Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (442. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.476
Cevap
83
Favori
1.935.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısınız arakadaşlar yarın arabayı pazara çıkartıcağım satarsam ilk işm hemen clio almak olucak arkadaşlar

Orijinalden alıntı: tokerserhat

Merhaba Arkadaşlar Bende Emektar 1994 Broadway Satıp Yerine Yine Renault 1.4 Authentique 2007 Gri.... Nasıl Bilirdiniz Bu Modeli İyimidir.. Fiyatı 15-16 Civarı Önerirmisiniz 70-80 Bin Km Arası Bir Araç... İlgilenirseniz Sevinirim

düz model için fiyat yüksek biraz araştırmalısınız
  • Arkadaşlar arkaya iki tane hoparlör taktırmayı düşünüyorum ilerleyen günlerde inşallah.Tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız marka özellik olarak hangileri var.Ayrıca bu hoparlörlerde 2 yollu 3 yollu gibi ifadeler var pek ilgim olmadığı için ne anlama geldiğini bilemiyorum hangisi daha kaliteli ses verir?Arkaya olması gerek hoparlör kaç cm'dir?Alacağım hoparlör nasıl olmalıdır?arkaya hoparlör için kablo belli yere kadar çekili mevcut mu yoksa cd çaların ordan mı kablo getirmek gerekli?Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Not:araç yeni kasa symbol

quote:

Orijinalden alıntı: tokerserhat

Merhaba Arkadaşlar Bende Emektar 1994 Broadway Satıp Yerine Yine Renault 1.4 Authentique 2007 Gri.... Nasıl Bilirdiniz Bu Modeli İyimidir.. Fiyatı 15-16 Civarı Önerirmisiniz 70-80 Bin Km Arası Bir Araç... İlgilenirseniz Sevinirim
  • Arkaya taktıracağın hoparlör pıonner yada sony olmall yada kaliteli birşey almanı tavsiye ederim. arkaya 13 Lük takabilirsin orjinal delikleri 13 lük. Kablosu çekili, kolonları takan sade, monte edip hazır kabloları bağlayacak. Bende 15 cm lik oval sony kolon var. ben arkayı kestirdim. Çok iyi ses alıyorum ama arabanın orjinalini bozuk kestirdiğim için de pişmanım....

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Arkadaşlar arkaya iki tane hoparlör taktırmayı düşünüyorum ilerleyen günlerde inşallah.Tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız marka özellik olarak hangileri var.Ayrıca bu hoparlörlerde 2 yollu 3 yollu gibi ifadeler var pek ilgim olmadığı için ne anlama geldiğini bilemiyorum hangisi daha kaliteli ses verir?Arkaya olması gerek hoparlör kaç cm'dir?Alacağım hoparlör nasıl olmalıdır?arkaya hoparlör için kablo belli yere kadar çekili mevcut mu yoksa cd çaların ordan mı kablo getirmek gerekli?Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: R.SYMBOL

Geçtiğimiz hafta çok soğuk yaptı malumunuz tüm ülke kara büründü. İzmirde kar yoktu ama soğuk adamı fena çarpıyordu. Yine böyle bir soğuk sabah saatleri bindim arabama çalıştırdım ve yola çıktım. yaklaşık 5 km. bir mesafe gittikten sonra iki araç arasına park etmek için manevra yapmaya başladım direksiyonu sağa sola çevirirken vıyyk diye bir ses işittim. Önce oturduğum koltuktan ya da emniyet kemerinden geliyor sandım ancak baktım değil. neyse park ettim işimi gördüm ve tekrar manevra yaparak park yerinden çıktım. Fakat çıkarken ses gelmedi. Ondan sonraki bir kaç günde hiç bir ses ya da sorun oluşmadı ve geçtiğimiz gün yine çok soğuk bir sabah park yerinden çıkarken yine aynı sesi yaptı. Direksiyonu çevirirken tam tura yakın geldiğimde ses geliyor araç biraz ısınınca ses geçiyor. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Başına böyle bir şey gelen yda sorunun ne olabileceği hakkında bilgi veren olursa sevinirim arkadaşlar.

