Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.476
Cevap
83
Favori
1.935.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada benim kmye çok diyorsunuzda fabrika çıkışı 300000 km garanti veriyorlar bu arabalara :D daha 168000 km gider bu araba 5-6 senesi war :D

Orijinalden alıntı: ozzzy222

@akustik1979 MÜDÜR NE HOPARLÖRÜ hoparlör alma niye alıyorsun :D pahalıdır adamlar 3 tllik 13cm dandik hoplara 20-25 tl istiyor alma sakın :D boşver ucuz bulursan çift 10-15 tlye al ama öbürtürlü gerek yok tweeterdada markaya gerek yok :D type belli zaten :)

arkadaşlar arabam dökülüyor yaw sabah çalışmamalar kornanın keleği bune ya :D canını alıcam en son bizde kusursuz arabamız war diye geçiniyoruz tam her ay garanti bişey çıkarıyor bi kaç kez daha üstelerse garanti satıcam ha

Tamam kardeş uygun bir şey bulursam alırım. Havalar kötü burada hafta sonu düzelirse açıp bakacağım.
    Araç bir kez teklemeye başladı mı dikiş tutmuyor. En iyisi sen ucuz pahalı sat. yada takasa gir. Temiz bir araç bulursan modeli yükselt.

quote:

Orijinalden alıntı: Burak_emre16

Ben daha önceden söylemiştim ozan biraz daha elinde kalırsa araba hiç satamayacaksın bir an önce sat çünkü ne kadar temiz olursa olsun km fazla olduğu için aşınma söz konusu sonuçta herşeyin bir ömrü var.Ben boşuna 0 km almadım benim döküntü Europa'yı sattım üzerine kredi kullandım aldım.Yani benimde nakit 22 bin yoktu.

satmıycam yeni symbolü bekliyom ben bursada üretilecekmiş bak :D
    http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=28403&rid=2
    daş gibi araba

Verdiğin link Fluence symbol değil ozan kardeş ben senin iyiliğini söylüyorum araban dkülmeye başlamış araban 200 bine yaklaşınca brodway parasına satarsın benden söylemesi alan adam kaportasına binmeyecek km yede bakacak ona göre helede dizel de daha çok dikkat ediliyor km'ye haberin olsun benzinli olsa çoğu kimse dikkat etmez.

Koltuk kılıfı aldınız mı?Ben kılıf almak istiyorum ama tam oturmasını istiyorum nerde yaptırabiliriz.Servis yapar mı?

bu arada benim kmye çok diyorsunuzda fabrika çıkışı 300000 km garanti veriyorlar bu arabalara :D daha 168000 km gider bu araba 5-6 senesi war :D

benim araç benzinli olmasına rağmen sorun çıkarıyor. Fabrika neye dayanarak dizel araca böyle bir garanti veriyor. Dizel araç yapısı gereği yüksek basınç ve sıcaklık altında çalışıyor. Yıpranma süresi daha kısadır. Yakıttan tasarruf etmek için dizel tercih ediliyor. Ancak 100 binden sonra dizelin derdi bitmez.

Orijinalden alıntı: bulutgri

titremeyi 1. viteste kalkarken yapıyor yeterli gaz vermeme rağmen teklemeye benzer bir titreme sorun debriyaj yada yakıttan olabilir diye düşünüyorum genelde benzin lambası yanana kadar ve yandıktan sonrada kullanmaya devam ediyorum. bu arada aracım 4.000 km de en yakın zamanda servise götüreceğim. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Oo maşallah arabanız cok yenimiş sıfır sayılır allah kazalardan belalardan korusun tamirci yüzü göstermesin güle güle kullanın inşallah.
    Zaten aracınız garantisi devam ettiğinden dert etmeyin, vurun servisin kapısını yapsınlar adam gibi varsa bi sorun bulsunlar.
    Ama bana kalırsa dediğim gibi benzinden kaynaklanma olasılıgı yuksek gibi. Mümkünse lambayı yaktırmadan kullanmaya çalışın. Birde motor ısındıktan sonra mutlaka belirli aralıklarla yuksek devirlere cıkınız ve daha sonra yavas yavas devri azaltın. Bunun cok faydasını göreceksiniz kendi tecrubelerimden soyluyorum bu aynı zamanda motorunuz acacaktır sağır bir motor olmaktan kurtarır.

Orijinalden alıntı: gokmavı

Burak_emre16

Koltuk kılıfı aldınız mı?Ben kılıf almak istiyorum ama tam oturmasını istiyorum nerde yaptırabiliriz.Servis yapar mı?

