Şimdi Ara

Click and Buy'da sorun oluşan kimse var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Click and Buy işlemlerinde sorun oluşan, hesabın banlanması durumu olan ve bu sorunu halleden var mı? Varsa buraya yazabilir mi?

• bende olustu aynı sorun pre alamıyom chara
  • ben suan hala premium alamıyorum hesapla ilgili bi sorundan bahsediyolar para cekemiyolarmıs heralde kötü bi durum yaklasık 1 haftadır böle
  • Ay başında pre aldım 3 gün sonra kredi kartını iptal ettim parayı çekememişler işte havale numarası falan göndermişler
  • Bu sorunu halleden var mı? Nasıl hallettiğini anlatabilir mi?
  • bakiye yetersizliği nedeniyle hesabımdna para çekemişler başka bir kredi kartını hesabıma ekleyip diğeri kaldırdım sonra click&buy aradım parayı karttan çekmelerini söyledim 15 dk içinde para cekildi...
  • Benim sorunumla aynı. Bilgi için teşekkür ederim.

Arkadaşım şöyle bir yöntem önerdi: Kredi kartı numarasına para göndermek. Sonra arayıp parayı çekin demek. Bunu mu yapsam daha kolay olur yoksa başka bir kredi kartıyla yapmak mı daha kolay olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardımcı olamıcam malesef..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Benim sorunumla aynı. Bilgi için teşekkür ederim.

Arkadaşım şöyle bir yöntem önerdi: Kredi kartı numarasına para göndermek. Sonra arayıp parayı çekin demek. Bunu mu yapsam daha kolay olur yoksa başka bir kredi kartıyla yapmak mı daha kolay olur?

Sanırım premium yada knightcash çektin ama para hesabından çekilmedi bakiye yetersizliğinden, click&buy bunu 10 gün civarı hesabından çekmeye calisacaktir eğer sorun böyleyse yani uyku sersemiyim suan pek anlamadım hesabına para yatırırsan clickbuy belli bi saatler aralığında hesaptan parayı çekmeye calısıyor yani hesabında click&buy'un istediği miktarda para olana kadar çekmeye calisiyor parayı çektikten sonra sorun tamamdır böyle birşey benimde başıma gelmişti.

• msn deyım sımdı gordum pzts bakarız acele etme hemen ban gibi sorun yok ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.