Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 tane lpg li araç kullandım biri slk biride corsa illallah dedirdiler bana.... bence hiç ama hiç lpg olayına girme
  • arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
    pazartesi kısmetse bi araç konusunda anlaştık araç clio hb 1.4 rxt 16 valf beyaz 115.000 km değişen yok bel altı temizlik boyaları var aracı nasıldır kullanan veya tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • Clio 2 1.2 75bg.

Ortalama Full depo ile kaç km menzil görmeli.(sakin kullanım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir içi 650km yol gider sakin kullanımda en önemli nokta kalkışta deviri yükseltmeyeceksin ve şehir içinde 2500 deviri geçme
  • Arkadaşlar bu resimi forumdan buldum... clio 2 1,4 16v aracımda elle tutulan parça tam oturmamış, vidası yok... ve az biraz boşluk var .... benim rölanti dalglanması bundan olabilir mi...
    bunun bir zararı olur mu?
     CLIO II SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas72 -- 4 Ekim 2015; 11:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafas72

Arkadaşlar bu resimi forumdan buldum... clio 2 1,4 16v aracımda elle tutulan parça tam oturmamış, vidası yok... ve az biraz boşluk var .... benim rölanti dalglanması bundan olabilir mi...

File not found.

Tekrar yüklerseniz bir bakayım. Çünkü rölanti dalgalanması aldığımdan sattığıma kadar mevcuttu. Sensör arızalı idi.
    Mantık olarak boğaz kelebeğin hava alıyorsa rölanti ayarı kaçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: flander

clio 2 sunroof lastiği almak istiyorum link verebilir misiniz?

adını bilmesdiğim için resim ekliyorum
     CLIO II SAHİPLERİ

@Kocaballı bey bir ara siz araştırmalar yapmışmıydınız yoksa yanlışmı hatırlıyorum.

• Dostlar,sizce 1.2ye LPG taktırılmalı mı?
    Bu konuda görüşünüz nedir?
    Şu an 300-340 kuruş falan yakan araç.
    Lpg ile 180-210 kuruş civarına düşecek tahmini hesaplamalarıma göre...

10.000 km yıllık yapıyorum gibi ve 1 senede amorti edip 2.yıl kar elde edilebilir hale geliyor.

Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cumrali

quote:

CLIO II SAHİPLERİ

@Kocaballı bey bir ara siz araştırmalar yapmışmıydınız yoksa yanlışmı hatırlıyorum.

Evet haklısınız hocam yaklaşık 6 ay önce araştırma yaptım o zaman 450tl denince almamıştım bulabilirsem yarın paylaşırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaslar yeni arac aldim. Clio 2 hatchbag. 2005 model. Yanliz bi sorunum var sis lambasinin biri yanmiyor. Ampulu patlamis. Bu aracin sis ampulu nasil degisiyor aradim aradim bulamadim. Elektrikciye gidip de yaptirmak istemiyorum kendim ugrasmak hosuma gidiyor. Birisi bilgilendirsin beni :)) simdiden tesekkurler iyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: byomar93

Merhaba Arkadaslar yeni arac aldim. Clio 2 hatchbag. 2005 model. Yanliz bi sorunum var sis lambasinin biri yanmiyor. Ampulu patlamis. Bu aracin sis ampulu nasil degisiyor aradim aradim bulamadim. Elektrikciye gidip de yaptirmak istemiyorum kendim ugrasmak hosuma gidiyor. Birisi bilgilendirsin beni :)) simdiden tesekkurler iyi forumlar :)

Günaydın.
    Sis farını tutan 2 adet vidayı sökün. Ön kapakla birlikte arkasında sert tel yay benzeri bir tel var. Asılınca geliyor. Hop sis farı komple elinizde. Arkasında duy var ordan ampulü değiştirip geri takar ve vidaları sıkarsınız.
    Kolay gelsin. Benim araç 2001 rxt idi. Düzeni aynı şekilde diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byomar93

Merhaba Arkadaslar yeni arac aldim. Clio 2 hatchbag. 2005 model. Yanliz bi sorunum var sis lambasinin biri yanmiyor. Ampulu patlamis. Bu aracin sis ampulu nasil degisiyor aradim aradim bulamadim. Elektrikciye gidip de yaptirmak istemiyorum kendim ugrasmak hosuma gidiyor. Birisi bilgilendirsin beni :)) simdiden tesekkurler iyi forumlar :)

