İkisinin de + Larını ve - Lerini merak ediyorum. Hangisi neyde daha başarılıdır enyde kötüdür . Yardımcı olursanız sevinirim.
Rogue/Warlock.. Aksiyon adamıdır ; iyi bir silah ve hızlı bir kullanıcı ile ortalığı dağıtabilir.. 1 vs 1'de warlock bufflarıyla çok başarılıdır ki ayrıca bu warlock debufflarını herhangi bir partide canavarlara karşı kullanarak da yer bulabilitesi yüksektir.. Kasarken roguenun seriliği vardır tabiiki de ancak warlock bir fayda sağlar diyemem.. Yani tam pvp adamıdır ki zaten 90 level max. olduktan sonra buna ihtiyacın yok mudur?
Warrior/Cleric.. 45 Saniyeliğine kraldır.. Tanktır , taunt vb. skilleriyle partilerin aranan adamıdır.. Kasarken rogue kadar hızlı , seri değildir (amca oğlu olaylarına girecekler için diyorum).. En güzel örneklerinden birisi TheMusty'nin imzasındakidir.. 3-4 tanesi bir araya gelirse iyi bir iş çıkarabilir , ancak benim gözümdeki izlenim mana/iron skilleri olmaksızın wizard ve nuker benzeri karakterlere kolay lokma olabilirler sıradan bir set vs. ile..
Buraya bir mod lazım diyorum başka bir yardıma ihtiyacınız yok bence yüz kere her yönü ile tartışılmış konu , hala aynı konular açılıyor neden herkes çok rahatta ondan , üst konuların toparlanması lazım böyle konu açanlara da uyarı eşliğinde bilhgilerin liinki verilmeli ama tabiki her zamanki muhabbete dönecek bu olayda , birileri diyecek şunu aç bir başkası diyecek bunlar bunlar iyidir bunlar bunlar berbat sonra birisi ona laf atacak yok o öyle değil konuyu açan arkadaş belki cevabını alacak ama sonra başka biri yine aynı konuyu açacak yine aynı muhabbet , mesaj kirliliği her atılan postla biraz daha ego tatmini neden abim söylesin :
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
Buraya bir mod lazım diyorum başka bir yardıma ihtiyacınız yok bence yüz kere her yönü ile tartışılmış konu , hala aynı konular açılıyor neden herkes çok rahatta ondan , üst konuların toparlanması lazım böyle konu açanlara da uyarı eşliğinde bilhgilerin liinki verilmeli ama tabiki her zamanki muhabbete dönecek bu olayda , birileri diyecek şunu aç bir başkası diyecek bunlar bunlar iyidir bunlar bunlar berbat sonra birisi ona laf atacak yok o öyle değil konuyu açan arkadaş belki cevabını alacak ama sonra başka biri yine aynı konuyu açacak yine aynı muhabbet , mesaj kirliliği her atılan postla biraz daha ego tatmini neden abim söylesin :
Katılıyorum.. Haklılık payın yükse abi.. Bundan da öte ; 2 günde bir hatta belki her gün kesinlikle açılan ; "Agalar okçu olacağım 90 levelde skiller nasıl olsun?" tadında konuların iyice tadı kaçtı..