Şimdi Ara

CLG'nin bu yıl NA'yı domine edeceği gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s5 de takımın kadrosuna ZionSpartan ve Pobelter gibi 2 yetenekli oyuncunun katılacak olması ile birlikte işlerin değişeceğine inanıyorum . Dexter'ın eksiği iyi bir şekilde dolarsa büyük şeyler bekliyorum. Bot lane zaten tartışmaya bile açılamayacak kadar iyi . Tabi ki de Doublelift'in takım olma becerisi sağlayıp sağlayamayacak olması muamma. Sizce C9 ve TSM'in dominesini kırabilirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 4 Kasım 2014; 15:21:02 >

• Curse ve LMQ daha iyi bence diğerleri low
  • Bireysel olarak yeteneklerini takım oyunu ve kompozisyonlara yansıtıp takımla uyum sağlayabilirlerse haklısın, aksi halde oturmuş sistemdeki diğer takımlarla sürtüşme yaşanır
  • Bu sene clg nin hiç şansı yok tsm c9 crs varken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scarra'da head coach, neden olmasın.
  • tsm crs arasında geçer c9 clg 3. lük için kapışır
  • dexter'ın eksiği? dexter gayet sıradna bir jungler. nasıl clg ye gitti şaşıyorum.bence yine birşey yapamicaklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scarra CLG'nin koçu olmuş. Artık ben de CLG'yi desteklerim.
  • Zion tamam da Pobelter'in katılacağı sadece söylenti şu durumda.
  • Clg nin simdiye kadar kaybetmesinin nedeni herseyi doublelift uzerine kurmalari takim mantalitesi dounlelifti koruyun olmesin o tasir uzerine.Isler oyle olmuyor iste.Yeni katilanlarla takim olurlarsa eger bir basari bekliyorum bende.Zionspartan sevsigim takip ettigim bir eleman cunku.Katki sagliycaktir kesinlikle

• T S M B O Y S H Y P E

• Tsm hala jungler bulamadi kendine ki takimdaki en zayif nokta da jungle oldu gecen sezon. Oddone yetersiz geldi amazingi aldilar. Amazingin lee oynamadigi maclarin cogunlugunu kaybettiler. Bjergsen na icin fazla iyi bir oyuncu ancak botlane ayni düzeyde degil. Gelecek olan junglera ve turtlein performansina bagli takimin kaderi. C9 ise oturmus bir takim ve gayet güzel fightlar cikariyorlar. Hai takimi iyi yönetiyor ama oyunculuk olarak da tam tersi. Clgde Link ve dexterin gidip yerine pobelter ve zionspartanin gelmesi cok iyi oldu. Eger uyum saglanirsa birinci olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W E W O N B O I S -Tsm 2014

• ilk önce curse'u yensinler sonra şampiyon olurlar
  • doubeliftim taşıyo zaten neyin kafası bu?
  • saçma sapan koreye gitmesinlerde yine , koreliler bunlara ne yedirdiyse orda artık
  • o kadar koreye gittiler havalı havalı geldiler Curse 3-0 la ezdi direk. bu senede pek birşey beklemiyorum açıkcası. ilk 3 tsm,c9,lmq arasında geçer 4-5 crs,clg olur gibi.
  • Eğer hai denen zibdy düzgün oynarsa ben tsm e bile şans vermiyorum.wc deki gibi oynamaz İnş

• O pek belli olmaz ama bu sene NA LCS inanilmaz olacak, cok heyecanli maclar izleyecegiz orasi kesin.

• crs gg bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.