Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okty1781

clio 2 cidden bağımlılık yapıyor :) :) araç tavanım cok az renk atmaya başladı malum renk kırmızı güneş yanıgı olacak sanırım fakat ben kaplatmayı dusunuyorum daha once uygulayan oldugu acaba arkadaşlar yada nasıl durur kırmızıya ve başka bir önlem alınabılırmı yardımlarınızıı beklıyorum :)

Benim de kırmızı arabamda tavanda güneş yanığı vardı. Boyatmak istedim, kaportacı arkadaşım değeri düşer diye boyamadı.
    Arabayı sattığım kişi tavanı kırmızı renk kaplattı. Eskisinden güzel duruyor. Rengi tutturmuş, sırıtmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

@ÇUMRALI kardeş nasılsın?
    Ben bugun octavia aldım. Aklıma sen geldin. :)

@leki kardeş merhabalar.
    octavia aracımı 1 ay kadar önce maddi sıkıntılarımı aşamadığım için sattım.
    inşallah kendim giibi temiz kullanacak bir abiye Konya-Ereğli'ye sattım.
    şu an arabam yok ve almayı düşünmüyorum. şirket aracı Konya içinde bana yeterli oldu.
    hayırlısı diyelim. @leki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okty1781

clio 2 cidden bağımlılık yapıyor :) :) araç tavanım cok az renk atmaya başladı malum renk kırmızı güneş yanıgı olacak sanırım fakat ben kaplatmayı dusunuyorum daha once uygulayan oldugu acaba arkadaşlar yada nasıl durur kırmızıya ve başka bir önlem alınabılırmı yardımlarınızıı beklıyorum :)

Benim de kırmızı arabamda tavanda güneş yanığı vardı. Boyatmak istedim, kaportacı arkadaşım değeri düşer diye boyamadı.
    Arabayı sattığım kişi tavanı kırmızı renk kaplattı. Eskisinden güzel duruyor. Rengi tutturmuş, sırıtmıyor.

tavan ile kaputta renk önce soldu, sonra malum güneş yanıkları oluştu. alan kişi 500 lira fiyat almıştı. araba gittikten sonra boyatmıştır herhalde. zaten parça parça her tarafı boyalıymış eski cliomun.

eski clionun birkaç resmi .. nostalji olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇUMRALI -- 12 Ekim 2013; 15:47:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

Orijinalden alıntı: ar_tryk

quote:

quote:

Ben 380 e taktırdım. Monro dışarda 130 tl. 287 ama işçilik ve antifiriz de var 380 in içinde. 287 de işçilik ve antifiriz var mı?

Garanti konusu beni mecbur bıraktı ne yapalım.

Bu parcada yuzde 30 indrim olmuyor. Antrfriz 59 tl.. 287 devirdaim.. Ben disardada baktim yedek parcacida 255 tl. Ancak yan sanayi devirdaim varsa 100 tl civaridir ama guvenli olmaz.. Grank kasnagi degistimi sizde 421 tl fiyati var . Trgigerler kayislar derken 1450 tl fiyat cikiyor.. Sizin neler degisti?

1.500 tl harcadım. Fren balata disk arka amartisörün biri iki arka bilya yağ triger devridaim değşti kasnak yok, devridaim pompası yağ , değişti, uji yok

Anladim baya genel bakim olmus sizinkisi.. Bende bayramdan sonra yaptiricam.. Sizde klima kompresor kayisi, gergi bilyasi, alternator kayisi. Gibi seyler degistimi..birde devirdaim gibi parcalarda yuzde 30 degil yuzde 0 indirim veriolar. Sizde nasil yaptilar rica etsem faturaya bakip buraya detayli fiyatlari yazarmisiniz bizde bilelim ona gore kandirilmayalim

Faturayı bir kenara koymuşumdur. Atmadım ama elime de geçmedi. Bulursam yazarım.

• aracı 60bin genel bakıma soktum yetkili servis yerine kurtay otoya götürdüm çokda memnun kaldım doğrusu arabam 1.2 16 valf bütün parçalar orjinal olarak takıldı.
    hava filtresi-yağ filtresi-polen filtresi-benzin filtresi- 4 adet buji-elf motor yağı
    fren diski ve balatası
    triger kayışı-v gergi rulmanı-alternatör kayışı (devir daim değişmedi)
    ateşleme bobini değişti araçta ve toplam 1000tl para verdim.
  • birde arabaya kolçak almak istiyorum şöyle bi ürün var sizce nasıl olur bu bizim araçlara

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 380 e taktırdım. Monro dışarda 130 tl. 287 ama işçilik ve antifiriz de var 380 in içinde. 287 de işçilik ve antifiriz var mı?

Garanti konusu beni mecbur bıraktı ne yapalım.

