Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blacky80

rta düsünme kesinlikle; RXT al alacaksan! (rta sı olanlar alınmasın sakın :)

quote:

Orjinalden alıntı: fatihkus

sevgili bobigo sana da geçmiş olsun
    bugün bir clio ya baktık yazmıştım buraya da 98 1.4 rta. götürdüm servise bir ustaya gösterdik. Kaputu açtı baktı orjinalliğinden çok uzak olduğunu pek çok şeyinin değiştiğini söyledi. bana tavsiye etmem hocam alma bu arabayı dedi ayrıntısını bilmiyorum. yani ondan da vazgeçtik.

çobançeşmede pazara uğradık 2003 bir albea 1.2 8v araç gördük. çağırdık görüştük elemanla 11.250 olan fiyatı son 10.800 e bırakacağını söyledi. ama servise götürmeye vaktimiz kalmadı. yarın onu da bi gösterecez inşallah arkadaşla. görüşlerinizi alayım dedim ne dersiniz uyar mı? :)) bu aracın da kliması yok bu arada :(( ama binip sürdüm az da olsa direksiyon pedaller el freni hepsi çok yumuşak çok keyifli geldi. hadi bana bi fikir verin bakalım

neden ... ???

• sanirim rxt full olduğu için oyle dedi.benim aracım rte fakat rxt den daha çok hoşuma gidiyor ,arabamda abs de olsa iyi olurdu fakat bu halide çok guzel
  • geçtiğimiz hafta eniştemin rxt sini kullandım ve rxt nin iç malzemesinin kalitesini sevmedim,birde rxt lerin şu far problemleri çok rastlanıyor.
  • RTA sahibi üstadlar alınmasın diye PM de acıkladım :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

rta düsünme kesinlikle; RXT al alacaksan! (rta sı olanlar alınmasın sakın :)

quote:

Orjinalden alıntı: fatihkus

sevgili bobigo sana da geçmiş olsun
    bugün bir clio ya baktık yazmıştım buraya da 98 1.4 rta. götürdüm servise bir ustaya gösterdik. Kaputu açtı baktı orjinalliğinden çok uzak olduğunu pek çok şeyinin değiştiğini söyledi. bana tavsiye etmem hocam alma bu arabayı dedi ayrıntısını bilmiyorum. yani ondan da vazgeçtik.

çobançeşmede pazara uğradık 2003 bir albea 1.2 8v araç gördük. çağırdık görüştük elemanla 11.250 olan fiyatı son 10.800 e bırakacağını söyledi. ama servise götürmeye vaktimiz kalmadı. yarın onu da bi gösterecez inşallah arkadaşla. görüşlerinizi alayım dedim ne dersiniz uyar mı? :)) bu aracın da kliması yok bu arada :(( ama binip sürdüm az da olsa direksiyon pedaller el freni hepsi çok yumuşak çok keyifli geldi. hadi bana bi fikir verin bakalım

kaşları çok güzel düşünmüşsün.araç güzel olmu.kazasız belasız sürüşler..

• aynı sorun bende de vardı.İyi bir ustaya gaz ayarlarını kontrol ettir.
    quote:

Orjinalden alıntı: apo33545

merhaba arkaşlar bende yaklaşık 1.5 ay önce 2000 model clio hb aldım 1.6 2 hafta önce tüp taktırdım fakat arabam rolantide çok azda olsa titreme yapıyor tüpcüye gittim sordum gaz kelebeğinden dediler sanayide kendi ustama komple gaz kelebeğini söktürdüm önce benzin ile daha sonra özel temizleme spreyi ile temizlettim fakat ona nazaran hala eskiye göre daha azda olsa çok hafif oynama war tüpü clio kullanan arkaşlar bilir sormak istedim

CLIO II SAHİPLERİ

buda benim ufaklığın resmi :)yorumlarınızı bekliyorum...

