Şimdi Ara

Click (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bende izledim. hoş ve eğlenceli bir film.. izlenmesi gereken bir film...
    Power Of PowerBuilder
  • Filmden komedi değilde çok iyi dram olabilirmiş içinde komedi öğeside barındıran ama finalinde seyirciyi mutlu etme kaygısı ortaya sıradan bir film çıkarmış.film boyunce sakın yapmayın dediğim şeyi yaparak beni kaybettiler.

Kate beckinsale olması benim için yeterli bir sebebti ama filmi izlemem için
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • YAW KATE İÇİNMİ İZLEDİN

GEREK KALMAMIŞTIR KENDİNİ FİLME KAPTIRMISINDIR ZATİ

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Dün gece bu topic yüzünden indirdim,akşama da izlicem...İzledikten sonra görüşlerimi yazarım

bence yorum yazmadan önce biraz bekle çunku filmin etkisinde olacaksın
  • yaw filmin sonunda ne oluyor...çocukları hastaneye ziyaretine geliyor kızı gitmesi gerekirken gitmemiş işte...ondan sonra ne oluyor bir anlatır mısınız? aldığım dvd sorunlu çıktı sonlarını izleyemedim...

Copyright © 2009 FmG Inc. All rights reserved.

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
  • film hakkında bilgi vermesek daha iyi olur heralde tavsiyem dvd ni degiştirmen

Orjinalden alıntı: nachfülbar

yaw filmin sonunda ne oluyor...çocukları hastaneye ziyaretine geliyor kızı gitmesi gerekirken gitmemiş işte...ondan sonra ne oluyor bir anlatır mısınız? aldığım dvd sorunlu çıktı sonlarını izleyemedim...

Özel mesaj atarak anlatayım ben sana filmin geri kalanını...(ki insanı en çok duygulandıran kısmıda Dvd'nin bozuk çıktıktan sonraki kısmı)

Film güzeldi,başlarda gayet güzel bir şekilde insanı güldüren sahnelerle dolu ancak sonrasında düşündüren ve üzen sahnelere bıraktı...İnsan hayatının sadece çalışmak olmadığını,hayatta "AİLE" diye önemli bir yapının olduğunu anlatan güzel bir film...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 12 Ekim 2006; 0:05:37 >

• sağolasın metalnotdead...

ayrıca katılıyorum sana...insan o kopma noktasından sonra hüzünlenmeye başlıyor...

erhan850:gerek yok...

• ne o kadar muhteşem bir komedi nede o kadar müthiş bir dram deil.

orta sınıf bir amerikan filmi daha

ama ailenin işten önce geldiğini vurgulaması önemli.

Orjinalden alıntı: erdemgtr

ne o kadar muhteşem bir komedi nede o kadar müthiş bir dram deil.

pek beklenen bir bitiş güzel olmamış bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 12 Ekim 2006; 16:52:21 >

• izleyeli bi kaç gün oldu espriler falan fena deildi hoştu ama biraz saçmaydı mesela madem rüyaydı neden sonunda yine o kumanda geldi

Orjinalden alıntı: nachfülbar

quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

ne o kadar muhteşem bir komedi nede o kadar müthiş bir dram deil.

pek beklenen bir bitiş güzel olmamış bence...

yani tamam o duygusal sahneler hoş ama rüyadan uyanması pek bir klasik gibi...

sen olayı anlamamışsın dostum ayrıca film hakkında bilgi vermesek daha iyi olur demiştim izlemeyenler olabilir aramızda

• bi böyle :D bi böyle :'( bi böyle :O oldum izlerken

Kate Beckinsale de inanılmaz güzel bi hatun yaa onu farkettim bak bide
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.