Bildirim
classic rock sevenler baksın sadece.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
2.parça en sevdiklerimden biridir dostum güzel zevkin var bende dinliyorum diye demeyeyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Living a Lie
2.parça en sevdiklerimden biridir dostum güzel zevkin var bende dinliyorum diye demeyeyim
resmini beklioz artisige gerek yok.
araba kullanırken tek geçtigim 2 şarkı sonra ac dc gelir tabiki ama bunlarla bilmiyorum bir başka oluyor yahu rock gibisi yok .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 20 Mayıs 2012; 2:03:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
quote:
2.parça en sevdiklerimden biridir dostum güzel zevkin var bende dinliyorum diye demeyeyim
araba kullanırken tek geçtigim 2 şarkı sonra ac dc gelir tabiki ama bunlarla bilmiyorum bir başka oluyor yahu rock gibisi yok .
Bana megadethle iron maiden olsun güneş doğmasada olur
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
quote:
Bana megadethle iron maiden olsun güneş doğmasada olur
-
hocam iznin olursa skidrow'dan bir şarkı patlatmak istiyorum -
18 life harici yolla :D rememberde olmasın bilindik olmasın :D:D -
-
-
-
up -
-
-
-
-
-
-
-
mesajımbulunuyoorrr -
up
Benzer içerikler
- dekopol tezgah kullanıcı yorumları
- taharet musluğu olmayan klozete nasıl takılır
- panora avm nasıl gidilir
- ankaradan sabiha gökçene nasıl gidilir
- birinin telefonun uçak modunda olduğunu nasıl anlarız
- penis nakli
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X