Bu parcada yuzde 30 indrim olmuyor. Antrfriz 59 tl.. 287 devirdaim.. Ben disardada baktim yedek parcacida 255 tl. Ancak yan sanayi devirdaim varsa 100 tl civaridir ama guvenli olmaz.. Grank kasnagi degistimi sizde 421 tl fiyati var . Trgigerler kayislar derken 1450 tl fiyat cikiyor.. Sizin neler degisti?

1.500 tl harcadım. Fren balata disk arka amartisörün biri iki arka bilya yağ triger devridaim değşti kasnak yok, devridaim pompası yağ , değişti, uji yok

Anladim baya genel bakim olmus sizinkisi.. Bende bayramdan sonra yaptiricam.. Sizde klima kompresor kayisi, gergi bilyasi, alternator kayisi. Gibi seyler degistimi..birde devirdaim gibi parcalarda yuzde 30 degil yuzde 0 indirim veriolar. Sizde nasil yaptilar rica etsem faturaya bakip buraya detayli fiyatlari yazarmisiniz bizde bilelim ona gore kandirilmayalim

Faturayı bir kenara koymuşumdur. Atmadım ama elime de geçmedi. Bulursam yazarım.

valla bulursan çok iyi olur.. birde soğutma sıvısı hazır sıvı tip 3lt - yani antfirz 2 adet yazılmış bende.. 1 adet olması lazım heralde.... senin faturadan detaylı şekilde yazarsan çok iyi olur gerçekten 23 ekimde bende servise gireceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

birde arabaya kolçak almak istiyorum şöyle bi ürün var sizce nasıl olur bu bizim araçlara

http://www.ototarz.com/Armster-Mini-Renault-Clio-MK2-98-05-Orjinal-Kol-Dayama-Kolcak-Siyah-10763_10763.html#1

zaten bizim cliolar için olan parça bu bende almayı düşünmüştüm.. yalnız bu sitede pahalı sanalpazara bak orda 129tl olması laızm...

• ewet uygun bi yerden almak lazım kolçak özellikle uzun yolda keyif verir diye düşünüyorum birde yukarıda yazdığım parçalar ve işçilik için 1000tl fiyat nasıl sizce ?
  • quote:

ewet uygun bi yerden almak lazım kolçak özellikle uzun yolda keyif verir diye düşünüyorum birde yukarıda yazdığım parçalar ve işçilik için 1000tl fiyat nasıl sizce ?

orjinal parçalar kulanılarak yapıldı demişsin.. parça ve işçilik fiyatları değişenlere bakılırsak normal gözüküyor..1.2 16 v in zaten parçaları pahalı,devirdaim pompası yedek parçacıda 250tl motriosuda yok, yetkili serviste 287tl..bakımda en pahalı parçalardan triger kayışı seti bile 160-185tl civarı..bakımını yaptırmışsın bence kafan rahat arkana bakmazsın artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

quote:

@ÇUMRALI kardeş nasılsın?
    Ben bugun octavia aldım. Aklıma sen geldin. :)

@leki kardeş merhabalar.
    octavia aracımı 1 ay kadar önce maddi sıkıntılarımı aşamadığım için sattım.
    inşallah kendim giibi temiz kullanacak bir abiye Konya-Ereğli'ye sattım.
    şu an arabam yok ve almayı düşünmüyorum. şirket aracı Konya içinde bana yeterli oldu.
    hayırlısı diyelim. @leki

Hayırlısı olsun. Senin şirket araban vardı zaten.
    Maddi sıkıntı varken kapıda araba olmuş, iş değil. Durduğu yerde bile masraf, vergiydi muayeneydi..
    Ilerde daha güzelleri nasip olsun inşallah.

• quote:

aracı 60bin genel bakıma soktum yetkili servis yerine kurtay otoya götürdüm çokda memnun kaldım doğrusu arabam 1.2 16 valf bütün parçalar orjinal olarak takıldı.
    hava filtresi-yağ filtresi-polen filtresi-benzin filtresi- 4 adet buji-elf motor yağı
    fren diski ve balatası
    triger kayışı-v gergi rulmanı-alternatör kayışı (devir daim değişmedi)
    ateşleme bobini değişti araçta ve toplam 1000tl para verdim.

Güle güle kullan. Araba sıfırlanmış resmen.

• Tesekkur ederim benden onceki sahibi nasilsa saticam diye rutin bakimlari disinda bisi yaptirmamisti.amortisorlerde patlak dedi usta ama kisin yine patlar o yuzden kis cikinca degistirelim dedi birde ben arabayi genelde hep yarim debriyaj kullaniyrm yokuslarda baski balatada bitmis kullanim tarzini degistirmen lazim yokuslarda el freni kullanmak gerekir dedi aslinda dogruda soyluyor

• Herkesin bayrami mubarek olsun arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: virgull

Merhaba arkadaşlar. 31 Ağustos 2007 Cuma günü ikinci Clio'mu aldım. 29 Haziran 2007 tarihinde, yani iki ay önce, 2000 Clio HB 1.4 RTA aracımı (87.400 km) 11.450 YTL'ye satmıştım. 31 Ağustos Cuma günü, 2005 Clio HB Dinamik 1.4 16 Valf (29000 km) aracı 17.450 YTL'ye satın aldım. Araçtan oldukça memnunum, iki Clio arasında dağlar kadar fark olduğunu söylemeden edemeyeceğim, hem sürüş keyfi, hem de iç donanım bakımından. Yakıt sarfiyatına gelince, şehir içinde 6,5 litre civarı yakıyor. 1 haftalık ortalama 580 km'de 6,4-6,5 arası değişiyor.

