Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (536. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.484
Cevap
85
Favori
1.954.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • KENDİMİ SİLİYORUM ARKADAŞLAR. HEPİNİZE SEVGİLER.

http://forum.donanimhaber.com/m_41925950/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41925950

Herkese merhaba;

Bir kaç gün önce şu meşhur Porsche'nin sebep verdiği yaralanma ile sonuçlanan ve Porsche sürücüsünün kaçtığı kaza ile ilgili konuya "bu tarz arabaları en iyisi yasaklamak lazım" demiştim. Nick'ini hatırlayamadığım (zaten acayip bir nick hartırlamamam normal) ama profil bilgilerinden 19 yaşında olduğunu gördüğüm bir bastıbacak veled benim o yorumuma "ulan ne cahil ve bilinsiz insanlar var şu forumda, böyle arabalar yasaklanacakmış" diye cevap yazmış. E yani böyle salak ve aptalca bir yorumu görünce cinlerim tepeye çıktı ve kocaman ve kalın harflerle ağzıma geleni yazdım cevaben. Saygıdeğer yönetim de 4 gün ceza verip uzaklaştırdı beni forumdan. Çok da umrumdu yani. Neden mi?

1 - Bana bir katkısı yok bu forumun.
    2 - Tutup da yok arabamın silecek suyu bitti ne yapayım, yağı kaç km. de bir değiştireyim, yok işte şuradan tıkırtı geldi ne yapayım, yok kauçuk paspasmı alayım, halı paspasmı alayım vs. gibi saçma ve salakça konular açmıyorum.
    3 - Bu tarz konulara zaten gülüyorum. Arabamın kaputunu haftada bir kez açarım. Bir yerinden ses gelsin açar kaputu bakarım olmadı servise çekerim. Kalkıp da buraya "İzmir Manisa yolundayız, motordan bir ses geliyor ne yapalım" diye cep telefonundan girip konu açacak kadar PAZAR ŞOFÖRÜ değilim.
    4 - Forum da zaten öyle bir üye profili var ki. Kimse ucuz arabaya binmez. Hepsi maşallah C veya D segmenti, Toyota, VW, Opeli Honda vb. arabalara binerler. Hatta analarının karnından bu arabalarla çıktılar. Sizi bilmem ama ben 1975 yılında dünyaya geldiğimde babamın o beğenmediğiniz, teneke dediğiniz 1974 model beyaz Murat 124 arabasına adım attım.
    5 - Kesin vardır bu forumda da ve memlekette de var hatta. Adamın oturmaya doğru düzgün evi yoktur, orası senin burası benim kiracıdır ömrü billah ama arabası son model 60-70 bin liralık arabadır gelir burada caka satar. Hatta baksan kişiliği bile yoktur. Zaten o tarz insanlar kendileri hemen ele veriyor. belkide o arabaların şoförüdür, kendine ait arabası bile olmamıştır hiç gelip burada hava yapar.
    6 - Biri bir konu açar. Arabalardan biri VW diğeri Reno ise vay haline. Çıkar biri "aman Reno VW'nin yanından geçemez". Ulan nasıl geçemez be güldürme beni. Bu arabalar sokakda çoğu zaman yan yana veya peş peşe gidiyor.
    7 - Kimi de hasbel kader araba almıştır, görüp gördüğü nimet odur gelir burada milletin arabasına laf eder. Ulan kimsede araba yoktu, milletin 131'e R12'ye muhtaç olup "ah ulan benimde böyle bir arabam olsa " dediği ve ithal arabaların bu derece yaygın olmayıp kolay alınamadığı bir dönemde bizim çok şükür arabamız hep oldu. Bu yüzden nankördür bizim millet. O günleri unuturlar hemen.
    8 - Kimin kıçı borçtan gözükmez. Aldığı maaşı 36 ay aldığı lüks arabanın kredisine bağlar ama açlıktan nefesi kokar. Gece yatarken "ulan ben bunun bu ay taksidini nasıl ödeyeceğim" diye düşünür durur. Çok şükür, ayağımı yorganıma uzatıp böyle bir riske girmem. Bende gidip şu an 45 bin liralık en kral arabayı almayı bilirim.
    9 - Çoğu da 50 bin liraya en baba arabayı alır sonra deldirip taktırır LPG'yi. Ulan 50'yi vermişin, daha benzininimi düşünecen onun.
    10 - Çoğu veled de aynen bana olduğu gibi, kendinden 16 yaş büyük birine CAHİL der. Senin yaşın kadar benim iş hayatım var. Neler gördük neler biz, boşuna klavyeni yorma koçum.
    11 - Son mesajımda yönetime. Size beni silin dedim silmediniz. Resmen bu forumu kınıyorum. Sizleri de kınıyorum beni silmediğiniz için. Bir yolculuk izlenimizi yazdık çoğu demediğini bırakmadı. Yok o araba ile şu kadar hıza çıkılırmı vs. vs. Benden sonra iki kişi daha açtı benzer konu ama arabaların biri C3, diğeri Bravo T-Jet. Onlara serbest galiba. Açık konuşun, çoğunuz belkide yapamıyorsunuz bu şekil atil ve kiminizin altında bırak Hacı Muratı arabası bile yok, geçip milleti kıskanıp taş atıyorsunuz.

