Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (534. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.484
Cevap
85
Favori
1.954.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • hafta sonu şaşmaz sanayiye yolumuz düşünce :D çok kral yarış arabaları wardı yurdum ankara insanı draglara hazırlanıyormuş bi test sürüşü yapıyorlar offf sesler dayanılmaz gerçek turbo sesleri off off off :D batılılar gibi garajlarda araç yapıp modluyorlar yarışlar için vay be

Orijinalden alıntı: mert karip

beyler hani benim arabanı direksiyonu ağır diyodumya git bugün benim ustaya dedim direksiyon ağır adam baktı arabaya abi dedi bişey yok yine içimde soru işareti oldu yine başka bi ustaya gittm abi dedi direksiyonda bişry yok demeekki tamamen psikolojiş şimdi soru işareti olmadam biniyorum arabaya

hacı ne uğraşıyorsun :D hangi şehirdesin hiç çekinme yaz buraya :D sorarsın işte bi görüşelimde araçları karşılaştıralım diye :D al bin bi tur bak hangisi sert yumuşak yada bi toplantı yaparsınız 4-5 kişi uygun vakit tanışıp çay içersiniz :)

araba ilgi alanım olsa ben yapardım ankarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 2 Ağustos 2010; 11:23:28 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 2 Ağustos 2010; 11:37:23 >

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

beyler hani benim arabanı direksiyonu ağır diyodumya git bugün benim ustaya dedim direksiyon ağır adam baktı arabaya abi dedi bişey yok yine içimde soru işareti oldu yine başka bi ustaya gittm abi dedi direksiyonda bişry yok demeekki tamamen psikolojiş şimdi soru işareti olmadam biniyorum arabaya

hacı ne uğraşıyorsun :D hangi şehirdesin hiç çekinme yaz buraya :D sorarsın işte bi görüşelimde araçları karşılaştıralım diye :D al bin bi tur bak hangisi sert yumuşak yada bi toplantı yaparsınız 4-5 kişi uygun vakit tanışıp çay içersiniz :)

araba ilgi alanım olsa ben yapardım ankarada

abi brn tekirdağda oturuyorum benim arkadaşın bi arabası var bahsetmiştim ya 17.000 km de bin kulandım vitesi lak diyo hemen geçiyo benim viteslerde seri geçio ama arakadışımın arabası kadar iyi geçmiyo

quote:

Orijinalden alıntı: akustik1979
    Benimki kalkışta klima açıkken stop ediyor bazen

bunun 2 olasılığı war rolanti ayarsız olabilir yada elektrik aksamında problem var götür bi bbaksınlar hiç normal değil

rolantidendir bnim eski broadway ın rolenti düşüktü ışıklşarda durduğum zamn o ski magruslar gibi titrerdi hiç svmezdim

abi brn tekirdağda oturuyorum benim arkadaşın bi arabası var bahsetmiştim ya 17.000 km de bin kulandım vitesi lak diyo hemen geçiyo benim viteslerde seri geçio ama arakadışımın arabası kadar iyi geçmiyo

vallahi benim arabada 170000 e geldi arkadaşınkinin 10 katı km idda ediyorum aynısı gibi geçiyordur :D kullanımın yanında ben inanıyorumki renaultun ürettiği her araba aynı değil :D şans gibi :D benim arabada debriyajın tepsine az yüklen vites hemen geçiyor ama ben yinede sonuna kadar basıyorum çok rahat geçiyor ama yaşlanmış km çok bi çok arabada bi noktada takılmalar oluyor ne demek istediğini anlıyorum yapıcak bişey yok

quote:

vallahi benim arabada 170000 e geldi arkadaşınkinin 10 katı km idda ediyorum aynısı gibi geçiyordur :D kullanımın yanında ben inanıyorumki renaultun ürettiği her araba aynı değil :D şans gibi :D benim arabada debriyajın tepsine az yüklen vites hemen geçiyor ama ben yinede sonuna kadar basıyorum çok rahat geçiyor ama yaşlanmış km çok bi çok arabada bi noktada takılmalar oluyor ne demek istediğini anlıyorum yapıcak bişey yok

hakkat senin araba nooldu beya

kirada işte 20 günden fazla oldu göremedim daha :D iyi para getirecek yarın tahsilat war :D

