Şimdi Ara

Classic başlangıcı ile token durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Multibox ve bot kullananların olduğu oyunda daha çok token muhabbeti yapılır.

Ben bu konuda çok girişimde bulundum.Ustune birde ban aldım.Destek bulamadım hıc bir şekilde.

Farm yapmayı sevdiğim için 2021 6 ncı ayına bastım tokeni.

Token için seçenekler belli ya Ah basinda bekleyeceksiniz ya farm yapacaksınız.

Karakter sayınız fazla ise haftalık ÏCC de Lich ten drop olan Drudge farm deneyin.Ben aksatmadan yapıyorum her hafta.30k dan iyi satışı var.

Multibox ve bot kullananlar Allah belanızı versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 23 Eylül 2019; 15:49:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CAFE96FA5

Ağlayıp sızlamaya gerek yok.

Multibox ve bot kullananların olduğu oyunda daha çok token muhabbeti yapılır.

Ben bu konuda çok girişimde bulundum.Ustune birde ban aldım.Destek bulamadım hıc bir şekilde.

Farm yapmayı sevdiğim için 2021 6 ncı ayına bastım tokeni.

Token için seçenekler belli ya Ah basinda bekleyeceksiniz ya farm yapacaksınız.

Karakter sayınız fazla ise haftalık ÏCC de Lich ten drop olan Drudge farm deneyin.Ben aksatmadan yapıyorum her hafta.30k dan iyi satışı var.

Multibox ve bot kullananlar Allah belanızı versin.
    Hangi serverdasın drudge peti 30k dan mı gidiyor...

• CB1111 C kullanıcısına yanıt
    Hellfire.İyi getirisi var.45k verip alanlar var.

9 Saat önceki bilgiler.

Last Seen 9 hours ago

Current Price 43663.00
    Median Price 43775.50
    Mean Price 46360.35

EU Median Price 39843.06
    EU Mean Price 42762.24
  • quote:

Hellfire.İyi getirisi var.45k verip alanlar var.

9 Saat önceki bilgiler.

Last Seen 9 hours ago

Current Price 43663.00
    Median Price 43775.50
    Mean Price 46360.35

EU Median Price 39843.06
    EU Mean Price 42762.24
    Doomhammerdayım ben bugun bi bakayım... Herb ve minning dip yapmış durumda artık topladıklarımı bankaya atıyorum aha eklemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 23 Eylül 2019; 16:21:0 >
    İCC 10 Normal gir.

Sıkılmazsan eğer Nazjatar Viper Fish farm yapabilirsin.

30g satışı var.200x30: 6k gold.

Khorium Ore 800g.İyi kar bırakıyor.

Ghost Iron Ore her zaman satışı var.Büyük miktarlar kısa sürede Pandaria'da farm yaparsın.

Copper ore bile 3g'den satışı var.Çık kapı önüne topla.

Mining dip yapmış olabilir ama yine de inanılmaz satışlara ulaşabilirsin.

Ben mining,herb,skining,fishing hiç bir zaman bırakmadım.13 günde 190k satış yaptım.

Yukarıda belirttiğim gibi.Sıkılmazsan rahat token kasarsın.

World questlerde ödül 2k gold.Karakter fazla ise yine yoktan iyidir.Gold geliyor.

Bu ekonomik şartlarda para vermek gerçekten zorluyor.Farm en iyi seçenek.(Benim düşüncem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 23 Eylül 2019; 16:56:24 >
  • Serverlar arasında fark olduğunu düşünüyorum. Agamaggan serverında Ghost Iron Bar 20 küsur gold iken bir gecede 15 gold seviyelerine geldi. 1 saat içinde Pandaria'da toplam 160-180 Bar yaptığımızı düşünürsek öyle çok aşırı rakam getirileri olamayacağını düşünüyorum. Sky Golem satışı bile durduktan sonra bu şekilde fiyat düşüşleri olmasına şaşmamak lazım. Herbalistler biraz daha şanslı. En az etkilenen onlar oldu.
  • Hatırlarsanız 5-6 hafta öncesine kadar 180k civarıydı. classic çıkışı, sonrasında bfa indirimi ve devamında mount pet indirimleri, cod çıkışı derken bu fiyatları gördük.
    Öncelikle şunu anlamak lazım. Gerçek hayat gibi; birşeye talep varsa fiyatı yükselir. Yukarıda yazdığım içerikler peşi sıra piyasaya sürüldü.Bu da beraberinde bu fiyatı doğurdu.
    İşin ilginç yanı şu ki, normalde token fiyatı artınca goldun tl değerinin azalması lazım. Fakat bu gerçekleşmedi bu sefer. Gold fiyatı sabit kalarak(yer yer arttı bile) token fiyatı da arttı. Bu demek oluyor ki ciddi bi talep oluşmuş.
    Bundan sonrası için konuşursak eğer, BFA paketi Legion gibi değil.Oyuna pasif gold girişi az ve gold sömürücü bir sürü içerik eklendi(mountlar vs). Yeni içeriklere ve indirimlere bir süre ara verilirse tokenin fiyatının düşeceği aşikar.Hangi vakitler token alacağınızı iyi kestirmeniz gerek.
    Son olarak Twisting Nether'da oynayıp, token için gold biriktirmeye çalışan arkadaşlara bol şans ve sabır diliyorum.

• quote:

İCC 10 Normal gir.

Sıkılmazsan eğer Nazjatar Viper Fish farm yapabilirsin.

30g satışı var.200x30: 6k gold.

Khorium Ore 800g.İyi kar bırakıyor.

Ghost Iron Ore her zaman satışı var.Büyük miktarlar kısa sürede Pandaria'da farm yaparsın.

Copper ore bile 3g'den satışı var.Çık kapı önüne topla.

Mining dip yapmış olabilir ama yine de inanılmaz satışlara ulaşabilirsin.

Ben mining,herb,skining,fishing hiç bir zaman bırakmadım.13 günde 190k satış yaptım.

Yukarıda belirttiğim gibi.Sıkılmazsan rahat token kasarsın.

World questlerde ödül 2k gold.Karakter fazla ise yine yoktan iyidir.Gold geliyor.

Bu ekonomik şartlarda para vermek gerçekten zorluyor.Farm en iyi seçenek.(Benim düşüncem)
    Bende sadece world quest herb ve minning ile kasıyorum şyan 800k goldum ve 7 adet hazır tokenim var gerçek para hiç game time almadım çok şükür oyun içi hallediyorum... Minning ve herb şuan dip ve topladıklarımı bankaya atıyorum... Dediğin petten 1 adet vardı 28kdan aha ekledim bakalım satılırsa...

İnşallah satılır.Token bu gidişle 300k sınırına yaklaşacak gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.