Merhabalar aracım clio2 hb aracım 2 hafta önce yolda giderken aktif şekilde çalışırken kapandı denediğimde marş bastı ama çalışmadı bir kaç deneme sonucu tekrar çalıştı hafta sonu olduğu için tamirciye götüremedim 2. Oluşunda bekleyip marş yapınca işe yaramadı ve aracı vurdurmayı denedim çalıştı o gün eve kapattım ertesi gün tek seferde marş alarak çalıştı 10 km gitmeden yine kapandı ve çalışmadı vurdursamda işe yaramadı çekici ile sanayiye götürebildim bakan usta araca elektrik gitmiyor beyine giremiyorum bakamıyorum elektrikçi bakması gerekiyor dedi ve yan dükkanında ki elektrikçiye bıraktım ve çıktım 3 saat sonra aradıklarında sigorta tablasına su kaçmış o yüzden elektrik kesiyor temizledik hallettik şu an çalışır durumda dedi gidip aracı aldım sorunsuz eve geldim akşamına tekrar çalıştırdım 20 km civarı yol yaptım yine aynı sorun oldu tekrar çekici ile elektrikçiye götürüp bıraktım gece olduğu için anahtarı dükkanına attım. Bu sefer aradığında sabah marş yaptıklarında çalıştığını sigorta tablasının değişmesi gerektiğini söyledi. Aracı aldım tekrar eve çıktım aynı sorun 1 2 kez daha tekrar etti araç ısınınca kapatıyor marş yapıyor ama çalışmıyorum 3 4 saat bekleyince normal şekilde tek seferde marş aldı çalıştı bu sabah erken saatte çalıştırdım hızlı bir şekilde farklı bir tamirciye götürdüm yoldayken ve oradayken bir sorun olmadı aracın beynine baktılar krank mili sensörünün bozuk olduğunu söylediler değiştirildi normal bir şekilde eve geldim bu akşam oldukça yoğun bir şekilde aracı kullandım bir sorun yoktu yaklaşık 2 saat önce aracı yıkadım ve dönüş için marş bastığımda biraz cılız bir sesle marş aldı klima açık normal bir şekilde eve geldim kapattım markete gitmek için çalıştırmayı denediğimde marş sesi iyice cılızlaşmış bir şekilde çalışmadı araç tekrar denedim marş sesi daha da cılızlaştı 3. Deneyişimde sadece çevirirken tık tık sesi geldi kapattım olduğu yere 1 saat kadar bekledim tekrar ayağım gazda yine cılız bir şekilde marş yaparken zorlanarak çalıştı biraz yürüttüm getirdim kapı önüne denemek için kapatıp denedim normal marş almıyor ayağım dip gazdayken zorlanarak alıyor. oldukça uzun yazdım arabalardan hiç anlamıyorum. Araç 3 senedir bende yükseltmek için satıp yenisini almak istiyordum ancak 2 haftadır bu sorunlar mevcut yarın sabah pazara götürmeyi düşünüyordum aklıma tek gelen şey marş basıp çalışmadığı zamanlarda herhangi bir parçası bozulmuş olması veya akünün bitmiş, bitiyor olması veya araçta 2 hafta öncesinde başlayan başka bir sorun var. Çözüldü sanıp o şekilde kullandım. Daha önce bu tür şeylerden deneyimi olan bilgi sahibi olan arkadaşların tecrübelerini paylaşmasını rica ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim