Birşekilde hakkını alırsın, bende trendyoldan tras makinesi aldım, gercek anlamda benim 3 yıllık ürünüm sıfırdan daha iyi kesiyordu, aradım hijyen içerikli ürün oldugu için iade almadılar, servis tutanak onayından sonra alcaklarını söylediler. servise aradım böyle birşey yok, vermiyoruz dediler trend yolu aradım yine iade almadı, ben iade için gönderdim ve fatura üzerine yazdım tüketici hakem heyetine başvurcam diye. tüketiciye başvurdum internet üzerinden 3 ay sonra cevap cıktı benim lehime. trend yol aradı paranızı iade ediyoruz vs vs diyecegim şu ben hakkı şekilde hakkımı arayarak iade ettim. fakat sendeki olay, sorun giderse alırım gitmezse almam, bu nekadar etik senin vicdanına kalmış. bence sen heycan arıyor gibisin, araba oyuncakmış gibi davranıyorsun. arabamı yapayım derken başka nedenlere sebebiyet verebilirsin. aracın aküsünün kutup başını çıkarıp yap, şase almasın bari. yalnız akü sökülünce şifre ister type.. kodununu biliyormusun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |