Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu tekrar favorilerime fikir alışverişi yaparız diye ekledim. Kairi06 ya aracımla ilgili yaptıklarımı uzunca yazdım.
    Eğer yardımım olursa sevinirim.Selamlar saygılar...
  • bende kasım ayında 1995 model clio aldım arabam 268000 civarındaydı şimdi 275000 küsür kmde 2 kez kastamonu marmaris yaptım her 2 seferdede tek yön 170 tl ile gittim 32 lt gaz deposu var aracımda bir dolumla 310 km rahatlıkla gidiyor uzun yolda şehir içinde trafik hava ve kullanım koşullarına göre 240 260 km arasında değişiyor.

aracı kastamonudan aldım ilk iş olarak radyatördeki suyu boşaltıp antifiriz koymak oldu ama yarısı gün radyatördeki çatlaklar meydana çıktı :) 200 tl ye yeni radyatör almak durumunda kaldım .

kardeşim araçla çıktığı ilk şehir içi deneyimde aracın sağ ön far kısmını duvara vurduğu için 80 tl far ve sinyal almam gerekti ve tabi kaporta masrafı :)

63 tl fiyatla yağını değiştirdim castrol magnatec 10 40 kullandım çünkü uzun yol yapıyorum ii malı hak ediyor :)

bi yerinde elektirik kaçağı olduğu için sürekli akü bitiyodu 2 gün önce sonunda yaptırdım şimdi sağlıklı bi hal aldı.
    sıradaki işlem 4 adet lastik ve 2 adet amortisor almak ve komple boya.

benim için önemli olan aracı uygun fiyata yürütmek o yüzdende bu arabalar gayet işlerinin ehli bence.

• emre3748 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun emre aracı kaça aldın?birde klima varmı arabada...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1997-model-mutevazi-bir-arac-191674403/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false

Bu aracı almayı düşünüyorum. Konuyu biraz inceledim. Bütçem 8-10 bin TL arası. Araç şehiriçi yılda en fazla 3-4 bin km binilecek. Sizce ilandaki araç nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatorlak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1997-model-mutevazi-bir-arac-191674403/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false

Bu aracı almayı düşünüyorum. Konuyu biraz inceledim. Bütçem 8-10 bin TL arası. Araç şehiriçi yılda en fazla 3-4 bin km binilecek. Sizce ilandaki araç nasıldır?

Araç fiyat olarak ortalama gibi. Almaya niyetli iseniz ustaya iyice inceletmeniz lazım, nede olsa yaşı olan bi araç. Yakıtı şehiriçinde 7 lt civarında benzin yakar. Şehirlerarasında 5.5 civarı, ilanda yazana göre 4.8 lt yakmış, nediyeyim, helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay3567

hayırlı olsun emre aracı kaça aldın?birde klima varmı arabada...

fiyat olarak düşük fiyata aldım piyasadan ama masraf yaptım biraz kliması var ve çalışıyo şimdilik :)
  • teşekkürler
  • Arkadaşlar 96 model clio ya klima takılırmı ?
  • mudhoney M kullanıcısına yanıt
    aracın motoru kaldırıyorsa her marka araca klima takılıyor diye duydum.ama orjinal gibi olmuyor randıman alınmıyor.
  • arkadaşlar merhaba,

1996 model aracımı satmayı düşünüyorum biraz sıkıştım fakat fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim piyasadan uzağım biraz int de baktım çok farklı fiyatlar var.

öncelikle ben aracı 6 ay önce aldım aldığımda 4 adet 0 pirelli lastik taktırdım.aküyü 0 ladım.alarm taktırdım teyip ve arkaya 2 adet pioner kolon aldım.aldığımın ertesi gün arka fren merkezinde sıkıntı oldu onu değiştirdim,direksiyon pompası,filtreler vs biraz bakım yaptım araca. şuan sorunsuz aracım yalnızca sol ön çamurlukta ilk aldığımda bir sürtme yaptım o duruyor toplam 150 200 tl masrafı var aracın.tavanda güneş yanığı pek yok rengi açık mavi pek belli olmuyor güneş yanığı.
    Genel özelliklerine gelirsek en ful modeli klima(klima çalışıyor gazı yok yalnızca),elektrikli aynalar,otomatik ön camlar,merkezi kilit .aracımda lpg mevcuttur(lpg takılalı 2 sene oldu yaklaşık 30.000 km yol yapıldı lpg den sonra) araç şuan 209.000 dedir ben 207.000 de almıştım 2.000 km yaptım çok fazla kullanmıyorum yani aracı .muayenesi 2016 haziran ayına kadar mevcut.aslında yaz sonu satmayı düşünüyordum fakat paraya sıkıştım biraz fiyat ne olmalı sizce ?İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.şimdiden teşekkür ederim.

