Şimdi Ara

CLC Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu konuda Mercedesçi arkadaşlardan bilgi alacağımı umuyorum.

Aslında pek sevmediğim clc arkadaşımın biraz beynime sokmayısla(fiyat bakımından) düşnmeye başladım.Biraz baktık yeni kasa olmasına rağmen eski kasa c lerin konsolu mevcut ve benzinli dışında motor göremedik ama tekniğe göre 220 cdı mevcut olması gerekli.

Şimdi bu aracın yol tutuşu, alınası yanları veya neden alınmamalı gibi bildiklerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. Hoş 2 sene sonra görev dönüşü düşünüyoruz Tabi şimdiden neye baksak bilemedik =)

Ulaşabilsem e clas bayılıorum ama hertürlü Türkiyede fazla :/

• CLC hastası değilsen alınacak araç değil.. 1.6 kompressor 136bg ş.içi 10-12lt yakıt tüketir. Alması kolay satması zor araçtır. CLC350 bile mevcut ama Türkiye'ye sadece CLC160 ve 180 getirildi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

CLC hastası değilsen alınacak araç değil.. 1.6 kompressor 136bg ş.içi 10-12lt yakıt tüketir. Alması kolay satması zor araçtır. CLC350 bile mevcut ama Türkiye'ye sadece CLC160 ve 180 getirildi...

aslında tipini sevmiyorum model/fiyat cezbediyo sadece ama şuan çok mantıklı olmadığını düşnüyorum güncel olmayan bi motor ve konsol
  • Ölü fiyata aldığın gibi ölü fiyata satarsın. Çok yakar, arka lastikler çabuk biter, konsol W203, arka diz mesafesi düdük kadar... Yani tipik bir bayan arabası...

• quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

Ölü fiyata aldığın gibi ölü fiyata satarsın. Çok yakar, arka lastikler çabuk biter, konsol W203, arka diz mesafesi düdük kadar... Yani tipik bir bayan arabası...

Mercedes C serisinin coupe statüsünde bir türlü dikiş tutturamadı nedense.

C204'te öyle mesela. Hiç de Coupe duruşu yok. C serisinin arka kapılarını çıkartmış, tavanı biraz alçaltıp Coupe diye piyasaya sürülüyor bence.

Sanırım Mercedes E'den başlar sözünü bir kez daha teyit etmiş oldum.

Hoş W212'de beklentilerin altında kaldı. Bunu bir sonraki nesilde düzeltmezlerse artık Mercedes S ile başlayıp bitecek...

• endum126 kullanıcısına yanıt
    Sn endum126,

W212 için son derece haklısınız. Beklentileri karşılayamadı ama fl ile işler değişti.
    Dışarıdan belli olmasa da özellikle yürüyen aksamda çok ciddi değişiklik yapılmış.
    fl çıktığından beri tüm avrupada rakibi diğer alman markadan fazla satıyor.
    Hala da revize ediyorlar. Mesela bagajda arka kısımdaki eğimli yüzey yeni gelen araçlarda düz.

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansen

Sn endum126,

W212 için son derece haklısınız. Beklentileri karşılayamadı ama fl ile işler değişti.
    Dışarıdan belli olmasa da özellikle yürüyen aksamda çok ciddi değişiklik yapılmış.
    fl çıktığından beri tüm avrupada rakibi diğer alman markadan fazla satıyor.
    Hala da revize ediyorlar. Mesela bagajda arka kısımdaki eğimli yüzey yeni gelen araçlarda düz.

Saygılarımla,

İlk parti W212 kalite anlamında önceki nesillere kıyasla kötüydü.

FL ile durum düzeldi.

Özellikle iç mekandaki kalite algısı cidden yükseldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo C30 Hakkında bilgi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.