Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
197.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok tsk ederim soylediklerinizi dikkate alacam bilgi edinirseniz bana iletin lutfen tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Emek verince canavar oluyor kardeşim kazasiz belasiz kullan :)

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten benim arabanın aynısı :))kazasiz belasiz kullansin arkadaşımız...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Aracımın 2 gün önce fren merkezi patladı, tamda o gün bakima götürecektim, tam anlamıyla vesile oldu.
    Aldığım malzemeler,
    Mobil 10/40 : 50 tl
    Yağ filtresi: 10 tl
    Benzin filtresi: 15 tl
    Fren hidroliği: 15 tl
    Roltil: 15 tl
    Viraj demir lastiği: 10 tl
    Arka fren balatası: 45 tl
    Fren merkezi: 25 tl
    3 lt antifiriz: 20 tl
    3 adet balata spreyi:15 tl
    Direksiyon körüğü 2 adet:20 tl
    Toplamda 240 tl parçalar tutdu. Işçilik ise100tl. Parçaları optimum avm nin alt tarafında Oto Ozandan aldım.
    Bakım yaptıracak arkadaşların işine yarayabilir diye yazdım

Aracımın en son bakımında bunlar yapılmıştı. Çekişi artıp , frenlerimin tepkisi çok iyi oldu. Yakıt tüketimim biraz düzeldi
    192 km gittikden fulledim, 64 tl lik benzin aldı. Genellikle sakin kullandım, 2/3 şehiriçi ve kısa mesafe. Bu soğuk havalarda biraz normal geldi. Sizce tüketim iyi mi?

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    33 krş yakmissiniz. Bence cok iyi. Hem benzinin verdigi keyif, hemde bu kadar az yakit bence mukemmel.

• 98 model 155 binde hasar kayıtsız twmiz aracaımı satıyorum daha motorunda tık yok ilgelen arakadaşlar iletişime geçebilirler

• Aracımın trafik sigortasının bitmesine 3 hafta var, şimdiden sanko japan sigortaya yaptırdım. Aldığım fiyat 265 tl, geçen sene 440 tl idi, acayip derecede zoruma gitmişti.

• Evet malesef sigorta pahali bende iki ay ince 210 tl ye yaptirdim

• Bende 445 tl ye yaptirdm 2 hafta once. Diger aracimin ikincisini yaptiricaktim satmasaydim 360 tl cikmisti ama bunda 445 cikti axa sigorta anlamadim neden boyle oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Bende 445 tl ye yaptirdm 2 hafta once. Diger aracimin ikincisini yaptiricaktim satmasaydim 360 tl cikmisti ama bunda 445 cikti axa sigorta anlamadim neden boyle oldu.

Aracı yeni aldığınız için galiba. Geçen sene yaptırdığım gibi fiyat vermişler. Seneye benim ki gibi düşer büyük ihtimalle.

• Evet hayatinizda ilk defa arac aliyorsaniz boyle pahali olur ama onceden araciniz vardiyse ve onunla kazaya karismadinizsa yani hasarsizlik indiriminiz olur birde buyapilan policeyi kullanirken de kazaya karismazsaniz sigortayi yenilerken bi indirim daha oluyor yani bir yil boyunca kaza yapmamaniz gerekiyor allah korusun kaza yaptikca sigorta fiyati artiyor yani tehlikeli surucu oluyorsunuzzz umarim olmaz hayirli olsun

• atesdagli A kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederm. Ama herhangi bi kazam olmadi cok sukur yinede o fiyat cikti.

• Önceki mesajlara okuduğumda benzinde 33 kuruş yakan bir clio 1 var. Benim araçsa LPGde 28 kuruş yakıyor. Bujileri ve kablolarını yeni değiştirdim ve Atiker servisinde bilgisayara bağlandığında değerlerin normal olduğu söylendi. Bu arada aracım otomatik vites. sizce km.de 28 kuruş yakması normal mi?

Ekleme: Resimde sürekli kullandığım güzergahta 4,3 Km. mesafeyi ortalama 39,8 km/s hızla 06:39 saniyede maksimum 66 km/s. hıza çıkarak geçtiğim görülüyor. %90 bu şekilde hareket ediyorum. Doğru dürüst hızlanmıyorum desem yeridir. 3 trafik lambası ve pek çok kavşaktan geçerek yol alıyorum. Belki de bundan dolayı yakıt tüketimim fazla çıkıyor.
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin86 -- 17 Kasım 2014; 11:03:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• ersin86 kullanıcısına yanıt
    Otomatik vites olmasi (-) bi etken. Tabiki duz vitese gore biraz daha faZla yakicaktir. Kullanim sartlarinada bagli. Fakat daha iyi bir ayarla biraz daha dusebiilir. Tahminime gore yakicaginiz minumum rakam 25 kirstur.

• Cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depomu yine fulledim. 54 tl benzine 161 km gittim. Yine 33 krs yakmış. Fren ayarı sıkı olduğu halde iyi gibi. Guzel bi ayarla dahada düşerdi.

• Arkadaslar iyi aksamlar benim aracimdaki zaman saati calismiyor benim yapabilecegim bisey varmi acabaaa

• Benimde aracin icindeki saat calismiyor yenisini mi alacağız yoksa tamiri mümkün mü?

• Sonbahar araçlarımıza iyi gelmedi galiba. Durmadan bi sorun çıkartıyorlar. Benimde fren ana merkezinde sorun var galiba, frenleri tam bırakmadığından bir süre sonra ısınmaya başlayıp, çekişden düşüyor.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    O sorun benim diger aracimda vardi sert fren yapinca sikma yapiyordu arac gitmiyordu hatta sol on lastikten dumann ciktigini bile gordum. Freni arka arkaya sert pompalayinca saliyordu. Fren hortumlari balatalari hidroligini degistm duzelmedi. Sonradan fren merkezlerinden oldugunu anladik. Bi sure kullandim degismeye firsatm olmadi sattim o sekilde. Siz ole bir durumda hemen saga cekip inin. Ve jantlara dokunun sag ve sola bakin hangisi isinmis. Ona gore sorunun ne taraftan oldugunu anlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.