Şimdi Ara

Clio sport

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDASLAR BNDE 2000 MODEL CLIO SPORT WR ARACIN ILK SAHIBI KAPI CİTALARINI GRIYE BOYAMIS BİZDE SİYAHA BOYADIK FAKAT YANLARDAKI 16V YAZISI VE 1.6 YAZISI SILINDI BUNLAR TEK TEK SATILIRMI ACABA ?

Clio sport

Clio sport

• tinerle
  • bu tip amblem, yazılar sanayide yedek parçacılarda zor bulunuyor malesef, renault yetkili servisleri yada çıkmacılarda bulabilirsin sanırım
    opel için kapı içi 1600 yazılı krom basamak için bakmadığımız yer kalmamıştı böyle parçalar anca yetkili servisde bulunuyor malesef sık sık değişen bir parça olmadığından
  • Kazalı araçların bulunduğu yerlerde olabilir. Hurdalıklarda falan bulunabilir. Ama zor bir ihtimal bu. Servislere bakmanızda yarar var ve servislerde yüksek fiyat çıkartabilirler. Önemsiz parça gibi görünse de.
  • reno servısıne sordum 16 v yazısına adam 44 ytl fıyat cıkarttı 1.6 yazısıda 39 ytl cıktı ufacık plastık parcaya bu kadar para verılır mı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 31 Ocak 2008; 11:57:33 >
  • Ben demiştim. En iyisi kazalı araçların çekildikleri yere bakmak. Hurdalıklarda bunlardan çoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ CLIO SPORT TOURER
    12 yıl önce açıldı
    insignia cosmo-sport farkı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkdaslar forumda bunlardan satan arkadas bulunur mu ?
  • Arkdaslar bırde bu aracın farına angel eye olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperbaba

Arkdaslar bırde bu aracın farına angel eye olurmu ?

bu şekilde satılan angeller var piyasada 4 tane alıp takabilirsiniz

Clio sport
  • haydaaaaaa , elalem gövde rengi yapar siz siyah

kaça boyadttın
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

haydaaaaaa , elalem gövde rengi yapar siz siyah

kaça boyadttın

SANAYİDE Bİ ARKADASA BOYATTIM PARA ALMADI SAOLASN
  • Bence de siyah daha iyi duruyor.Geçenlerde görmüştüm tamponları ve çıtaları gümüş griye boyanmış bi clio,orjinali daha güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.