Şimdi Ara

Cloud Atlas anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler anlamadım ya aslında anlamış da olabilirim ama anlayıp anlamadığımı anlamadım internette filmin tam özeti ya da ne bileyim kendinizin yazdığı bir yazı varsa paylaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

Beyler anlamadım ya aslında anlamış da olabilirim ama anlayıp anlamadığımı anlamadım internette filmin tam özeti ya da ne bileyim kendinizin yazdığı bir yazı varsa paylaşabilir misiniz?

aynen senin gibiyimfilmi çözemedim
  • quote:

Beyler anlamadım ya aslında anlamış da olabilirim ama anlayıp anlamadığımı anlamadım internette filmin tam özeti ya da ne bileyim kendinizin yazdığı bir yazı varsa paylaşabilir misiniz?

Ben 20 dakikasini izledim kafamdan duman cikmaya baslayinca biraktim devreleri yakiyodum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahh filmin müzikleri aklıma geldi birden, enfes
  • Filmin 1 saatini zor getirebildim
  • Filmi izleyeli çok oldu 6 farklı hikaye vardı galiba hepsinin sonu değişik bitiyordu . Yani iyiler ve kötülerin savaşı sonsuza kadar devam edecek iyiler veya kötüler kazanacak ama bu mücadele sonsuza kadar devam edecek . Filmde anlatılan buydu galiba :D
  • quote:

yalnız değilsin aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokoko41-

Filmi izleyeli çok oldu 6 farklı hikaye vardı galiba hepsinin sonu değişik bitiyordu . Yani iyiler ve kötülerin savaşı sonsuza kadar devam edecek iyiler veya kötüler kazanacak ama bu mücadele sonsuza kadar devam edecek . Filmde anlatılan buydu galiba :D

Evet güzel bir çıkarım ve anlayış.
    Ama herkes kendisi farklı birşey çıkarabilir bu filmden.

Anlamayanlar için yazıyorum.
    Yani film tembelliğine gerek yok size sadece o ekranda/perdede verilen kadarını izleyip geçiştirmeyin filmi, kendinizde birşeyler katın içinden birşeyler çıkarmaya çalışın.

Yani buna eklemeler yapılabilir benim son yılarda izlediğim en güzel filmlerden biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 17 Eylül 2013; 10:50:47 >
  • anladım ama bağlayamadım. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.