SİLME BUTONUNU BULAMADIM AMA, UZAKLAŞTIR DİYE BİR YER VAR 30 GÜNLÜĞÜ SEÇİP KENDİM İUZAKLAŞTIRIYORUM. İŞİM OLMAZ BU SAÇMA SAPAN ARABASINA PASPASI NASIL ALACAĞINI SORAN, KIÇINI KALDIRIP KAPUT AÇMAKTAN ACİZ OLUP SİLECEK SUYUNUN YERİNİ SORAN İNSANLARLA. AKÜM BİTTİ NE YAPAYIM DİYOR. GİT AL AKÜYÜ BİLMEM NE YAP!!!!!!!!!!! PES YAHU!!!!!!!!

RENAULT GRUBUMA SEVGİLER. TANER GODE, DRAHTE 1905, TRABZON 61 (BİRKAN), TASSHELHOFF, ÇOK BİLİNMEYENLİ DENKLEM, ADALET MÜLKÜN TEMELİ NİCKLİ ARAKDAŞLARA SEVGİLER. GERÇİ BİR KAÇ İSİM DAHA VAR AMA AKLIMA GELMİYOR. BU SAYDIĞIM ARKADAŞLARA SEVGİLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 7 Ağustos 2010; 17:59:11 >

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • Az önceki konu silindiği için yorumumu buraya aktaramıyorum ancak kısaca özetini yazayım.

Pire için yorgan yakmaya ne gerek var.
    Hemde bunu lise'ye giden bir kişi olarak söylüyorum.

Lütfen böyle gereksiz şahsiyetler için kendinizi üzmeyin.
    Diyelim birisi ters ve anlamsız bir cevap verdi.Geçin gitsin söz gümüşse sükut altındır.

O kişi kendini galip zannedebilir ancak ne zaman düşünmeye başlar işte o zaman anlar aslında kaybettiğini.

Akıl vermek gibi olmasın(ki benim söyliyeceğim sadece öneridir) geçin o tarz konuları,o tarz kişilerle de muhattap olmayın

Aramızda kalmanız dileği ile

Selamlar

Serkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan.. -- 7 Ağustos 2010; 18:21:48 >

• Hyundai Santa Fe Style 2.2 Crdi
  • İbanez Grg170Dx-Extreme 30 Watt amp
  • *Silinebilir,bilgisayarın hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan.. -- 7 Ağustos 2010; 18:20:49 >

• Hyundai Santa Fe Style 2.2 Crdi
  • İbanez Grg170Dx-Extreme 30 Watt amp
  • quote:

Orijinalden alıntı: icon33

quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Sadece silinirsem nedenini görün oradan diye koydum linki. Ama silmiyor yönetim beni.

Forumu okuyan insanlara fikir vermek amacıyla yazılmış, araç sahibinin uzun yol deneyimini paylaştığı, aracın artı ve eksi yönlerini de belirten objektif bir yazı için bence forum yöneticileri tebrik eder, kullanıcıyı silmez. Paylaşıma devam.

Seviyeli insanları muhatap alıp polemiğe girmeden bilgi paylaşımına devam etmek gerekir diye düşünüyorum.