• Arkadaşlar merhaba clio otantik 1.2 almak üzereyim araç 2006 model 16bin km de üstünde boya vs yok herşey orjinal par sensörüne kadar donanım var sizce fiyatın ne olması makul olur. en son ne önereyim??

araç sahibi 18.500 istiyor.

acil yardım ederseniz çok sevinirim. Birde bazı sitelerde clio hakkında çok atıp tutuyorlar yol tutuşu kötü vs diye sizin yorunmlarınız nedir beni acil aydınlatırsanız çok çok sevinirim
  • arkadaşlar aracı bıraktım serviste kasko hakikaten ilgileniyor şimdi arac kiraladılar 4 gunluk getz var altımda:) arac serviste parçalar değişecek servis feci fiyat çıkarmış aracı alınca fiyat hakkında bilgi veririm ama tahminlerinizi alabilirim sağ çamurluk ön tampon tamponun altındaki siyah bant sis farı sağ çamurlık davlumbazımıdır nedir fardaki iki küçük çizik için farıda değiştirecekler tahmin edin bakalım
  • blacky80 ben alınıyorum.Şaka bir yana bende arabamı alırken aralık ayında rxt ye niyetlenmiştim ancak param yetmemişti şimdikindende çok memnunum.En kısa zamanda resimlerini yayınlıycam.Birde sormak istediğim bir konu var araçın triger kayışının değişip değişmediğini anlamak zormudur ve nasıl anlaşılır.Aldığım kişi değiştiğini söyledi ancak ben pek güvenemiyorum araçta 84 bin km ye geldi.
  • trigerin değiştiğini anlamanız için ön sağ teker+davlumbazı+trigerin kapağı sökülmesi gerekli yani uzun iş.faturası veya nerede yapıldığını söyleyebiliyormu.
    quote:

Orjinalden alıntı: FauFau

blacky80 ben alınıyorum.Şaka bir yana bende arabamı alırken aralık ayında rxt ye niyetlenmiştim ancak param yetmemişti şimdikindende çok memnunum.En kısa zamanda resimlerini yayınlıycam.Birde sormak istediğim bir konu var araçın triger kayışının değişip değişmediğini anlamak zormudur ve nasıl anlaşılır.Aldığım kişi değiştiğini söyledi ancak ben pek güvenemiyorum araçta 84 bin km ye geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

arkadaşlar aracı bıraktım serviste kasko hakikaten ilgileniyor şimdi arac kiraladılar 4 gunluk getz var altımda:) arac serviste parçalar değişecek servis feci fiyat çıkarmış aracı alınca fiyat hakkında bilgi veririm ama tahminlerinizi alabilirim sağ çamurluk ön tampon tamponun altındaki siyah bant sis farı sağ çamurlık davlumbazımıdır nedir fardaki iki küçük çizik için farıda değiştirecekler tahmin edin bakalım

bence farın değişmesine hiç gerek yoktu.boşa masraf..benim tahminim en az 300 ytl yi bulur..
  • 1500 ytl gibi birşey olur,
    bugün vernik dökülmesi yüzünden kaputu boyanan aracımı servisten alacağım ve 170 ytl.ödeyeceğim,üç yere baktım bağdatlılar 250ytl,hedef 200ytl,behçetoğulları 170ytl fiyat verdi.

manyetik kaplör değişimi içinde 200ytl.dediler.

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

arkadaşlar aracı bıraktım serviste kasko hakikaten ilgileniyor şimdi arac kiraladılar 4 gunluk getz var altımda:) arac serviste parçalar değişecek servis feci fiyat çıkarmış aracı alınca fiyat hakkında bilgi veririm ama tahminlerinizi alabilirim sağ çamurluk ön tampon tamponun altındaki siyah bant sis farı sağ çamurlık davlumbazımıdır nedir fardaki iki küçük çizik için farıda değiştirecekler tahmin edin bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 23 Ağustos 2008; 12:14:53 >

• kadircan sen servis politikasından anlıyon aynen 1500 ytl hesap çıkarmış servis fiyatları gorunce sok oldum servisdeki gorevli aban diyorki iyiki kaskonuz var değilmi diyor sanki kasko olmasa ben orda yaptıracam arabayı

far olayına da gelince benim için bişey farketmiyor madem hasarsızlık gidiyor farda değişsin 4 tane 3 cmlik çizik var onlarda sinyalin daha da köşesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_crownguard

Arkadaşlar merhaba clio otantik 1.2 almak üzereyim araç 2006 model 16bin km de üstünde boya vs yok herşey orjinal par sensörüne kadar donanım var sizce fiyatın ne olması makul olur. en son ne önereyim??

acil yardım ederseniz çok sevinirim. Birde bazı sitelerde clio hakkında çok atıp tutuyorlar yol tutuşu kötü vs diye sizin yorunmlarınız nedir beni acil aydınlatırsanız çok çok sevinirim

Clio 1,2 16V Authentique bence mülkemmel bir tercih olur. 2006 ve 16 bin de olsa bile biraz fazla istemiş ama orijinal arabaya biniciysen 500-1000 fazla versen bile üzülmezsin. 17,500 iyi bir fiyat olur.
    Hayırlısı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_crownguard

