Şimdi Ara

Clevo p150EM / P170EM Windows 8 Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sager'in sitesine windows 8 için driverlar eklenmiş.

p150em için direk link :https://www.dropbox.com/sh/prpb86rsy6m6wnv/h9V8pE3vR9

p170em için direk link :https://www.dropbox.com/sh/prpb86rsy6m6wnv/h9V8pE3vR9

Diğer modeller için buraya bakabilirsiniz :http://www.sagernotebook.com/index.php?page=driver_download2#

İsim değişikliği olabiliyor. Ama bunları parantez içinde belirtmişler. Örneğin : NP9150 (SKU P150EM) gibi

Ekran kartı için nvidia veya amd'nin sitesine de bakabilirsiniz. Aslında windows 8 tüm driverları otomatik olarak kuracaktır diye düşünüyorum. Ama parmak okuyucu-bluetooth-cam gibi çalışmayan donanımlar olursa yukarıdaki linklere bakabilir.

Laptop henüz gelmediği için test edemedim. Laptopu alır almaz windows 8 kurmayı düşünüyorum. Win 8 kuran arkadaşlar her türlü yardımlarını veya sorunlarını bu başlık altında paylaşabilir.

• Çok sağol kardeş emeğine sağlık araştırıp bulmuşsun bizimle paylaşıyorsun eyw..
  • İyi düşünmüşsün emeğine sağlık
  • Teşekkürler arkadaşlar. Yalnız win 8 kullanan yok herhalde. Neyse laptop gelsin ben win8 kurmayı düşünüyorum. Açtığım konu bana yarayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Teşekkürler arkadaşlar. Yalnız win 8 kullanan yok herhalde. Neyse laptop gelsin ben win8 kurmayı düşünüyorum. Açtığım konu bana yarayacak.

Hocam win8 için aceleniz nedir daha yeni sayılır bence sizde acele etmeyin daha bir çok sorunu çıkacaktır
  • bende p150hm var ama baktım driverları çıkmamış em lerden yüklesek sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_ZbaM

quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Yalnız win 8 kullanan yok herhalde. Neyse laptop gelsin ben win8 kurmayı düşünüyorum. Açtığım konu bana yarayacak.

Hocam win8 için aceleniz nedir daha yeni sayılır bence sizde acele etmeyin daha bir çok sorunu çıkacaktır

Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Eski sistemlerde sorun çıkıyor forumda epey konusu var ama güncel sistemlerde bir sorun yok. Hatta herkes çok memnun. Mesela sandy bridge işlemciler de bile sorun olabiliyorken ivy bridgede herhangi bir şey yokmuş. Kaldı ki clevo zaten driverları çıkarmış durumda. Her şey tam uyumlu yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus x553m driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K_ZbaM

quote:

Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Eski sistemlerde sorun çıkıyor forumda epey konusu var ama güncel sistemlerde bir sorun yok. Hatta herkes çok memnun. Mesela sandy bridge işlemciler de bile sorun olabiliyorken ivy bridgede herhangi bir şey yokmuş. Kaldı ki clevo zaten driverları çıkarmış durumda. Her şey tam uyumlu yani.

Ben oyunlarla ilgili uyum sıkıntısı çıkabilir düşüncesi ile bir süre daha geçmeyeceğim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u mad? -- 7 Kasım 2012; 10:36:50 >

• parmak izi okuyucu hariç herhangi bir sorun yaşamadım ben windows 8'de
  • p170em klavye aydınlatması bir türlü çalışmadı gitti sinir etti beni.

düzenleme:
    windows 8 de bu sorun var. windows 7 de sorunsuz kullanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 14 Kasım 2012; 22:38:06 >
  • Klavyenin Işık rengini degistirebilen var mi? Bir turlu degistiremedim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionn88

Klavyenin Işık rengini degistirebilen var mi? Bir turlu degistiremedim...

hotkey driver kurduktan sonra fn + / tuşlarıyla menüsü geliyor.
  • Arkadaşlar windows 8 driverlarıyla ilgili problemim var. Çeşitli problemlerle karşılaştım. Ne bileyim touchpad fonksiyonları düzgün çalışmıyor. Bluetooth ışığı sürekli yanıyor. Control panel sık sık hata verip kapanıyor. Arka klavye ışığının programı sapıtıyor kısayolları çalışmıyor.

