Şimdi Ara

Cliff Burton'la Dave Mustaine Metallicada olsa?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence süper ötesi bir grup olurlardı.Dave kalsaydı ve Cliff ölmeseydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 27 Temmuz 2008; 15:27:50 >

• öyle olsa şu an konserde olurdum

Orjinalden alıntı: wildlove

dave'i bilmem de cliff olsa mükemmel olurdu.konserin gazına gelmeyelim lütfen,olsaydı etseydi bunlar imkansız şeyler artık

Ne gazı ya gidebilsem konsere
    Biz de artık ttnet aptalının kapattığı youtube'a zibilyon tane uğraştan sonra girerek izleriz konseri tabi millet upload ederse
  • cliff burton olsa yeterdi, dave'e gerek yok... aklıma gelmişken bi sorum var, and justice for all albümünde bassları cliff mi çaldı jason mı? bildiğim kadarıyla albüm kayıtları sırasında cliff öldü..
    İstersen eğlenelim davullarla zurnalarla !!

• quote:

Orjinalden alıntı: dispiacere

cliff burton olsa yeterdi, dave'e gerek yok... aklıma gelmişken bi sorum var, and justice for all albümünde bassları cliff mi çaldı jason mı? bildiğim kadarıyla albüm kayıtları sırasında cliff öldü..

Cliff çalsaydı o albüm bu şekilde çıkmazdı zaten.Nette basslı versiyonları var,dinlemeni tavsiye ederim.

cliff burton olsa yeterdi, dave'e gerek yok... aklıma gelmişken bi sorum var, and justice for all albümünde bassları cliff mi çaldı jason mı? bildiğim kadarıyla albüm kayıtları sırasında cliff öldü..

albümde bas duyamadım ki hiç
    galiba bas felan çalınmamıştı ya da sesi cliff için fazla kısılmıştı..bir de o albüm genel olarak güzeldi ama the shortest straw ile dyers eye daha bi gözel şarkılardı yav..
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

galiba bas felan çalınmamıştı ya da sesi cliff için fazla kısılmıştı..bir de o albüm genel olarak güzeldi ama the shortest straw ile dyers eye daha bi gözel şarkılardı yav..

Bas sesi çok kısılmıştı o albümde evet...
    @drgladius baslı versiyonunu nereden bulabiliriz??

• quote:

Orjinalden alıntı: :::aLp:::

quote:

quote:

Bas sesi çok kısılmıştı o albümde evet...
    @drgladius baslı versiyonunu nereden bulabiliriz??

veya baslı versiyonunun adı ne olarak geçiyor?
    İstersen eğlenelim davullarla zurnalarla !!

• james kendisi diyo cliff gelse almazdık onu diye şu haliyle grup gayet iyi bence ama larsın yerinde mike portnoy falan olsaydı iyi olurdu davele james de aynı grupta olamazlardı hem ikisi de ritm hem james daha iyi (dave kendi diyo) hem de ikisi de acayip egoist lars da egoist dayanamzdı ama şöle bi grup olacaktı var ya ... james-slash-johnmyung veya robert trujillo-mike portnoy hiç de fena olmazdı

Cliff'in yanında Jason'ın adının anılması Cliff'e hakaret gibi bence.
    Ha Jason çok mu kötü hayır, aksine konserlerde ateşleyen bi yapısı var ama basçı olarak sevmiyorum kendisini pek.
    Gelelim Robert'e; Robert Trujillo kötü mü hayır taş gibi basçı...Ozzy'deyken de severdim hala da taparım...Ama Cliff'in yeri ayrıdır...Keşke ölmeseydi diyoruz her fırsatta...

James ve Dave gerçekten bi arada götüremezdi...
    O yüzden James gitseydi dicek gibi oluyorum ama anında çark ediyorum...Dave gitmemiş olsaydı Megadeth diye bir grup olmazdı biz de kadife sesli Dave'i bu kadar sevemezdik belki...
    James'i sevmiyomuyuz..? Eh işte...(Kendi adıma)

Tabi böyle bi Metallica sahneye çıksa yıkar geçirirdi ortalığı;

Bass - Cliff Lee Burton
    Bass - Robert Trujillo
    Guitar / Vocal - James Hetfield
    Guitar / Vocal - Dave Mustaine
    Guitar - Kirk Hammett
    Drums - Lars Ulrich

Tabiki rüyadayız dürtün bakıyım...Uyandık ve böyle bişey olamıcağını gördük...

