Şimdi Ara

CLOUD MİNİNG / HASHFLARE (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
782
Cevap
25
Favori
36.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o ref işine bi çözüm bulmamız lazım ya, %5 dediğimiz az para değil, 250$ eder 5000 dolarda yani...

O zaman ayın 24'üne kadar bekleyeceğim muhtemelen, o zaman bir indirim gelirse gelir gelmezse yine girerim.

Şu anki çekim sıkıntısı nedir acaba tam olarak ?

iPhone 11

BMW E38 740i
  • Deranzo kullanıcısına yanıt
    Çok değil aslında demin baktım da 100GH ile günlük 0.31$ kazıyoruz, ciddi bir yatırım yapamam ama diyorum alayım 100GH kazma gücü takip ederim aksiyon olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Hocam o ref işine bi çözüm bulmamız lazım ya, %5 dediğimiz az para değil, 250$ eder 5000 dolarda yani...

O zaman ayın 24'üne kadar bekleyeceğim muhtemelen, o zaman bir indirim gelirse gelir gelmezse yine girerim.

Şu anki çekim sıkıntısı nedir acaba tam olarak ?

Sıkıntıdan ziyade, 1 hafta kadar önce ödemeler geçici olarak duraklatıldı . Mail yoluyla bilgilendirme yaptılar. Sebep olarak blockchain'de 200.000 civarı bekleyen işlem yüzünden gecikmeler var dendi. 18.ınde açılacak dediler, tekrar bir duyuru yapıp 20.sıne ertelediler. Bu gün açıldı ödemeler, sorun giderildimı diye yüksek limit ile test ediyoruz, işlem yoğunluğu olusmasın diye dediler. Onu biraz takip etmek lazım. Normale ne zaman dönecek diye. Ödeme sıkıntısı dediğim budur :)

• Kendi facebook sayfasında bir çok kullanıcı şikayetçi herkes bizim gibi düşünüyor bu gidişle BTC çekim kotasını arttırmaya yol yapıyorsunuz diyor. Düzgün bir açıklama gelene kadar beklemekte fayda var.
  • 0.2 btc minimum çekim.

ben kaçayım.

düzelmeden girmem artık.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • 0,2 BTC çekim barajı olsun veya olmasın bu site bana "ponzi sistemi" gibi geliyor.Aynı "Çiftlik Bank" gibi...

Konuyu başlatan arkadaş yüzünden dünden beri Bitcoin videoları izleyip duruyorum fena sardı ama bu siteden uzak duracağım, ekstra risk istemiyorum. Paribu'dan normal BTC alıp değerlenmesini bekleyesim var.

• 0.2 çekim işlemlerinin düzelip düzelmediği için test amacıyla yapıldı demişler. Konuda ben dahil herkesin aklında soru işaretleri oluşmuş. Bekleyelim bakalım birkaç gün. Hashflare 'in tüm sosyal medya hesaplarında kullanıcılar tarafından bir soru yağmuru başlamış. Takipteyim.

Orijinalden alıntı: nawres

gelen parayla reinvest yapmak mantikli mi?

Belirli periyotlarla evet. Bir strateji belirleyin, mesela ilk üç ay reinvest, 6 ay cebe , son 3 tekrar reinvest vs. gibi. Bu şekilde devamlılığı olan bir kontrat sahibi olmuş ve gelirinizi artırmış olursunuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: nawres

reinvest yapinca kontrat surem artiyor mu?

Evet , her satın almanızda 1 senelık süre başlar.

reinvest için mininmum miktar mı var yoksa ?

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Bir de Revenue Forecast kisminda yazan para elimize gececek tahmini para mi yoksa bundan bir de kesintiler mi olacak maintanence fee falan?

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ne kadar olduğu fark etmiyor mu ?

reinvest için mininmum miktar mı var yoksa ?

Bakıyenız ne kadar hız almak için müsaitse o kadar alır. Atıyorum 2.2 usd karşılığında 10 gh/s güç alacak kadar bakıyenız vardır , onu alır. Ve 10 gs/s güç için 1 sene sözleşme başlar. Bu her satın almanızda tekrarlanır.

Şimdi dün üye olup 22 USD ye alış yapım dedim. Binance dan btc gönderdim ama herhangi bir şey aktif olmadı ?

CLOUD MİNİNG / HASHFLARE

Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

Teşekkürler.

Şimdi dün üye olup 22 USD ye alış yapım dedim. Binance dan btc gönderdim ama herhangi bir şey aktif olmadı ?

CLOUD MİNİNG / HASHFLARE

Satın aldığınız andan itibaren birşey yapmanıza gerek yok. Yarın 14-17:00 arasında ilk bakıyenız yatar.

• hocam enpara kartımla alım yapmaya çalıştım ama alım yapamadım, Bilgi: Your Purchase is pending, please allow up to 120 minutes for confirmation yazısı çıktı, acaba banka kartıyla alım yok mu ? illa kredi kartından mı yatırmalıyım ?

iPhone 11

BMW E38 740i
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.