Sayın gökmaviwww.hepsiburada.com da çok güzel bir kuluf gördüm arabamın renginde bej yani ama patinj zinciri ile paçalık siparişi verdim on gün boyunca teslimata hazır diye yazdılar belki 10 kez mail attım telefonla arıyorum sabit şekilde 18.kişisiniz diyerek bekletiyorlardı ve tatmin edici mail de gelmedi ayrıca 10 günün sonucunda tedarik sürecinde yazınca benim sinirler zıpladı bende iptal ettirdim ağzıma geleni yazdım tabi anlarlarsa ondan sonrada Bursa merkeze gidince bizzat görerek almayı düşünüyorum kısmetse.Tavsiye etmiyorum sakın bulaşmayın internet alışverişinie heledewww.hepsibura.com a yaklaşmayın

Orijinalden alıntı: akustik1979

quote:

bu arada benim kmye çok diyorsunuzda fabrika çıkışı 300000 km garanti veriyorlar bu arabalara :D daha 168000 km gider bu araba 5-6 senesi war :D

benim araç benzinli olmasına rağmen sorun çıkarıyor. Fabrika neye dayanarak dizel araca böyle bir garanti veriyor. Dizel araç yapısı gereği yüksek basınç ve sıcaklık altında çalışıyor. Yıpranma süresi daha kısadır. Yakıttan tasarruf etmek için dizel tercih ediliyor. Ancak 100 binden sonra dizelin derdi bitmez.

Katılıyorum dizel almış olsam ya 0 km alırım yada 0 km almış olan sahibini iyi tanırım arabada temiz kullanılmış olduğunu bilirim ekspertize sokar öyle alırım bu devirde kimin ne yapacağı belli olmaz bir kere ağzım yandı ama ben olsam ki allah cc nasip ettiği sürece ikinci el almam.

quote:

Burak_emre16

Sayın gökmaviwww.hepsiburada.com da çok güzel bir kuluf gördüm arabamın renginde bej yani ama patinj zinciri ile paçalık siparişi verdim on gün boyunca teslimata hazır diye yazdılar belki 10 kez mail attım telefonla arıyorum sabit şekilde 18.kişisiniz diyerek bekletiyorlardı ve tatmin edici mail de gelmedi ayrıca 10 günün sonucunda tedarik sürecinde yazınca benim sinirler zıpladı bende iptal ettirdim ağzıma geleni yazdım tabi anlarlarsa ondan sonrada Bursa merkeze gidince bizzat görerek almayı düşünüyorum kısmetse.Tavsiye etmiyorum sakın bulaşmayın internet alışverişinie heledewww.hepsibura.com a yaklaşmayın

Ben de yağ almak istedim. Hepsi burdadan, mobilin 5w30 super fe yağını 73 tl ye satıyorlar. Sivastan aynı yağı sanayide 50 tl ye aldım. 23 tllik kazığın nedenini öğrenmek için Durumu hepsi burdaya yazdım. Mesajımı cevaplamadıkları gibi siteden silmişler. İşlerine gelmeyen eleştiriyi anında siliyorlar. Bende bunlara bir mesaj daha yazdım. ''İşinize gelmeyen mesajı silmedeki çabukluğunuzu sipariş ettiğim malları göndermekte gösterebilseydiniz.'' Ben koltuk kılıflarımı Ankarada aksesuar koltuk kılıfı satan dükkandan almıştım. cumartesi günü erken bir saatte gittim. Adamın işleri o gün zayıftı. Koltuk kılıflarına 50 tl verdim. Birde takması için rica ettim. Baya bir uğraştı. Gıcık bir iş. Doğrusu ben takamazdım.

quote:

quote:

Burak_emre16

Ben de yağ almak istedim. Hepsi burdadan, mobilin 5w30 super fe yağını 73 tl ye satıyorlar. Sivastan aynı yağı sanayide 50 tl ye aldım. 23 tllik kazığın nedenini öğrenmek için Durumu hepsi burdaya yazdım. Mesajımı cevaplamadıkları gibi siteden silmişler. İşlerine gelmeyen eleştiriyi anında siliyorlar. Bende bunlara bir mesaj daha yazdım. ''İşinize gelmeyen mesajı silmedeki çabukluğunuzu sipariş ettiğim malları göndermekte gösterebilseydiniz.'' Ben koltuk kılıflarımı Ankarada aksesuar koltuk kılıfı satan dükkandan almıştım. cumartesi günü erken bir saatte gittim. Adamın işleri o gün zayıftı. Koltuk kılıflarına 50 tl verdim. Birde takması için rica ettim. Baya bir uğraştı. Gıcık bir iş. Doğrusu ben takamazdım.

Aydın doğanın alışveriş mağazası kesinlikle ucuz falan değil Bursa il merkezine gitmemek için sipariş vermiştimwww.şikayetvar.com incelediğim zaman bütün millet dert yanmış allahtan siparişi iptal etme seçeneğini yasalarımız vermiş yoksa bunlar adamı mağdur ederler emin olun kesinlikle birşey almayın buradan.

