Şimdi Ara

CLIO III 1.5 DCI 65 HP PERFORMANSI ZAYIF (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mayıs sonuna kadar sıra var.. bayilerde araç yok
    quote:

Orjinalden alıntı: crein

quote:

Orjinalden alıntı: red_power

şahsen bende yıllardır reno kullanıyorum ve cidden renoy alışan insan tekrar reno kullanmaye ve almaya devam ediyo.clio 3 e gelince inanılmaz pahalı ve cidden 65 hp çok düşük.

şu açık kapı kampanyası geçsin de 3-5 milyar düşer o cliolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likeNOother -- 1 Mayıs 2006; 0:42:13 >

• bu arabalar zaten ekonomi amaçlı üretilmekte..65 hp lik bir araçtan 10 sn lik 0-100 km hızlanmasını bekleyemezsiniz zaten..diğer taraftan da renault hakkaten bu clio ile türk tüketicisini dangalak yerine koymuş..çok para..az motor..az donanım..bilinçli tüketici söz konusuysa clionun 1 tane bile araba satamaması lazım bu kadar çok ve daha çok şey vaad eden rakibi varken ama bizim ülkede herşey ters..clio en çok satan araba olur muhtemelen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: likeNOother

hoca ne düşmesi..
    mayısa kadar sıra var.. bayilerde araç yok
    quote:

Orjinalden alıntı: crein

quote:

Orjinalden alıntı: red_power

şahsen bende yıllardır reno kullanıyorum ve cidden renoy alışan insan tekrar reno kullanmaye ve almaya devam ediyo.clio 3 e gelince inanılmaz pahalı ve cidden 65 hp çok düşük.

şu açık kapı kampanyası geçsin de 3-5 milyar düşer o cliolar.

30 milyara 65BG araba...
    Arka camlar elektrikli olsaydı bari
    Alanlara hayırlı olsun. Ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crein -- 30 Nisan 2006; 21:47:29 >

• koca megane 80 bg lik motorla peynir ekmek gibi satılırken clio ya 65 bg çok bile

bu arada reanult hakkaten çok düşüyor gözümde yollar kıçını kaldırmaktan aciz 80 bg lik meganelarla doldu şimdide sıra cliolarda demekki hey allahım ya millet alıştı 80 bg lik arabları sürmeye 100 le giderken uçtuklarını sanıyorlar sol şeritten geri gelmiyorlar yol gidemiyoruz anasını satayım gerçi suçu insanlara atmıyorum bu kadar ağır vergilerle bizi bir maşraba boyutundaki motorlara mahkum eden devlete buradan
  • arkadaşlar sizleri anlmak mümkün değil 70 hp'lik multijet motoruna bişey demiyosunuz 68 hp'lik fiesta motoruna bişey demiyosunuz 65 hp clio motorunu yerden yere vuruyosunuz.bu forumda ne kadar çok reno düşmanı adam var yaben kullandım performansı bende ki fiesta dizel'le aynı.alt devirlerde bile gayet atak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: er9en

arkadaşlar sizleri anlmak mümkün değil 70 hp'lik multijet motoruna bişey demiyosunuz 68 hp'lik fiesta motoruna bişey demiyosunuz 65 hp clio motorunu yerden yere vuruyosunuz.bu forumda ne kadar çok reno düşmanı adam var yaben kullandım performansı bende ki fiesta dizel'le aynı.alt devirlerde bile gayet atak.

Arkadaşım anlatamadım heralde
    Mesele 65 beygirin performansının düşük olması deil
    Mesele şu ki, güzelim clio 3 e 65 beygirlik motor koyup bi de fazla fiyat biçip tüketiciyi enayi yerine koymasında...

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Dalga geçer gibi, 65 beygir .Bunu alacak adam var mı acaba

bu mesajın ne o zaman ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.