Şimdi Ara

CLK'da cruise control kumandası ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta 2000 model CLK satın aldım Allah binmeyi kısmet ederse.
    Otomobili dün itibariyle kullanmaya başlayabildim (malum kış şartları ve 18" jant ebatları :) )
    dün akşam ve bu sabah bir türlü cruise controlu ayarlayamadım.
    şimdi malum solda cruise için ayrı bir kol var bunu direksiyon göbeğine doğru içeri bastırınca üzerinde ışığı yanıyor ve gösterge panelinde LIM yazısı çıkıyor. kolu aşağı yukarı hareket ettirerek limitlenen hızı arttırıp azaltanbiliyorum. kolu kendime doğru çekersem de limit hızı birer birer artıyor. ve ayarladığım süratte limit çalışıyor, 80'e getirdiysem araba 80'i geçmiyor. Ancak hızı sabitleme özelliği nasıl aktive edilir bulamadım. Acaba otomobilde bunun olmaması mümkün olabilir mi ? sadece limitör var CC yok söz konusu olur mu ? Satın aldığım kişi hız sabitleme var dedi ama detaylıca da sormadım nasıl çalışıyor diye nasıl olsa bulurum dedim ama şimdi varsa da bulamıyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Kendi sorumu kendim cevaplayayım :) başka bir forumdan öğrendim . Cc kolunu bastığında limitor devreye giriyormuş,cc için ise 40 km üstü bir suratta iken kökü yukarıya 1 saniye kadar basili tutmak yetiyor sabitleme böylece devreye girdikten sonra kolu yukarı ve aşağı yaparak Gazi elle kontrol etmek mümkün ve cok keyifli.
  • Hocam hayırlı uğurlu olsun. ben de 2000-2001 CLK hastasıyım ama forumda pek bu makineyle ilgilenen kimse bulamadım.
    Biraz bilgi paylaşırsanız sevinirim araç hakkında. hangi renk aldınız, kaça geldi, benzin LPG (varsa markası) v.s. Foto da süper olur aslında. Hangi şehirdesinizi? Bana henüz nasip olmadı ama şartlar el verdiğinde hayalimdeki makinedir.

tekrar hayırlı uğurlu olsun. deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirm
  • Teşekkür ederim aracı henüz cok yeni yeni tanıyorum yakıt tüketimini bile ölçmedim araçta lavato marka LPG var, gümüş gri bir araba. En kısa zamanda fotograf çekip paylaşırım. Ben ankaradayim Cumartesi gunü müzik sistemi üzerinde uğraşacağım double din ünite takılacak ve arkalara hoparlör alacağım çünkü üzerinden sokulmuş sadece on hoparlörlerden ses alabiliorum. Sonrasında da arabanın üzerindeki berbat cAm filmi sökülecek ve en açık tondan kaliteli film yapacagım far ve sis ampullerini osram nightbreaker ile değiştirip guZel bir de paslar takımı aldıktan sonra işlemler tamam olacak inşallah :) merak ettikleriniz olursa arabayı tanıdıkca bilgi paylaşmaya çalışırım
  • Aklına takılan bişey olursa sorabilirsin. Bendede 2001 model CLK 200 avatgarde kompressor Cabrio var.Elimden geldiği sürece yardımcı olmaya çalışırım..
  • Hayirli olsun araciniz. Nasip olsada bende alsam 2001 c200 komp. Avantgarde. Bildiginiz ettiginiz bi arac var mi alalim yahu:)
  • ooo CLK cılar burada toplanmış galiba :D haluk da buradaymış :D Arkadaşlar benimde yardım edebileceğim bi konu olursa seve seve... Kendimi tanıtayım bu arada, ismim ilker, ankarada oturuyorum batıkentte, 28 yaşındayım. 2001 model CLK 200 komp cabrio aracım var. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cruise Control Yardımı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlker kardeşim hoşgeldin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhalukerdemx

İlker kardeşim hoşgeldin:)

eywallah kardeşim hoşbulduk :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.