Nasıl kılıf koltuğa tam oturdu mu?
  • turbox hocam yeni symbolle ilgili sürüs izlenimlerinizi okudum.kanaatimce yeni symboller eskisi kadar ilgi görmeyecek hem fiyat acısından hemde kalite acısından çünkü günümzde 30 bin liraya cok güzel kaliteli araclar var ama clio ların ilk yıllarında böyle bir durum söz konusu değildi.ve cok sattı ama şuanda liderliği hyundai almış görünüyor.ve uzun bir sürede götürecek gibi.renault un aracları artık cok pahallı.
    varmıdır acaba bunun bi çözümü

sabah sabah 200 tlmi yedi a.... arabası :D yok korna yanmış bilmemne ulen korna bu tamam 7 tl bişeyde basmıyak ozaman dursun çok acil lazım olursa röle değişti orjinalı 120 tl sahte olsun dedim 40 tl oda kocaman çıktı yerine sığmadı çakmada alamıyon geçti sabah sabah bide 2 tane siyah sigorta tarzı bişey değişti rezistans bilmem nesi .... 20 şerden 40 işçilik vs 195 tl

Orijinalden alıntı: the gift

2005 1.5 dci clio aracımdan çok memnunum:D
    ama hakkatten şu rüzgar sesi olayı dogru:D
    100km gördügü gibi ugultu gelmeye baslıo inceden:d
    varmıdır acaba bunun bi çözümü

var yalıtım yapıyorlar biraz tuzlu hiç el atma araba hava alsın biraz ben yeltendim sonram yok cnm böyle iyi felan

önceelikle allah bu arabayı icad edenin belasını sırasıyla renonun ve symbolün hepsinni belasını versin hatta a............... oh be rahatladım :D:D

sabah sabah 200 tlmi yedi a.... arabası :D yok korna yanmış bilmemne ulen korna bu tamam 7 tl bişeyde basmıyak ozaman dursun çok acil lazım olursa röle değişti orjinalı 120 tl sahte olsun dedim 40 tl oda kocaman çıktı yerine sığmadı çakmada alamıyon geçti sabah sabah bide 2 tane siyah sigorta tarzı bişey değişti rezistans bilmem nesi .... 20 şerden 40 işçilik vs 195 tl

Km si çokmuş.Sürekli sorun çıkarıyor.Arabayı artık elinden çıkarmalının zamanı gelmiş.

önceelikle allah bu arabayı icad edenin belasını sırasıyla renonun ve symbolün hepsinni belasını versin hatta a............... oh be rahatladım :D:D

Müdür geşmiş olsun. clio lar 100 binden sonra insanı maddi manevi üzüyor. Benim sümbülde yolda giderken car car ses çıkarıyor. Aks bilyalarından olabilir diye düşünüyorum. Sen geçmişte bilyaları değiştirmiştin galiba seninkide aynı sesi mi çıkarıyordu? değişmesi gerektiğini nasıl anladın?

quote:

quote:

quote:

Burak_emre16

Sayın gökmaviwww.hepsiburada.com da çok güzel bir kuluf gördüm arabamın renginde bej yani ama patinj zinciri ile paçalık siparişi verdim on gün boyunca teslimata hazır diye yazdılar belki 10 kez mail attım telefonla arıyorum sabit şekilde 18.kişisiniz diyerek bekletiyorlardı ve tatmin edici mail de gelmedi ayrıca 10 günün sonucunda tedarik sürecinde yazınca benim sinirler zıpladı bende iptal ettirdim ağzıma geleni yazdım tabi anlarlarsa ondan sonrada Bursa merkeze gidince bizzat görerek almayı düşünüyorum kısmetse.Tavsiye etmiyorum sakın bulaşmayın internet alışverişinie heledewww.hepsibura.com a yaklaşmayın.

Aydın doğanın alışveriş mağazası kesinlikle ucuz falan değil Bursa il merkezine gitmemek için sipariş vermiştimwww.şikayetvar.com incelediğim zaman bütün millet dert yanmış allahtan siparişi iptal etme seçeneğini yasalarımız vermiş yoksa bunlar adamı mağdur ederler emin olun kesinlikle birşey almayın buradan.

Şikayet var com'u bende okudum. Herkes hepsiburada com dan dert yanmış. En son meyve sıkacağı ile elf moligraf yağ almıştım. 8 gün bekledim. En iyisi alacağın malı elinle tutup gözle görmek hatta koklamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akustik1979 -- 27 Haziran 2012; 15:53:50 >

akustik1979

Nasıl kılıf koltuğa tam oturdu mu?

Kılıfı otutmak için epey uğraştı. En sonunda taktı. İlk günler güzeldi. sonradan lastikleri salınca oturduğum yerlerden pot yaptı. Şimdiki aklım olsa birazdaha kaliteli bir şey alırdım. Şu su geçirmeyen kadife ama spor tarz koltuk kılıfları var. Onlarda 80tl den başlıyordu. Bir dahaki değişimde onlardan alacağım
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.