Arkadaşlar merhaba clio otantik 1.2 almak üzereyim araç 2006 model 16bin km de üstünde boya vs yok herşey orjinal par sensörüne kadar donanım var sizce fiyatın ne olması makul olur. en son ne önereyim??

hocam otomatik vitese dönmek zorunda olduğum için galiba aracı satacam.ayrıntıları pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: VLKNBCN

aynı sorun bende de vardı.İyi bir ustaya gaz ayarlarını kontrol ettir.
    quote:

merhaba arkaşlar bende yaklaşık 1.5 ay önce 2000 model clio hb aldım 1.6 2 hafta önce tüp taktırdım fakat arabam rolantide çok azda olsa titreme yapıyor tüpcüye gittim sordum gaz kelebeğinden dediler sanayide kendi ustama komple gaz kelebeğini söktürdüm önce benzin ile daha sonra özel temizleme spreyi ile temizlettim fakat ona nazaran hala eskiye göre daha azda olsa çok hafif oynama war tüpü clio kullanan arkaşlar bilir sormak istedim

tüpcüye tüp ayarını yatırdım hala aynı malesef

• quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

quote:

CLIO II SAHİPLERİ

buda benim ufaklığın resmi :)yorumlarınızı bekliyorum...

Muhtemelen bujiden dir ,birde aküden olabilir bitmeye yakın titretiyor.Gaz da çok önemli aygaz da böyle sorunlar pek olmuyor.Aracın güzelmiş farların üstündeki siyahlık güzel olmuş.

bujiler yeni değişti aku yeni alındı tüpün kalitesidersen opet den başka yerden almıyorum mersinde de opetlerin çoğu aygaz ve mobilgaz satmakta...fakat bugün aracı sürerken birşey fark ettim ısıklarda durdum yine hali ile rolanti oynuyordu bende frene bastım araba hafif hafif arkaya kayıyordu kaymasın dedim..ibrelere baktım rolanti sabitenmiş şaşırdım ayağımı çektim biraz bekledi tekrar oynamaya başladı frene tekrar bastım yine oynamayı kesit bunu çözümü nedir anlamadım gitti bilen bu sorun başından geçen warsa yardımcı olurlarsa mutlu olurum....

• apo33545 arkadaşım,

frene her basışta ecu motor devrini bir miktar yükseltir, hatta sürekli pompalarsan devrin 1000 civarlarına kadar çıktığını görürsün. çünkü ecu fren pompasının etkin basınç sağlayabilmesi için motora gaz verecektir. sanırım aracında sadece rolanti düzensizliği var yani üst devirlerde tekleme yok, o nedenle rolanti devrinin bir miktar üzerine çıkınca sorun düzelmiş gibi motor kararlı çalışıyor.
  • quote:

bujiler yeni değişti aku yeni alındı tüpün kalitesidersen opet den başka yerden almıyorum mersinde de opetlerin çoğu aygaz ve mobilgaz satmakta...fakat bugün aracı sürerken birşey fark ettim ısıklarda durdum yine hali ile rolanti oynuyordu bende frene bastım araba hafif hafif arkaya kayıyordu kaymasın dedim..ibrelere baktım rolanti sabitenmiş şaşırdım ayağımı çektim biraz bekledi tekrar oynamaya başladı frene tekrar bastım yine oynamayı kesit bunu çözümü nedir anlamadım gitti bilen bu sorun başından geçen warsa yardımcı olurlarsa mutlu olurum....

Araç benzindeyken aynı şekilde titriyorsa sorunun tüple alakası kesinlikle yoktur. yok araç sadece tüpte titriyorsa sorun tüptedir yada tüpe doldurduğun gazdadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustyyyyy

apo33545 arkadaşım,

frene her basışta ecu motor devrini bir miktar yükseltir, hatta sürekli pompalarsan devrin 1000 civarlarına kadar çıktığını görürsün. çünkü ecu fren pompasının etkin basınç sağlayabilmesi için motora gaz verecektir. sanırım aracında sadece rolanti düzensizliği var yani üst devirlerde tekleme yok, o nedenle rolanti devrinin bir miktar üzerine çıkınca sorun düzelmiş gibi motor kararlı çalışıyor.

tüpte rolantide oynama benzine göre daha fazla benzinde de oynama war ama tüpdeki kadar değil mealesef çözüm nedir anlamadım gitti :(
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.