• Aracın yakında yağ değişimi olacak. Kullandığım yağ mobil 10/40 yarı sentetik yağdı. Aranizda tam sentetik yağ kullanan var mı, 5/30, 0/40, 0/30 gibi. Kullanıldığında avantaj ve dez avantajı neler oldu?

• Tahminen 10000 tl civarında satılır diyorum. Umarım istediğiniz fiyata satabilirsiniz.

• Klimalı araçta problem yoksa lastik vs.de var , 12.000 den aşağı vermeyin sıkıntısızsa.
  • hocam hiç bir sıkıntı yok daha bugün sanayideydim biraz pimpirikliyim frenler sanki zayıf gibi gelmişti gittim butun hidrolik hortumlarını değiştirttim fren balatalarını değiştirttim sol ön çamurluğuda haftaya yaptırıcam ben sadece piyasasını merak ettim belki 3 4 ay sonra satarım teşekkür ederim cevaplarınız için
  • Rica ederim, forum hepimizin, diğer araçlara istenen bedellere bakınca bu kadar uygun araçların corsa nın 3/4 üne gitmesi araç daha büyük, parçaları ucuz ve problemsizken, yazık, bence ki klimalı, yazın acil bir ihtiyaç... Twingoya bile bu para isteniyor. Satılır bu fiyatlara üç aşağı beş yukarı.
  • arkadaşlar bu akşam aracımı gazda park ettım 5 dkka sonra tekrar çalıştırdım araç çalıştı snra stop etti.benzinde çalıştırdım herhangi bir sıkıntı yok gazmı bitti acaba diye gidip gaz alıp denedim sonuç aynı gazdayken marşa basıyorum marş alıyor fakat gaz hiç gelmiyor gibi benzinle çalıştırıp gaza almaya çalıyıorum göstergeyi ortaya çektiğim an araba stop ediyor şuan benzinde kullanmaktan başka çarem yok pazartesi sanayiye göstericem fakat eğer ufak benim halledebileceğim bir sorunsa boşuna masrafa girmeyim şimdiden cevaplarınız için teşekkurler
  • Kairi06 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, iltifat için, Ankara istanbul gibi olmadığından dolayı maksimum 10lt. - normalde 8, 8,5 bile yaptırılabilir LPG/100 km şehiriçi gidiliyor. Rölantisi , çekişi düzgün araçla. Tabiki full klima açık ve 400kg. ağırlığında insanlar varken 15 i bulabilir, hele istanbuldaysa. Ama daha fazla da yakmaz. Hava flitresi önemlidir, hem cebinize anında geri dönüşünü alırsınız hem de motora uzun vadede 2 kat yol yaptırır...
  • omer omer O kullanıcısına yanıt
    Cevap için tş kardeş.fakat ben bi türlü10 lt seviyesinde değilim.şuan ş içi 31 lt =235km yapıyorum 100 km ise =13 lt yapar.
    Sizin kullanımnız nasıl vitesleri hangi aralıklarda değiştiriyorsunuz?
    Bir de lambda sensörü map sensörü bunları temizlettiyor musunuz yakıta faydası olması için
  • Kairi06 K kullanıcısına yanıt
    Map ve lambda sensörü yakıta ne kadar etki eder ve temizletme gerekliliği nasıl anlaşılır, bilgin varsa yazar mısın?

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    bunlar yakıt ve çekişi dengeleyen ayarlayan sensörler diye biliyorum.bir de boğaz kelebeğinin orda sensör var o da hava akışını dengeliyormuş kitapçıktan baktım yerinini tahminen biliyorum sprey alıp kendim temizleyeceğim.yakıtım halen fazla uzun süredir de map sensörü temizlediklerini zannetmiyorum ne işe yaradığını bile bilmiyorlardır
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.