daha az uğraştıcı bir sistemle %40 ila %50 vergi kesebilir. Devletler isterse yapar. Dokunmasın yeter ki. Çözümü yok mu onun da var. Off shore bankalarına gidip, oradan parayı tahsil edebilirsin. O da off shore, bir garantisi yok. Vs. vs. Gerçek para konularında epey bilgim var dünya piyasaları vs, işten ötürü. Hatta bu coin olayları milletin elindeki parayı/özellikle altını toplama projesi olabilir diye de düşünmüyor değilim.

• quote:

quote:

quote:

Birinden bahsetmedim. İstenirse tüm swift hareketlerini kontrol altına alabilir devletler tek bir kanunla. O coin bu coin farketmez, coin sitelerinden gelen swifti kabul etmez banka. Çok kolay aslında. Veya dediğin gibi daha az uğraştıcı bir sistemle %40 ila %50 vergi kesebilir. Devletler isterse yapar. Dokunmasın yeter ki. Çözümü yok mu onun da var. Off shore bankalarına gidip, oradan parayı tahsil edebilirsin. O da off shore, bir garantisi yok. Vs. vs. Gerçek para konularında epey bilgim var dünya piyasaları vs, işten ötürü. Hatta bu coin olayları milletin elindeki parayı/özellikle altını toplama projesi olabilir diye de düşünmüyor değilim.

Teknik olarak evet, yapabilir. Ama uygulamada ne kadar başarılı olur tartışılır. Aşağı yukarı 800 milyar dolarlık bir hacimden bahsediyoruz. Ve her geçen gün artan bir hacim. Bazı hükümetler tarafından yasaklanabilir, yasaklanacaktır da hatta. Bazı ülkeler buna izin vermez, bazıları verir. Ama toplu bir hareket olamaz. Şüphe duymakta haklısınız ama , yasal olarak önü açık olan durumlar bunların hepsi. Şöyle birşey de var, daha çok yakın Bitcoin'in Amerikan borsalarında vadeli işleme başlamış olması. Artık sistemin içinde kabul edebiliriz yani. Onlar da yavaş yavaş ılımlı politikalar izleyip, sisteme daha fazla entegre olması için çalışmalar yürütüyorlar.

• Deranzo kullanıcısına yanıt
    Bakalım, akıbeti önümüzdeki 5 yılda belli olur. Sisteme girmesi için bankaların kullanması lazım. Göreceğiz. İllaki geçen olacaktır. Dediğim gibi yasaklayan ülkelerde çıkacak. 5 yılda ana fotoğrafı görürüz.
  • CLOUD MİNİNG / HASHFLARE

Arkadaşlar ben bu işten birşey anlamadım herkesde böylemei 1.1 ths hız aldım günden güne dolar maintenance ücreti artiyor ve kazanc dusuyor

2.80 USD le başlayan tahmni gelire şimdi 0.00015878 BTC = 2.32 USD diyor havuzuda %100 antpool yapmıstım havuzlar için önerisi olan varmıdır acaba 3günde gelir çok dustu basta herşey göstermelikmiydi

CLOUD MİNİNG / HASHFLARE

hesaplama işine geldimi site fazla fazla gösteriyor

kontrol panelinde 0.0047634 BTC = 69.61 USD diyor aylık tabi şuan dahada düşücek gibi bana parayı eritiyorlar gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskaries -- 9 Ocak 2018; 19:33:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kskaries

CLOUD MİNİNG / HASHFLARE

Arkadaşlar ben bu işten birşey anlamadım herkesde böylemei 1.1 ths hız aldım günden güne dolar maintenance ücreti artiyor ve kazanc dusuyor

2.80 USD le başlayan tahmni gelire şimdi 0.00015878 BTC = 2.32 USD diyor havuzuda %100 antpool yapmıstım havuzlar için önerisi olan varmıdır acaba 3günde gelir çok dustu basta herşey göstermelikmiydi

CLOUD MİNİNG / HASHFLARE

hesaplama işine geldimi site fazla fazla gösteriyor

kontrol panelinde 0.0047634 BTC = 69.61 USD diyor aylık tabi şuan dahada düşücek gibi bana parayı eritiyorlar gibi geldi

CLOUD MİNİNG / HASHFLARE

Bende de aynı şekilde, 1 gün artmış, 1 gün azalmış. Sebebini bende bilmiyorum açıkçası. Dolar bazındaki değer sizi yanıltır , btc fiyatına endeksli çünkü. Btc artarsa artar o rakam, düşerse düşer doğal olarak. Pool ayarına gelirsek, ben 1-1.5 haftadır antpool %100 kullanıyordum. 2-3 gun once %70 ant, %30 f2pool olarak güncelledim. Daha iyi ödeme alıyorum şu anda. Ortalama %10 daha yüksek full antpool'a göre. 3-4 günde bir farklı varyasyonları denemek en iyi sonucu veriyor deneyimlediğim kadarı ile.