selam arkadaşım aynı problem benim araçtada mevcut soğuk havalarda direksiyondan ses geliyordu ses geldiğinde direksiyonu sağa sola çevirince sesi kesiyodu sanırım senin direksiyonun arızasıda benim araçtaki gibi derksiyon powerında bence bozulana kadar bin herakhi bi sorun çıkartmaz. zaten sesi devamlı duymazsın

Orijinalden alıntı: SELCUK34

Arkaya taktıracağın hoparlör pıonner yada sony olmall yada kaliteli birşey almanı tavsiye ederim. arkaya 13 Lük takabilirsin orjinal delikleri 13 lük. Kablosu çekili, kolonları takan sade, monte edip hazır kabloları bağlayacak. Bende 15 cm lik oval sony kolon var. ben arkayı kestirdim. Çok iyi ses alıyorum ama arabanın orjinalini bozuk kestirdiğim için de pişmanım....

quote:

Arkadaşlar arkaya iki tane hoparlör taktırmayı düşünüyorum ilerleyen günlerde inşallah.Tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız marka özellik olarak hangileri var.Ayrıca bu hoparlörlerde 2 yollu 3 yollu gibi ifadeler var pek ilgim olmadığı için ne anlama geldiğini bilemiyorum hangisi daha kaliteli ses verir?Arkaya olması gerek hoparlör kaç cm'dir?Alacağım hoparlör nasıl olmalıdır?arkaya hoparlör için kablo belli yere kadar çekili mevcut mu yoksa cd çaların ordan mı kablo getirmek gerekli?Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

13 cm olduğunu duydum.Yalnız hazır çekili olan hoparlör kablosu gözükmüyor nerededir?Benim öyle aşırı bir beklentim yok ses tonu iyi olsun yeter bas vs.ile ilgim yok ama dinlediğim müziktende tat almalıyım ön iki hoparlöre pek yeterli olmuyor.Benim düşündüğüm hoparlör markası pioneer.jvc veya sony ama bu hopaörlerin açıklama kısımlarında iki yollu tek yollu vs. yazıyor bunların hangisi daha kullanışlı ve iyi olur?

quote:

Orijinalden alıntı: SELCUK34

Arkaya taktıracağın hoparlör pıonner yada sony olmall yada kaliteli birşey almanı tavsiye ederim. arkaya 13 Lük takabilirsin orjinal delikleri 13 lük. Kablosu çekili, kolonları takan sade, monte edip hazır kabloları bağlayacak. Bende 15 cm lik oval sony kolon var. ben arkayı kestirdim. Çok iyi ses alıyorum ama arabanın orjinalini bozuk kestirdiğim için de pişmanım....

quote:

13 cm olduğunu duydum.Yalnız hazır çekili olan hoparlör kablosu gözükmüyor nerededir?Benim öyle aşırı bir beklentim yok ses tonu iyi olsun yeter bas vs.ile ilgim yok ama dinlediğim müziktende tat almalıyım ön iki hoparlöre pek yeterli olmuyor.Benim düşündüğüm hoparlör markası pioneer.jvc veya sony ama bu hopaörlerin açıklama kısımlarında iki yollu tek yollu vs. yazıyor bunların hangisi daha kullanışlı ve iyi olur?

Hoparlör kabloları araka koltuk oturma yerinin altında koltuğun oturulan yerini öne doğru çektiğinde görürsün oradaki kabloların bir kısmı arka hoparlör bir kısmıda yakıt pompasının kablolarıdır.

• 13 cm olduğunu duydum.Yalnız hazır çekili olan hoparlör kablosu gözükmüyor nerededir?Benim öyle aşırı bir beklentim yok ses tonu iyi olsun yeter bas vs.ile ilgim yok ama dinlediğim müziktende tat almalıyım ön iki hoparlöre pek yeterli olmuyor.Benim düşündüğüm hoparlör markası pioneer.jvc veya sony ama bu hopaörlerin açıklama kısımlarında iki yollu tek yollu vs. yazıyor bunların hangisi daha kullanışlı ve iyi olur?