Merhaba arkadaşlar. 1 Ekim 2013 Salı günü, aradan geçen 100 bin km ve 6 yılın ardından ikinci Clio'mu sattım. 16750 TL'ye üzerindeki üç aylık lastikler ve hediye bir yıllık Michelin kış lastikleriyle beraber. Kısa bir değerlendirme yapmak gerekirse; 3 yıl LPG ile kullandım. LPG'de de, benzinde de motor sorunu yaşamadım. Tek yaşadığım talihsizlik; triger değişiminde kontrol edilmeyen eksantrik mili kasnağındaki sacın kopması ve triger sıyırmasıydı. Bunun dışında sadece enjektör bobinleri değişti. 100 bin km boyunca, çok şükür, sorunsuz çalıştı. Kendisine yeni kullanıcısında kazasız belasız sürüşler diliyorum. Aracımın satış önceki halinden de birkaç foto koymak istedim.

• clio hb alcam beyler bütcem 15 16 en cok ne alayım
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. 31 Ağustos 2007 Cuma günü ikinci Clio'mu aldım. 29 Haziran 2007 tarihinde, yani iki ay önce, 2000 Clio HB 1.4 RTA aracımı (87.400 km) 11.450 YTL'ye satmıştım. 31 Ağustos Cuma günü, 2005 Clio HB Dinamik 1.4 16 Valf (29000 km) aracı 17.450 YTL'ye satın aldım. Araçtan oldukça memnunum, iki Clio arasında dağlar kadar fark olduğunu söylemeden edemeyeceğim, hem sürüş keyfi, hem de iç donanım bakımından. Yakıt sarfiyatına gelince, şehir içinde 6,5 litre civarı yakıyor. 1 haftalık ortalama 580 km'de 6,4-6,5 arası değişiyor.

Merhaba arkadaşlar. 1 Ekim 2013 Salı günü, aradan geçen 100 bin km ve 6 yılın ardından ikinci Clio'mu sattım. 16750 TL'ye üzerindeki üç aylık lastikler ve hediye bir yıllık Michelin kış lastikleriyle beraber. Kısa bir değerlendirme yapmak gerekirse; 3 yıl LPG ile kullandım. LPG'de de, benzinde de motor sorunu yaşamadım. Tek yaşadığım talihsizlik; triger değişiminde kontrol edilmeyen eksantrik mili kasnağındaki sacın kopması ve triger sıyırmasıydı. Bunun dışında sadece enjektör bobinleri değişti. 100 bin km boyunca, çok şükür, sorunsuz çalıştı. Kendisine yeni kullanıcısında kazasız belasız sürüşler diliyorum. Aracımın satış önceki halinden de birkaç foto koymak istedim.

Hayirli olsun satisiniz arac 1.4 dinamik dimi 16.750 ye bayaa ucuza gitmis arac

• arkadaşlar aracımı satılığa çıkarmış bulunuyorum. Umarım benim gibi değer veren birine gider.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-yakisikli-2004-1,2-clio-16v-hb-alanya-da-140846205/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serci07 -- 17 Ekim 2013; 9:16:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serci07

arkadaşlar aracımı satılığa çıkarmış bulunuyorum. Umarım benim gibi değer veren birine gider.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-yakisikli-2004-1,2-clio-16v-hb-alanya-da-140846205/detay/

usta bende 1.2 niyetleniyorum bu fiyat bana oldukça yüksek ama sana sormak istediğim bişey var çekişi nasıl vergiden felan muaf az ödeniyor en cok cezbeden yönü o zaten biraz anlatırmısın ne yakar lpg li alacağım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: serci07

arkadaşlar aracımı satılığa çıkarmış bulunuyorum. Umarım benim gibi değer veren birine gider.

usta bende 1.2 niyetleniyorum bu fiyat bana oldukça yüksek ama sana sormak istediğim bişey var çekişi nasıl vergiden felan muaf az ödeniyor en cok cezbeden yönü o zaten biraz anlatırmısın ne yakar lpg li alacağım ben

dostum millet 1,2 gitmez felan diyor ama 16 valf sonuçta. O koltuğa çakan araçlardan değil ama gayet iyi. vergisi senelik 205 tl. lpg li tavsiye etmem zaten az yakıyor.

• 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.