Rakipsiz Fırtına'nın dediği gibi Symbol grubuna devam.

quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

brkcad34 kardeşim sen bizim topiğe takıl boşver gerisiniboşboğaz insanlar için muhabbeti bırakmaçünkü burada herkes senin gibi araba hastası
    senin tatil dönemlerideki geçtiğin yolları, kullandığın yakıt miktarı,yol durumu, yük durumu vs anlatman çok güzel.sıkılmadan okurum ben. ilk sahibi olduğunuz tofaşı,ondan sonra renoyu almanı vs hepsini hatırlıyorum.güzel yazıyorsun paylaşıyorsun biz de teşekkür ediyoruz. hatırlarsan adamın biri clio için ileri geri konuşuyordu da ben gelip buraya yazmıştım. sen de takma bunları demiştin.ama şimdi sen takıyosun kafana. sanal alemde oluyor böyle şeyler.biz senin clio forumundan gitmeni istemeyiz.ok mi abi
    biz de 28 yaşındayız ama 16 yaşında olan bazı arkadaşlar bize fırça çekiyor
  • HERKESE SLMLAR BİZ 2010 MODEL CLİO SYMBOL EXPERRSİON PLUS 1.4 75 BG ALDIK..FAKAT ORTADAKİ EKRANDA SAAATİN ALTINDAKİ DIŞARININ SICAKLIĞI GÖZÜKMÜYOR...ONU NASIL AYARLICAZ...BİRDE HIZA BAĞLI OLARAK DEĞİŞEN MÜZİK HIZI AYARINI SORACAKTIM TŞKLER...!!!

Orijinalden alıntı: therytaha

HERKESE SLMLAR BİZ 2010 MODEL CLİO SYMBOL EXPERRSİON PLUS 1.4 75 BG ALDIK..FAKAT ORTADAKİ EKRANDA SAAATİN ALTINDAKİ DIŞARININ SICAKLIĞI GÖZÜKMÜYOR...ONU NASIL AYARLICAZ...BİRDE HIZA BAĞLI OLARAK DEĞİŞEN MÜZİK HIZI AYARINI SORACAKTIM TŞKLER...!!!

Bunlar kullanma klavuzunda ayrıntılı bir şekilde yazıyor. Ben bunları oradan okumuştum. Şimdi hatırlasaydım söylerdim.

Bugun Izmırde kemalpaşa araba pazarından 97 model brodway aldık arkadaşlar 7.500 e 114 bın km de nasıl sızce :) arbaa beyaz ((: clıodan sonra bıraz zor olacak ama

Orijinalden alıntı: oakgun68

slm arkadaşlar

bende 93 GTE BRODWAY var onu satıp

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-clio-2004-model-2-sahibinden-42-000-kilometrede-klimali-1-4-aut-ac-p-29379411/detay/

almayı düşünüyorum

bir kaç sorum olacak

-fiyatı yüksek mi?
    -lpg taktırmalımıyız ve uyumlu kiti ne markadır ayrıca fiyatı ne civarlarda?
    -bu modeller 8V mi?
    -arka cam elektrikli demiş bu modeller de olabilir mi?

ii arabaya bneziyor araba temizse kazası yoksa al derim lpg diyuosan brc derim yalnız fiyat yüksek pazarlık yap düşürebildiğin kadar düşür

Orijinalden alıntı: oakgun68

slm arkadaşlar

bende 93 GTE BRODWAY var onu satıp

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-clio-2004-model-2-sahibinden-42-000-kilometrede-klimali-1-4-aut-ac-p-29379411/detay/

almayı düşünüyorum

bir kaç sorum olacak

-fiyatı yüksek mi?
    -lpg taktırmalımıyız ve uyumlu kiti ne markadır ayrıca fiyatı ne civarlarda?
    -bu modeller 8V mi?
    -arka cam elektrikli demiş bu modeller de olabilir mi?

otantiklerde 4 cam otomatik yok 2 cam bizim 2007 lerde bile daha yeni 4 cam otomatik oda en fulunde bu arada tekirdağdamı oturuyosun bede tekirdağ merkezdeyim onun için sordum

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Bugun Izmırde kemalpaşa araba pazarından 97 model brodway aldık arkadaşlar.

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun. C sınıf araç mı düşünüyordunuz yanlış mı hatırlıyorum?

Orijinalden alıntı: damonbounce

biz de 28 yaşındayız ama 16 yaşında olan bazı arkadaşlar bize fırça çekiyor

Çok takmayın. Akıl akıldan üstündür. Ben 38 yaşındayım ilkokul 1'e giden kızım bazen karşımda konuşurken, bana cevaplar verirken düşünüyorum acaba maaşallah bu hanım efendi ne zaman bu lafları kimden öğrendi diye şaşırıp kalıyorum. Büyük annemin bir sözü vardı şimdiki çocuklar doğarken lise mezunu olarak dünyaya geliyorlar diye haksız da sayılmazlar.

Üslubu iyi olduktan, büyüğünü küçüğünü bildikten, söylediği sözlerin nereye gideceğini, gittiğini bildikten sonra yaşın çok önemi yok bence. Yeri geliyor gün içerisinde karşılaştığımız 60'lık amcalar bir çocuğun sahip olduğu olgunluğu gösteremeyebiliyorlar. Akıl yaşta değil başta.