quote:

kirada işte 20 günden fazla oldu göremedim daha :D iyi para getirecek yarın tahsilat war :D

valla araban allh bilir ne haldedir şimdi

valla araban allh bilir ne haldedir şimdi

şimdilik bişeyi yok lokantada çalışan bi adam aldı sabahları hastahaneye gitmek için 22 gündür onda nerdeyse getirisini sen düşün sabah sadece hastahaneden işe gidio adam ordanda benim iş yerinin buralara geliyo akşamda eve : D şimdilik durumu iyi efendi bi adam biniyor ilerde fena olabilir çokta mühim değil abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClioAuthentique65BG

Authentique clio yu expressiona filan çevirebilir miyiz ? serviste paketlerini taktırsak maliyeti ne kadar olur ortalama maliyeti ?

hacı ruhsatta yazar :D sen paket ekletsen ne olacak sadece kendini tatmin edersin oda pahalıya patlar hiç gereği yok elleşme

yani bide o modellerde biraz farklılıklar oluyor döşemelerde felan yaptıramazsın :D bunu gidip renaulta söyle gülerler :D bence , şahsi düşüncem :D

ben abs taktırıcam diye tutturdum 2000 tl neredeyse 2000 tl + yapacağın extra masraflar yerine sat arabanı üst model absli güzel bi model al temiz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 2 Ağustos 2010; 15:58:23 >
    2015 MITSUBISHI ATTRAGE CVT NAVİGASYON PLUS PAKET
    Fujifilm Finepıx s1500 10 mp
  • quote:

Orijinalden alıntı: akustik1979

Elim biraz açılsın gideyim sanayiye. klima kompresörünü çeviremeyecek mi 1.4 ilginç valla

1 sn ya :D senin arabada klimamı yok :S
  • beyler tam arbamı yıkıyordum benim bi arkadaş varbenim evin yanında oturuyor arabalardan konuşuyorduk falan filan derken deim bi ara koltukları yıkatcam dedi ne gerek var bende bi koltuk temizleyici var senin arabaya sürelim deid bende tama bi deniyel,im dedim sürdük hakkat çıktı dedim allh senden razı olsun bide benim bu 2007 symbollerin koltukları koyu renk kiri fazla belli etmiyo yani kir deiysem hep ter izleri sıcakta insan terliyo teliyincede hop hemen oraya leke yapıyo benim arkadaişta 2006 alize var koltuk ları krem rengi bi ter izi ar akıllara zararçok kötü duruyo

quote:

Orijinalden alıntı: ClioAuthentique65BG

Authentique clio yu expressiona filan çevirebilir miyiz ? serviste paketlerini taktırsak maliyeti ne kadar olur ortalama maliyeti ?

hacı ruhsatta yazar :D sen paket ekletsen ne olacak sadece kendini tatmin edersin oda pahalıya patlar hiç gereği yok elleşme

yani bide o modellerde biraz farklılıklar oluyor döşemelerde felan yaptıramazsın :D bunu gidip renaulta söyle gülerler :D bence , şahsi düşüncem :D

ben abs taktırıcam diye tutturdum 2000 tl neredeyse 2000 tl + yapacağın extra masraflar yerine sat arabanı üst model absli güzel bi model al temiz :D

beyler tam arbamı yıkıyordum benim bi arkadaş varbenim evin yanında oturuyor arabalardan konuşuyorduk falan filan derken deim bi ara koltukları yıkatcam dedi ne gerek var bende bi koltuk temizleyici var senin arabaya sürelim deid bende tama bi deniyel,im dedim sürdük hakkat çıktı dedim allh senden razı olsun bide benim bu 2007 symbollerin koltukları koyu renk kiri fazla belli etmiyo yani kir deiysem hep ter izleri sıcakta insan terliyo teliyincede hop hemen oraya leke yapıyo benim arkadaişta 2006 alize var koltuk ları krem rengi bi ter izi ar akıllara zararçok kötü duruyo

bi ara bende tutturdum koltukların yıkanması gerek diye :D bi koltuk temizleyici aldım köpük arka koltuğa anca yetti :D pahalı kardeşim ya sonradan uyandım kosla sıvı varya evde kesin wardır banyodan araklayın koltukları komple ıslatın kosla sıvıyı dökün güneşte araba ısınıyorya hemen kuruyor sıfır gibi oluyor temizlemenişn ötesinde bi durum ama fazla ıslatmayın süngerlere yaylar varsa yaylara metallere gelmesin

quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

dolmuşa binsem.. işe çift gidiş - çift dönüş.. 7 tl * 22 = 154 tl... yılda 1848 tl