...mighτy Ducks of Anaheim...

• Dave Mustaine iyi ki ayrıldı,ayrılmasaydı Megadeth diye bi efsane olmazdı..
    dave de az değil bakmayın siz ona,onda da deli ego var.koskoca megadeth'i yolgeçen hanına çevirdi,metallica'da kalsa kimbilir ne fırtınalar kopacaktı.dave'in bi lafo vardı,metallica'da hala kalıyor olsaydım guns n roses'dan bile daha büyük bi grup olurduk diye,dave'e burdan sevgilerimi iletip nah olurdunuz diyorum
  • wildlove;son yazdıkların doğru ama eksik. Dave o sözü "Cliff ve ben hala grupta olsaydık Rolling Stones ve Guns N Roses'dan daha büyük olurduk" şeklinde söylemişti yani sadece kendisinden değil Cliff'ten de bahsediyor
    bana göre haklı,hoş Guns And Roses'ı bikaç şarkısı dışında bilmem bilmekte istemem tarz olarak benim hiç haz etmediğim bi grup ama konu büyüklük olursa 80-90 arasındaki "James ve Lars"+Cliff+Dave gerçekten inanılmaz bi grup olurdu
    gerçi Lars ve James gibi sonradan gerizekalı olan iki adam olduktan sonra 10 tane Cliff bile Metallica'yı kurtaramazdı
    James istediği kadar desin Cliff gelsin şimdi gruba almayız falan filan James her zamanki gibi saçmalıyor. Cliff vefat etmese Metallica'da bu hallere düşmezdi

bu arada ben Jason Newsted'ı da çok severim,belki hayvan gibi bi bassçı değil ama her gruba lazım adamlardan birisidir. nerede Jason'lı konserler nerede Jason'sız konserler

bi de unutmadan wildlove,Dave her ne kadar ego manyağı bi adam olsada müzisyenlik açısından ender bulunacak insanlardan biridir. deli gibi ritm atar(James'le karşılaştırmamak gerek zira James artık gitar çalamıyor) inanılmaz sololarıda vardır bi de üstüne çok farklı ve güzel bi vokal. kendisini pek sevmem ama müzisyenliği 4 4lüktür diyebiliriz.
    ayrıca Megadeth'te sadece Marty gibi bi gitarist değil Jimmy Degrasso ve Nick Menza gibi süper iki bateristte çaldı,onları göz ardı etmemek gerek

• ya hacı zaten dave ve cliff olsa,dave'in de uslu duracağını bilsek tabi o kadar büyük olurlardı.dave bu yine de güvendirmiyor kendine,iyi müzisyendir,güzel besteleri vardır ama ne bileyim megadeth'in son albümünü hiç dinleyemiyorum nedense bayıyor.oysa youthanasia,rip,cte öyle albümler miydi,canavar gibi kadro ve canavar gibi besteler vardı.ama dave ne yaptı,megadeth benim ulan dedi,dağıttı maymun etti gül gibi insanları.ha axl rose farklı birşey mi yaptı,o da manyağın tekidir ama kendisine sadık olanı satmadı.kim ne derse desin guns n roses'ı guns n roses yapan axl ile izzy stradlin'di ama megadethi efsane megadeth yapan asla tek başına dave değildi.yani dave grupta kalsa o kadar egoyu kaldıramazdı metallica ve belki daha da kötü olurdu.bilmem anlatabildim mi:)