Dediğim gibi üsluba dikkat edip herkesi muhatap almaya gerek yok. Belli bir seviye dahilinde bilgileri paylaşmaya devam edelim bence.

Orijinalden alıntı: brkcad34

KENDİMİ SİLİYORUM ARKADAŞLAR. HEPİNİZE SEVGİLER.

waşş çok kızdırmışlar sanırım kalaylamış geç bile kaldın ya eğer birilerine kızdıysan laf sok üstlerine git hakaret etsinler kaldırabilirsen şikayet et yada çok kızdıysın gerekirse edebiliyorsan küfür et heesabın önemi yoktur pişman olmayacaksanız kendinizi kesinlikle rahatlatın bi öneri değil :D tavsiyede değil benim yaptığım bişey
    -anlık yakıt tüketimi
    -ortala yakıt tüketimi (2 ayrı ortalama)
    -hız
    -motor devri
    -toplam tüketilen yakıt miktarı
    -toplam gidilen yol
    -motor ısısı iç dış ısı vb
    bilgileri gösteriyor
    aşağıdaki linkte videosu var çekim biraz kötü oldu ama ilgilenenler için detalyı resim ve video gönderebilirim

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/dc1eb0941e08739890914f29ef3aceddedbe2574a4e398de63cbe88db0d3458bb33777de95e30e7216533
    eğer link açılmazsa ktunnelden filan youtube girin search kısmında acarcim yazıp aratın orada car fuel consumption adlı videodur.

eğer ilgilenen olursa mesajla bana ulaşabilirler.

CLİO SYMBOL GRUBU

CLİO SYMBOL GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarcim -- 9 Ağustos 2010; 20:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icon33

quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Bugun Izmırde kemalpaşa araba pazarından 97 model brodway aldık arkadaşlar.

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun. C sınıf araç mı düşünüyordunuz yanlış mı hatırlıyorum?

çok tesekkur ederımm...evet dusunuyorum c sınıfı bır arac..bunu babaya aldık 2-3 ay ıcerısınde kendı aracıma kavusacagım nasıpse :)
  • arkadaşlar hep merak etmişimdir bu clio ile symbol arasında ne farklar var sedanlarından bahsediyorum ..mesela clioların euro ncap crash testi var symbollerin yok çoğu kişi symbol adi malzemeden üretiliyor clio daha iyi diyor doğru mudur ?

Orijinalden alıntı: hell_to_hell

arkadaşlar hep merak etmişimdir bu clio ile symbol arasında ne farklar var sedanlarından bahsediyorum ..mesela clioların euro ncap crash testi var symbollerin yok çoğu kişi symbol adi malzemeden üretiliyor clio daha iyi diyor doğru mudur ?

Clio ile symbol arasında sağlamlık açısından fark yoktur. Donanım dış görünüm ve yol tutuş açısından farklar vardır. Günümüzde üretilen symbol modeli donanım dış görüntü yol tutuş konfor olarak ilk üretilen cliolardan üstündür.

Arkadaşlar 2007 Symbol İle İlk Defa Yola Çıkacagım; Toplamda 2411 Km Yol Yapacağım Sanayideki Ustam Gerekli Bütün bakımlarını Yapıcak... Ancak Sizden Öğrenmek İstediğim Yakıt Konusu Genelde Sakin Kullanan Biriyimdir... Genç Olmama Rağmem 90 Km :) Geçmem :) Yerine Göre Hızlanmalar Hariç tabi Bana Ortalama Kaç Tl Benzin Yakacağımı Söylerseniz Çok Sevinirim.. Birde Benzin Göstergesi Eskiden Brodway Kullanan Biri Oldugum İçin Alışamadım Çok Çabuk Aşagı İniyor Biliyorsunuz :) Ancak Yol Bilgisayarı Aynı Görüşte olmuyor... Daha Fazla Gideceğini Söylüyor Ve Haklıda Çıkıyor... Sizinde Eklemek İstediğiniz Başka Önerileriniz Varsa Çok Sevinirim... sAygılarımla... İyi Geceler..
  • klima acık kullanacaksın genelde sakin kullanan biri için 5,8 litre 6,5 litre arası yakarsın ortalama 6,2 litre/100 km desek 553 lira gibi bir benzin masrafın olur eğer şehir içi felan olursa bu 2411 in içinde 600 ü bulur......
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.