6 ayda bir hanımın memleketi ziyaret etsek.. gidiş-geliş 80 tl.. yılda 160 tl

arabam yok diye çimmeye gitmeyecek miyim... git gel antalya.. 200 tl..

terminale nasıl gideceğim... taksi.. git gel... hem ora hem bura... 240 tl..

bebişin aşısı geldi.. kayınçonun düğünü geldi... dolmuş olmaz şimdi.. pikniğim geldi... akşam akşam bi gaffur yapalım.. üç beş alışveriş yapalım.. elim doldu.. belim ağrıdı.. taksi + araç kiralama falan filan feşmekan... 500 tl...

eve mi hapsolacaz.. hanumu hiç mi gezdirmeyecez... hem bebiş de bir hava alsın... haftasonu belediye otobüsüne binsek olur... bunu da ayda bir yapsak... yılda 120 tl de o...

neyse yıllık ulaşım bedelini bi yazalım artık yeter..

3068 etmiş... aylık 255 e gelir....

kasko 700 bakım 300 mtv 486 zorunlu trafik 110 muayene yıllık 70

yattığı yerde aylık 140.. 200 de benzin içse... 340...

fark 85 tl...

toplu taşıma aracının vereceği psikolojik baskı ve başkalarına bağlı olmanın maddi karşılığı 200 tl olsa...
    bence araç sahibi olmanın 115 tl artısı bile var...

Orijinalden alıntı: icon33

Araç maliyeti ile ilgili yazılan cevabı paylaşıyorum.

o eleman sallamış inanmayın lanet olsun öyle zihniyete ben yazsam acır benden hesap numarası ister bide para yollarsınız
    26 yaşındayım araba yüzünden saçlarım döküldü be :D
    araba oldumu biniyorum arkadaş bana aylık gideri anormal fazla çünkü yakıtta cimrilik yapmıyorum + gez dolaş + bakım ,mazot ,kasko ,sigorta, bozulma ve en kötüsüde her yere rahat gitmenden dolayı alışveriş merkezleri ayak altında olması --- şu ayakkabı güzel aa bu t-shirt fıstık gibi gelmişken madoda bi dondurma yiyelim döner+ayran v.s :D:D:D battın otur evinde ya

sabah otobüse bindim 1.5 tl :D vergisi yok masrafı yok az bi erken kalkıp biraz fazla yol aldım akşamda arabanın kira parasını alıcam 750 kaat :D kaymak gibi istemiyorum araba ya evli olsam düşüncem farklı olurdu tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 3 Ağustos 2010; 11:50:49 >

Orijinalden alıntı: icon33

Araç maliyeti ile ilgili yazılan cevabı paylaşıyorum.

o eleman sallamış inanmayın lanet olsun öyle zihniyete ben yazsam acır benden hesap numarası ister bide para yollarsınız
    26 yaşındayım araba yüzünden saçlarım döküldü be :D
    araba oldumu biniyorum arkadaş bana aylık gideri anormal fazla çünkü yakıtta cimrilik yapmıyorum + gez dolaş + bakım ,mazot ,kasko ,sigorta, bozulma ve en kötüsüde her yere rahat gitmenden dolayı alışveriş merkezleri ayak altında olması --- şu ayakkabı güzel aa bu t-shirt fıstık gibi gelmişken madoda bi dondurma yiyelim döner+ayran v.s :D:D:D battın otur evinde ya

sabah otobüse bindim 1.5 tl :D vergisi yok masrafı yok az bi erken kalkıp biraz fazla yol aldım akşamda arabanın kira parasını alıcam 750 kaat :D kaymak gibi istemiyorum araba ya evli olsam düşüncem farklı olurdu tabi
    [/qu
    Senin araba eve para getirmeye başlamış. Eli ekmek tutuyor artık. Allah bereket versin. Kazasız belasız inşallah.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.