CLİO SYMBOL GRUBU

Bagajdan hoparlör boşluğunun oraya elinizi uzatıp arayınca kabloya kolayca erişiyorsunuz.

Haziran 2009 da pioneer 13 cm iki yollu hoparlörü işçilik dahil 90 tl Kahramanmaraş'ta montajını yaptırmıştım.

Sesinden memnunum tavsiye ederim.

İki yollu olması demek: hoparlörün içerisinde ince sesleri de veren tweeter denen küçük bir hoparlörün de bulunduğunu ifade ediyor.
    bu arada aracınızın kaç km de olduğunuda yazmayı unutmayınız

Orijinalden alıntı: muzo86

1.4 (sadece) benzinli araçalrınızla şehir içi ve şehirler arası yakt tüketiminiz nedir.
    (yol bilgisayarının verilerne göre değil kendi yaptığınız ölçümlere göre yazınız.
    bu arada aracınızın kaç km de olduğunuda yazmayı unutmayınız

Aracımı alalı üç ay oldu.Şehirdışına hiç çıkmadım.Şehiriçi 1 lt benzinle 12 km yol yapabiliyorum.Yani yaklaşık 100km/8.3 veya 8.5 lt tüketimim var.Benzin ışığı tamamen yanınca benzin alır ve km göstergesini her defasında sıfırlarım.Şimdiye kadar bu ölçümün dışına çıkmadı.Arabam 25.500 km'de...

CLİO SYMBOL GRUBU

Bagajdan hoparlör boşluğunun oraya elinizi uzatıp arayınca kabloya kolayca erişiyorsunuz.

Haziran 2009 da pioneer 13 cm iki yollu hoparlörü işçilik dahil 90 tl Kahramanmaraş'ta montajını yaptırmıştım.

Sesinden memnunum tavsiye ederim.

İki yollu olması demek: hoparlörün içerisinde ince sesleri de veren tweeter denen küçük bir hoparlörün de bulunduğunu ifade ediyor.

Çok teşekküre ederim.Yakıt durumunuz nasıl?LPG şehir içi şehir dışı km ne yakıyor veya lt cinsinden?Benzini ölçme imkanınız olmuştu mu?Aracınız şu anda kaç km?

Çok teşekküre ederim.Yakıt durumunuz nasıl?LPG şehir içi şehir dışı km ne yakıyor veya lt cinsinden?Benzini ölçme imkanınız olmuştu mu?Aracınız şu anda kaç km?

http://forum.donanimhaber.com/m_24135806/mpage_143/key_/tm.htm

143. nolu sayfada da belirttiğim gibi yakıtım ortalama lpg de : 9,5~10 lt/100 km

kış şartlarında lpg ye 1 km de geçiyor. Yani 1 km yi benzinle gidiyor. Lpgye geçme için su sıcaklığı 30 C ayarlı.

Günlük standart 30 km yolum var işe gidip gelme için. Bunun yarısı ışık dur kalk yarısı ışıksız ana yol.

50 Lt lik Lpg deposu %80 dolulukta 40 lt alıyor sakin kullanımda ortalama 400 km yol gidiyor.

Şu an --6200.- km de

Orijinalden alıntı: icon33

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_24135806/mpage_143/key_/tm.htm

143. nolu sayfada da belirttiğim gibi yakıtım ortalama lpg de : 9,5~10 lt/100 km

kış şartlarında lpg ye 1 km de geçiyor. Yani 1 km yi benzinle gidiyor. Lpgye geçme için su sıcaklığı 30 C ayarlı.

Günlük standart 30 km yolum var işe gidip gelme için. Bunun yarısı ışık dur kalk yarısı ışıksız ana yol.