• eth almak mantikli olur mu malum yükselişte şuan. btc alacaktım ama eth düşünmeye başladım şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

eth almak mantikli olur mu malum yükselişte şuan. btc alacaktım ama eth düşünmeye başladım şimdi...

Bu siteden yatırım yapmayı düşündüğünüz rakam ile hesaplama yapabilirsiniz iki coin için de. Btc ortalama %20-30 arası daha karlı olacaktır ama. Tavsiyem btc olur.
    https://www.coinwarz.com/calculators

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deranzo -- 10 Ocak 2018; 12:24:59 >
  • 5 ekimde 100 dolarlık hashrate satın almıştım. şimdi ben 3 aylık kazancımı yarın reinvest yaparsam kontratım 5 ekim 2018 yerine 11 ocak 2019 a kdr otomatikman uzamış mı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiseyn

5 ekimde 100 dolarlık hashrate satın almıştım. şimdi ben 3 aylık kazancımı yarın reinvest yaparsam kontratım 5 ekim 2018 yerine 11 ocak 2019 a kdr otomatikman uzamış mı olacak?

Önceki kontrat ekimde bitecek. Yeni yaptığınız alımın kontratı gelecek sene aldığınız gün bitecek her satın alim için ayrı kontrat yapılıyor.

• Hocam tşk ederim bilgilendirme için..

• Bugün çok düşük bir ödeme aldım. Pool olarak %100 antpool seçili. Sizde durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Bugün çok düşük bir ödeme aldım. Pool olarak %100 antpool seçili. Sizde durum nasıl?

Bende de aşağı yukarı %20 bir düşüş var bugün, nedendir bilmiyorum. Ortalamam 42-43bin satoshi'ydi, bugün 37bin aldım.
  • aynen benimde son 4 gündür kademeli olarak totalde %20 düşüş var reinvest yapıyor olmama rağmen
  • şu an üye olmak mantıklı değil o zaman burayı takip etmek iyi oluyor sizin de bir an önce düzelir de bizde alırız umarım.
  • Bi haftadır hashflare düşünüyordum düşüş ve çekim limitinden dolayı s4mining crypterra ve bitconnet arasında düşünmeye başladım açıkcası

• Arkadaşlar bu tarz iniş çıkışları hesaba katmadan girmek zaten biraz hayalperestlik olurdu. 14 gunde 1 kazım hızı düşmesi lazım. Benim 14 gunden sonra hic düşme olmadi. 25 . günde şu anda anca anca biraz düşüş var ancak artışın sürekli olmadığı gibi düşüşün de sürekli olmadığını düşünüyorum. Çekim limiti duzeltilmezse sistemin ufak yatırımcıya bir artısı yok. Ancak limit aşağı çekilirse ki çekileceğini söylüyorlar bence sistem şu anda olması gerektiği gibi ilerliyor. Olaya biraz gerçekçi bakmak lazım bu tarz dalgalanmalar olağandır. (Yatırım tavsiyesi değildir.)

• Zorluk arttıkça kazancın düşmesi zaten normal , ama 6'sında değişmiş zaten zorluk , 20'sınde tekrar değişecek. Bu günkü düşüş ilginç geldi yanlızca bana. Yarın bi tekrar bakalım.

Bu arada, sisteme katılmayı düşünen arkadaşlar en azından bir şubat 'ı beklesinler kesinlikle. Çekim limiti düşmeden kimseye tavsiye etmem. 0.05 btc aşağı yukarı 700 kusur dolar yapıyor. 300-400 dolar aşağısındakı yatırım ile minimum çekim limitine ulaşmanız çok zor.

• quote:

Zorluk arttıkça kazancın düşmesi zaten normal , ama 6'sında değişmiş zaten zorluk , 20'sınde tekrar değişecek. Bu günkü düşüş ilginç geldi yanlızca bana. Yarın bi tekrar bakalım.

Bu arada, sisteme katılmayı düşünen arkadaşlar en azından bir şubat 'ı beklesinler kesinlikle. Çekim limiti düşmeden kimseye tavsiye etmem. 0.05 btc aşağı yukarı 700 kusur dolar yapıyor. 300-400 dolar aşağısındakı yatırım ile minimum çekim limitine ulaşmanız çok zor.

Kesinlikle. O limiti aşağı çekmedikleri müddetçe sistemin ufak yatırımcıya bir artısı yok. Düşürmezlerse kendi bacaklarına sıkarlar zaten. Genel olarak herkeste bugün bir düşüş olduğuna göre belki mining bugün ki bakımdan vs etkilenmis olabilirde kullanıcılara yansıtılmamis olabilir. Tabi sadece tahmin aslı yok. Ancak herkesi etkilediğine göre bir sebebi olmali rastgele düşmemiştir.

• Begee kullanıcısına yanıt
    Dear users,
    Wire transfer payment method is temporarily available only for orders over 500 USD. All invoices in our system are generated in USD, however, currently we only accept wire transfers made in EUR according to the exchange rate here:http://www.eestipank.ee/en/exchange-rates.

All orders paid in USD until this change will be activated upon payment reaching our bank account.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.