Sorunsuz windows 8'e driver kuranlar nereden indirdi ve hangi sırayla kurdu acaba?
  • Metallurgy bu konuda verdigin driverlar ve bilgisayarla gelen driver cdsinden mix yaptim kullaniyorum :-) hicbir problem yaşamadım sadece touch pad in driveeını yüklememişim sen buraya yazınca fark ettim yüklemediğimi :-) yükleme sırasını hatrlamıyorum .. driver cd sindeki hotkey win8 de çalışmıyor ..ama diğerleri cd dende denediğimde sorun çıkarmamaıstı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phradrel41

Metallurgy bu konuda verdigin driverlar ve bilgisayarla gelen driver cdsinden mix yaptim kullaniyorum :-) hicbir problem yaşamadım sadece touch pad in driveeını yüklememişim sen buraya yazınca fark ettim yüklemediğimi :-) yükleme sırasını hatrlamıyorum .. driver cd sindeki hotkey win8 de çalışmıyor ..ama diğerleri cd dende denediğimde sorun çıkarmamaıstı

ben de hep sorun çıkartıyor hocam bir türlü sorunu çözemedim. tekrardan format mı atsam ne yapsam. mesela bluetooth ışığı sürekli yanıyor mu sizde? bluetoohu kapatsam dahi ışığı yanıyor. ayrıca hotkey programı control center en ufak şeyde donuyor ve hata verip kapanıyor. klavye ışığı programı bir açılıyor bir açılmıyor.

acaba nasıl bir mix yaptınız hatırladığınız kadarıyla yazar mısınız ? ayrıca intelin çeşitli programları var. intel start t... intel stroge t... diye. onları kuruyor musunuz?

• quote:

Arkadaşlar sager'in sitesine windows 8 için driverlar eklenmiş.

p150em için direk link :https://www.dropbox.com/sh/prpb86rsy6m6wnv/h9V8pE3vR9

p170em için direk link :https://www.dropbox.com/sh/prpb86rsy6m6wnv/h9V8pE3vR9

Diğer modeller için buraya bakabilirsiniz :http://www.sagernotebook.com/index.php?page=driver_download2#

İsim değişikliği olabiliyor. Ama bunları parantez içinde belirtmişler. Örneğin : NP9150 (SKU P150EM) gibi

Ekran kartı için nvidia veya amd'nin sitesine de bakabilirsiniz. Aslında windows 8 tüm driverları otomatik olarak kuracaktır diye düşünüyorum. Ama parmak okuyucu-bluetooth-cam gibi çalışmayan donanımlar olursa yukarıdaki linklere bakabilir.

Laptop henüz gelmediği için test edemedim. Laptopu alır almaz windows 8 kurmayı düşünüyorum. Win 8 kuran arkadaşlar her türlü yardımlarını veya sorunlarını bu başlık altında paylaşabilir.

dostum aldın mı laptobu :)

Ya benım konuya da bakıver arada bi giremiyorum okul yüzünden hala bios update videosu koycaktım elim değmedi hep tembellikten yeni bio cıktıysa onu kurarken video çekeyim de bari onu koyayım :D :D :D

Naber görüşmeyeli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kb001

Ya benım konuya da bakıver arada bi giremiyorum okul yüzünden hala bios update videosu koycaktım elim değmedi hep tembellikten yeni bio cıktıysa onu kurarken video çekeyim de bari onu koyayım :D :D :D

1 hafta olacak alalı. Ömür Bey foruma yeni biosların linkini koydu üstelik nasıl yükleneceğini resimli olarak anlattı. Yeni bios ile uefi aktif edip windows 8'i saniyeler içinde açabiliyorsun. İlla ssd'ye de gerek yok. Mekanik disklerde bile 15 sn gibi kısa bir sürede açılıyor bilgisayar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kb001

1 hafta olacak alalı. Ömür Bey foruma yeni biosların linkini koydu üstelik nasıl yükleneceğini resimli olarak anlattı. Yeni bios ile uefi aktif edip windows 8'i saniyeler içinde açabiliyorsun. İlla ssd'ye de gerek yok. Mekanik disklerde bile 15 sn gibi kısa bir sürede açılıyor bilgisayar.

benim video ?? :D :D olsun genede koyarım :D
    + hayırlı olsun nasıl, memnunmusun :SD :D Ama sen de cok bekledin ya

• Senin video hangisi ben kaçırmışım onu.

Cihazdan son derece memnunum. Şuana kadar bir sorun yok alet tam bir performans canavarı :) Evet bekledim ama beklediğim daha iyi oldu. Eğer tam gününde alsaydım vize öncesine denk geliyordu. Ne güzel vizeler bitti ben laptopuma kavuştum. Üstelik msata ssd'im olmuş oldu.
  • quote:

Senin video hangisi ben kaçırmışım onu.

Cihazdan son derece memnunum. Şuana kadar bir sorun yok alet tam bir performans canavarı :) Evet bekledim ama beklediğim daha iyi oldu. Eğer tam gününde alsaydım vize öncesine denk geliyordu. Ne güzel vizeler bitti ben laptopuma kavuştum. Üstelik msata ssd'im olmuş oldu.

ne güzel ya ben de bios update video eklicektim ya onu dedim :D :D yaw monsterı hiç kullananmıyorum öyle yatıuyor gibiii zoruma gidiyor walla :D:D kasmak lazım biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.