50 Lt lik Lpg deposu %80 dolulukta 40 lt alıyor sakin kullanımda ortalama 400 km yol gidiyor.

Şu an --6200.- km de

Hoparlör boşluğunun oraya elimi attım ama kabloya ulaşamadım yalnız arka koltuğun oturma kısmında kablo vardı arkaya doğru gidiyordu arka hoparlör yerinin üzerindeki döşeme kısım biraz sertti kaldıramadım fazlada zorlamadım hoparlör yerini oval olarak taktırdığınız usta ne ile kesti?

Hoparlör boşluğunun oraya elimi attım ama kabloya ulaşamadım yalnız arka koltuğun oturma kısmında kablo vardı arkaya doğru gidiyordu arka hoparlör yerinin üzerindeki döşeme kısım biraz sertti kaldıramadım fazlada zorlamadım hoparlör yerini oval olarak taktırdığınız usta ne ile kesti?

-Takılan hoparlör 13 cmlik yuvarlak tipte olandan oval değil.

-Falçata ile kesti.

-Kablo olması gerekir.

-Usta da elini uzatıp biraz gezdirerek kabloyu bulmuştu.

patron kestir arabaya acıma :D 13 cm takarsan bi işine yaramaz arkadakiler rahatsız olur sadece :D o typeten verim tam alamazsın zaten güçlü ses için abartıcaksın biraz :D ben ovaller için kestirdim dekupaj testere ile 13cm yeri devam ettirip oval şekle soktu adam dikine 2 tane 5 yollu pioneer koyduk oynatıcıda pioneer ön kapılardakileride değiştirdim abarttım bagajda çift bobin 30cm pioneer bass war ama şunu bil :D ön 2 tane 13 cm den sonra arkada 16*9 oval koyunca süper ses alınıyor

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

patron kestir arabaya acıma :D 13 cm takarsan bi işine yaramaz arkadakiler rahatsız olur sadece :D o typeten verim tam alamazsın zaten güçlü ses için abartıcaksın biraz :D ben ovaller için kestirdim dekupaj testere ile 13cm yeri devam ettirip oval şekle soktu adam dikine 2 tane 5 yollu pioneer koyduk oynatıcıda pioneer ön kapılardakileride değiştirdim abarttım bagajda çift bobin 30cm pioneer bass war ama şunu bil :D ön 2 tane 13 cm den sonra arkada 16*9 oval koyunca süper ses alınıyor

ozzy sen biliyorsun bu işi:) ben de tesisat yapmaya niyetim var ama 1000 lira 1500 lira veremem en fazla 300-400 liraya kadar çıkabilirim nasıl bir sistem tavsiye edersin? mp3 çalarlı cd istiyorum ve arkaya iki tane kolon bagaja da bobin falan olsa iyi olur:D:D:D ne kadar tutar ozzy bunlar fazla üzmeden cebimizi

Orijinalden alıntı: slurozg

quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

ozzy sen biliyorsun bu işi:) ben de tesisat yapmaya niyetim var ama 1000 lira 1500 lira veremem en fazla 300-400 liraya kadar çıkabilirim nasıl bir sistem tavsiye edersin? mp3 çalarlı cd istiyorum ve arkaya iki tane kolon bagaja da bobin falan olsa iyi olur:D:D:D ne kadar tutar ozzy bunlar fazla üzmeden cebimizi

hacı naaptın :D
    300-400 e :D en kıytırık markaları zor alırsın :D 500 -650 tlye :D bağlıyorlar dandirik takımlar :D

ben hepsini 2. el aldım internetten tek tek bağlatmasıda para 50 tl bağlatma aparatları 50 tl civarı bass kutusu bass ortalama 100 tl anfi 150-200 arası mp3 oynatıcı 150-200 arası oval hoparlörler 100 tl civarı :D marka olarak fiyatlar böyle bağlatması felan 700 den aşşağı yaptıramazsın bomba gibi olur ama :D 500 e de tamam larsın bişeye yaraamz :D bobin dediğin bass :D bass ın sarımı :D bendeki çift bobin :D de anfinin iyi olması lazım :D ses acaip kalite oluyor ya :D zangır zangır :D:D
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.