edit:ha diyorsun ki gnr benim tarzım değil saygı duyarım ama ben sadece gnr fanı olmamdan dolayı böyle konuşmuyorum.gnr'a taparım,gerek eski haline gerekse şimdiki haline.ne bileyim şimdi nete düşen besteler bile axl'ın sesinin giderek nasıl daha da güzelleştiğinin ispatı.ancak kimsenin bilmediği sebeplerden dolayı axl bi türlü albümü çıkarmıyor.yani gnr'ın çok büyük olması sadece benim fanlığımdan da kaynaklanmıyor.james de demiştir ki "bir gün guns n roses kadar başarılı olursak kendimizi o zaman çok başarılı sayarım"...yani tam olarak fanlık söyletmedi bana bunu yani yanlış anlama.doğrudur gnr şarkılarıyla büyüdüm,çok sert metal veya ne bileyim black,gotik şu bu hiç bir zaman tarzım olmadı ama sanayide muhasebecilik yapan amcamın evinde bile guns n roses cd'leri varsa orada bi durmak lazım.yani cliff'e birşey dediğim yok,saygı duyarım,huzur içinde yatsın ki zaten cliff ölmeden önce de o tür egomanyaklık işlerine girmemişti,yani metallica'nın daha büyük olması için dave'e ihtiyacı yoktu ve sadece cliff yeterliydi.ha gerçi dave de metallica'dan atıldıktan sonra cozurtup manyaklaştı,belki metallica'da kalsa daha da uysal olacaktı ama ihtimaller işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 28 Temmuz 2008; 9:46:18 >

• GNR fanı olduğunu bilmiyordum veya metal topiğinde görmüşümdürde aklımda kalmamıştır
    yanlış anlama ben daha iyi biliyorum sen bilmiyorsun anlamında demek istemedim.

benim düşünceme göre Dave grupta kalsa sorunu çıkaracak adam James olurdu Dave değil. zaten Dave'in karizmasını müzisyenliğini kendine yediremediği için gruptan attı Dave'i sonrada yok uyuşturucu bağımlısı yok şu bu falan dedi.
    Megadeth konusunda haklısın tabiki,Megadeth'i o kadar büyük yapan sadece Dave değildi olamazda zaten. özellikle Marty ve Nick'in çok fazla katkısı oldu Megadeth'e. David'te süper bassçı olmasada Megadeth için çok fazla emek harcayan bi insandı. ama Dave bu işte adamın egosu bitmiyor. sen yine son albümü dinlemişsin az veya çok,ben hiç dinlemedimhatta benim gözümde Megadeth dağılalı çok oldu,şimdiki grup hep dediğim gibi Dave'in solo albüm grubu

bi de ekleyeyim ben GNR kötü grup demedim diyememde çünkü bi grubu ancak tam olarak dinledikten sonra iyi veya kötü eleştiri yapılır. dediğim gibi tarzı hoşuma gitmediği için hiçbir zaman tam olarak dinlemedim.

• Jason zamanında Cliff hakkında bi an durup düşünüceimi biliyorum ama şuan ki kadroda çok işe yarardı özellikle St. Anger gibi bi albümden sonra özür niyetine...
    Dave'in pek birşey katabileceğini sanmıyorum...
    Tabii bunlar benim kişisel düşüncelerim

Oh say, can you see my eyes?
    If you can, then my hair's too short.
  • quote:

dave umrumda değil de megadeth olmasa marty friedman denilen aşmış insanı tanımamış olacaktık belki de.
    dave de az değil bakmayın siz ona,onda da deli ego var.koskoca megadeth'i yolgeçen hanına çevirdi,metallica'da kalsa kimbilir ne fırtınalar kopacaktı.dave'in bi lafo vardı,metallica'da hala kalıyor olsaydım guns n roses'dan bile daha büyük bi grup olurduk diye,dave'e burdan sevgilerimi iletip nah olurdunuz diyorum

Soru:Müzisyen olmasaydın ne olurdun?
    Dave:Tabiki de abd başkanı

haa dave'i sevmem mi? tabikide severim.bana göre hem metallicadan,hem G&R daha ünlüdür megadeth.ama fikirlerini sevmem bu adamın.elinde olsa bush'dan daha i.ne olur. egosuna zaten bir şey söyliyemeyiz.dediğiniz gibi; kaç kez kadrosu değişmiştir megadeth'in(haa bana göre megadeth=dave o da ayrı bi konu ama..),konserde "kaç kişi benden iyi gitar çalıyor" diye kaç kişi sormuştur?

İyiki atmışlar metallicadan dave'i.İyiki "mustaine is god" posterlerini çekememiştir james.Bunlar olmasa ne biz holy wars dinlerdik,nede in my darkest hour.(bu şarkı cliffe falan yazılmamıştır bu arada)

• Dave bi konserinde de şarkı sırasında gözüne lazer ışığı tutan adamı azarlamıştı

En sonunda da ben sahnedeysem burası benimdir istediğimi yaparım tarzı şeyler söylemişti.Heralde millet sonra o adamı dövmüştür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.