Şimdi Ara

CLK 200 KOMPRESÖRE LPG (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dalga mı geçiyorsun sen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akustika
    dalga mı geçiyorsun sen?

    Ben size "siz" derken siz bana "sen" dediniz, kızmış gibi bir ifadeyle.
    Neden dalga geçtiğimi düşündünüz, açıklar mısınız?
  • Ben bizzat kendi yaşadığımı, deneyimimi vede yaptığım masraflar karşısında başımdan geçen bir tecrübeyi size aktarırken; siz bana -di'li geçmiş zamanın hikayesi ya da -miş'li geçmiş zamanın rivayetiyle başkasının ağzından konuşuyormuşumcasına şüpheyle yaklaşırsanız kusura bakmayında bunu hoşuma gidermiş gibi karşılamamı beklemeyin.

    Aracımı lgp'yi ben taktırttım. benzinde ki durumunu da biliyorum. Parasını kazanarak ben verdiğim için malımın kıymetini de biliyorum. Bu nedenle hor da kullanmam.
    Senede 30.000 km bizzat aktif şekilde yapıyorum. Lpg'yi de bp, total, shell gibi bilindik marka ve güvenilir istasyonlardan alıyorum. Ayrıca aracımın ve lpg kitimin bakımınıda cebimden para çıkmadığı için hiç düşünmeden aksatmadan yaptırıyorum. Kısacası seyirci yada okuyucu değil, biniciyim.

    Ben bir şey konuşuyorsam; ya bildiğim için söylüyorumdur ya da bilmediğim soruyorumdur.

    Burada şehir efsanelerinden dilden dile konuşuyormuşumcasına bir soru cevap silsilesiyle karşı karşıya kalmak siz de takdir edersinizki keyif verici bir şey değil.




  • benim aracım mercedes c200 kompressor avantgarde 2000 model eylül 2010dan beri lpgyle kullanıyorum aracı araca lovato kit takıldı 1-2 ufak şikayetim dışında memnunum benim sıkımntım evle iş yeri arası aşağı yukarı 3-4 km arası kayseride yaşıyorum havalar kışın soğuk oluyor araba nerdeyse evden çıkıyorum işyerine çok yakın yerde yada yarısında lpgye geçiyor bu yüzden zannedersem toplamda lpg de dahil tabi 1750 - 2000 km de bir 1 depoda nerdeyse benzin tüketiyor arabam bu normalmi sizce yoksa arabam lpgyle benzindemi tüketiyor yanlış bir markamı taktırdım bu konuda şüphelerim var görüşlerinizi bekliyorum
  • DEĞRLİ KARDEŞİM ""GENIUSM38""

    ARACIN LPG YE SON DERECE UYUMLU BİR MOTORA SAHİP.ORİJİNAL LOVATO MALZEMESİ KULLANDIYSAN VE İYİ BİR USTAYA DA MONTAJINI YAPTIRDIYSAN HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMAZSIN...

    SAYGILAR...

    DEĞERLİ KARDEŞİM ""AQUSTİKA""

    YAZILARINIZDAN ANLADIĞIM KADARIYLA MOTORLARLA İLGİLİ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM.LPG NİN MOTORA NASIL BİR ZARAR VERDİĞİNİ YAZSANIZ DA BİZ DE EKSİK OLAN BİLGİMİZİ TAMAMLASAK.

    BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİR ÇOK ARKADAŞIMI DA AYDINLATMIŞ OLURSUNUZ....

    SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.