Günaydın.
    Sis farını tutan 2 adet vidayı sökün. Ön kapakla birlikte arkasında sert tel yay benzeri bir tel var. Asılınca geliyor. Hop sis farı komple elinizde. Arkasında duy var ordan ampulü değiştirip geri takar ve vidaları sıkarsınız.
    Kolay gelsin. Benim araç 2001 rxt idi. Düzeni aynı şekilde diye düşünüyorum

Cevabiniz icin tesekkur ederim fakat vida falan gorunmuyor. Alttan bakiyorum bi kapak var siyah yere paralel sekilde duruyor. Onun uzerinde de vida goremedim. Kirilir diye de cesaret edemedim elle asilmaya acikcasi :)

• byomar93 B kullanıcısına yanıt
    benim clio sedanın arka sisinin biri yanmıyordu, baktım arkada sis tekmiş...
  • quote:

benim clio sedanın arka sisinin biri yanmıyordu, baktım arkada sis tekmiş...

Arka sisler genelde tekli olur zaten aracin sol tarafinda yanar. Sonradan taktiranlar var cift yansin diye. Benim bahsettigim on sis lambasiydi :)

• Bu arada cozdum sis lambasini degistirmeyi. İhtiyaci olan olursa diye ozetliyim. Altta plastik bi kapak var. onu tutan plastik bi vida var tırnaklı. O vidayi sokuyoruz kendimize dogru cekerek. Ardindan kapak asagi dogru aciliyor. Elimizi soktugumuzda ampule ulasiyoruz. Biraz cevirerek geri cekiyoruz ampul cikiyor. Jakını cikartip yeni ampule jakı takiyoruz. Ayni sekilde yerine oturtup donduruyoruz disler oturuyor yerine. Tekrar kapagi ve vidayi takiyoruz islem basarili :)
    Bu arada h11 ampul takiliyormus clio 2 sis lambalarina. Bunu da bugun ogrendim. H7 almistim yanlismis. Bilgilendirme amacli :)

CLIO II SAHİPLERİ

• Günaydın.
    Elinize sağlık. Hallettiniz ya gerisi yalan. Ben ön camının yanında 2 tane vida söktüm ve sis farını çıkarıp kablo ek yerini temizleyip tekrar yanmasını sağlamıştım.
    Not düşelim arabayı satalı 3 yıldan fazla oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

quote:

CLIO II SAHİPLERİ

Evet haklısınız hocam yaklaşık 6 ay önce araştırma yaptım o zaman 450tl denince almamıştım bulabilirsem yarın paylaşırım

Sunroofçu usta 100 - 150 lira dedi ama sen internetden de alabilirsin biz de parçacıya sipariş veriyoruz bende yok getir 10 dk da takarız dedi tamam ben alayım getiririm dedim bi sitede 270 yada 290 a buldum bu fiyatlardaysa yapacak bişey yok sunroof düğmesinden su damlıyor o kutunun içi su doluyor.

• quote:

Arkadaşlar bu resimi forumdan buldum... clio 2 1,4 16v aracımda elle tutulan parça tam oturmamış, vidası yok... ve az biraz boşluk var .... benim rölanti dalglanması bundan olabilir mi...
     CLIO II SAHİPLERİ

Bu soruma cevap verecek yok mu?

• beyler benim bir sorunum var 2010 clio symbollerde kronikmiş sanırım rolantideyken egzozda her seferinde bozuk para varmış gibi ses çıkartıyor.gaz verince kesiliyor. ustaya götürdüm ama bi kaç gün ses çıkartmadı tekrar geri geldi buna çözüm bulan varmı ne yapmak gerekir??
  • Arkadaşlar.
    Aracımın debriyajı sert ve kademeli gibi geliyor bana,bu araçlarda debriyajın hidrolik olmadığı ve sert olmasının normal olduğu söylendi usta tarafından...

Zamanla debriyaj baskı balata arasındaki plakanın balata tozu vs. İle daha sertleştiğini söyledi.
    Sizce debriyajımızı nasıl kısmende olsa yumuşatabiliriz.

Clio 2004 1.2

• 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.