Şimdi Ara

Claud Butler Black Hawk mı? Geotech Dapper mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben yeni uygun fiyatlı mtb almayı düşünüyorum.

    Sizce bu iki bisikletten hangisini almalıyım?

    Black Hawk :http://www.hepsiburada.com/claud-butler-black-hawk-26-shimano-21-vites-aluminyum-dag-bisikleti-pm-sporsalcbrb26

    Dapper : http://www.deltabisiklet.com/GEOTECH-DAPPER-263-DAG-BISIKLETI,PR-6346.html

    Bu fiyatlarda bu ikisinden başka sizin önerdiğiniz bisiklet var mı?



  • Şu an uykum var o yüzden araştıramayacağım.İlla ki bu ikisinden birisini alacağım diyorsan tercihini Geotech'ten yana yap.Ama yakın fiyatlara daha farklı bisikletlerde bulunabilir tekrar göz at.
  • 2 bisiklette tırt bisiklet öncelikle onu belirtiyim. 2.el temiz bisiklet almanı tavsiye edicem ama memlekette 2.el kavramıyla sıfır ürün kavramı birbirinden farksız olduğu için onuda tavsiye etmiyorum. ( bknz. sahibinden.comda sedona ghost fiyatlarını gören bi elemanın 1990 yılı bisana 500 tl istemesi) sıfır bisiklet 2.elden elbet avantajlı neticede garantisi var kurulum falan ilgili biri var karşında. Claud butler ingiliz firmasıdır kalite olarak türkiyede salcano neyse ingilterede claud butler odur. geotech delta bisikletin markasıdır. yerli üretimdir. salcanodan 2 level alttaydı ama son yıllarda malzemeye ve kaliteye biraz daha önem vermeye başladılar. vites kolları aktarıcılar frenler kısmen salcanoyla aynı zaten. internetten bisiklet alma gidip gör dene tur at hoşuna giderse internetten uygun fiyattan sipariş verirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.