Şimdi Ara

Clint Eastwood Fan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCrank

Kral adamdır.

Ekle benide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 22 Kasım 2009; 23:57:10 >

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • Bende hayranıyım Clint Eastwood ustamızın benide eklersen sevinirim.

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

Clint Eastwood'u severim, ama Charles Bronson'ı daha çok severim, tanımayanlar araştırsın, çok güzel filmleri vardır Charles Baba'nın. İkisi birbirlerine hep rakip olmuştur.

Charles Bronson Clint Eastwood'un ilk patladığı filmde ( a fistful of dollars) başrol oynayacakken istememiş Sergio Leone'de nerden bulduysa Clint abimizi bulmuş .Teşekkürler Charles Bronson

Sarmasını tutuşuna hastayım...

Clint Eastwood Fan

Hala aklımda kalan repliği ise şu:

Sheriff: I'll see you in Hell, William Munny...
    W.M: Yeah.(shot!)

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood Fan

Clint Eastwood, 31 Mayıs 1930 'da çelik işçisi babanın oğlu olarak dünyaya geldi. 1950'li yıllarda B sınıfı filmlerde haftalık 75 dolarlık bir ücretle yan karakterleri oynadı. Bazı stüdyolar, adem elmasının çok çıkık olduğu gerekçesiyle kendisine rol vermediler. Eastwood, oyunculuk konusundaki kararlılığını koruyarak ve oynadığı filmlerden arta kalan zamanlarında yüzme havuzları için çukur kazarak hayatını devam ettirdi. İlk çıkışını, 1959-1966 yılları arasında yayınlanan Rawhide adlı TV dizisindeki Rowdy Yates karakterini canlandırarak yaptı.

Ancak Eastwood'un asıl çıkışı, 1964 yapımı A Fistful Of Dollars [1] ve takiben 1965 yapımı For A Few Dollars More [2] filmi ile olmuştur. 1966 senesinde, aynı serinin son filmi The Good, The Bad And The Ugly [3] ile Eastwood, artık dünya çapında tanınan bir aktör haline geldi. 1971 yılında Play Misty For Me [4] ve The Beguiled [5] filmleri ile büyük bir başarı yakaladı. Yine 1971 yapımı Dirty Harry [6] isimli filmde, kendi yöntemleri ile suçluları yakalayan müfettiş Harry Callahan rolü ile, o güne dek canlandırılmış olan "kendi başına buyruk" polis karakteri imgesini geliştirdi.

1980'li yıllarda, iyi yapımlarda oynamış olmasına rağmen, önceki yıllar kadar büyük çıkışlar yapamadı. Ama 1990'ların başında, gerek yönettiği, gerekse oynadığı filmlerle sinema dünyasına yeni sürprizler kazandırdı. 1992'de yönettiği ve oynadığı Unforgiven [7] adlı film ile en iyi yönetmen Oscar'ını kazandı ve en iyi aktör ödülüne aday gösterildi.

Eastwood bu güne kadar, 60'dan fazla film ve TV yapımında oynamış, 30 film yönetmiş, 25 filmin yapımcılığını üstlenmiş, 10 filmin müziklerini bestelemiş ve soundtrack'lerine imza atmıştır.

eggy13 |
    Nicotinell |
    V-For_Vandetta |
    Thoughtless |
    kamiloglu |
    AthabaskA |
    Black Sabbath |
    RA3 |
    ilhan_28 |
    SmaLLviLLe |
    fubo |
    qraff |
    BauglirXul |
    * Deniz * |
    gadgetfurky |
    dedektif |
    Jan!ssaRy |
    BaYDoGaN |
    FireGlavieTr |
    YalnızEnes |
    Eswod |
    baycan87 |
    UnequaL™ |
    Ottoman_PoweR |
    Gambit_Poker
    soultrex
    cefucsa
    JustNow
    stewieandcartman
    hardihan
    BaYDoGaN
    #NeWWorlD#
    MoqoKo
    Scolerr®

kanka imzanda bana seslenmişsin efendim

• eklermisin
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Sigara içmek bir insana bu kadar mı yakışır dedirten adam.

• Ekleyebilirmisin hacım
    Though down this road we've been so many times
  • böle bi topic varmış ve ben görmedim

ekleyin dostlar
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.