Şimdi Ara

Clio 4 İcon Hoparlör Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar; 2013 model Clio 4 İcon model aracım da Bass Reflex adı altında sahte bir hoparlör mevcut biliyorsunuz. Araç bana bu yıl geldi dayanamadım sesine değiştirmek istiyorum. Hani tak çıkar şeklinde olacak uğraştırmayacak, tam o kalıba uyacak bildiğiniz bi set var mıdır ? Çok para harcayacak durum da değilim ama düzelsin şöyle hoş ses çıkarsın istiyorum (ortalama 400tl). Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.



  • Ben de aynı fikirdeyim. Aslında yeterli bir sistemi var ama altyapıda müzik boyu süren bi titreşim bass ı olan müziklerde titreme sesi ve bozulma yapıyor. Ben subwoofer takıp normal sistemin basını titreşim engelleyecek kıvama getirip sunwooferdan bass ı vermeyi planlıyorum sizde öyle yapabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Stalker Batman -- 6 Ocak 2018; 16:41:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

    Ben de aynı fikirdeyim. Aslında yeterli bir sistemi var ama altyapıda müzik boyu süren bi titreşim bass ı olan müziklerde titreme sesi ve bozulma yapıyor. Ben subwoofer takıp normal sistemin basını titreşim engelleyecek kıvama getirip sunwooferdan bass ı vermeyi planlıyorum sizde öyle yapabilirsiniz

    Normal olarak ses de sıkıntı yok ama daha 22'lerde bass cızırdıyor, titriyor ve bu ses kulağı aşırı derece de tırmalıyor.

    Ankara'da Harward HR-3155 150W ses sitemine 300 dedi şaşmaz da bir yer. 2 ön hoparlör 2 twitır (bu renault'un bizi kazıkladığı yerleri dolduruyor.)
  • Geç olacak ama Bass Reflex sistemi gayet güzeldi bende. Önceki Clio 4'ümde.
  • abarttığınız kadar kötü olduğunu düşünmüyorum 2013 icon var bende de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.