Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3:45de oyunu birakmis gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DONANIMHABER klanımıza alımlar devam ediyor pasif olan hesapları çıkartmak durumunda kalıyoruz lütfen gelecek arkadaşlar 1-2 oynayıp bırakacak kişiler olmasın gelmek isteyipde yer olmadığından dışarda kalan arkadaşlar oluyor.Başvuruda dh'den olduğunuzu ve forum isminizi belirtiniz lütfen.Hoş sohbet muhabbet ve dh nin inanılmaz dayanışma gücü bağışlarda kendini gösteriyor.Sıralamaya girmemizede çok az kaldı.Gelin beraber sıralamada yerimizi alalım.

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• Nasıl bir deste kullanabilirim?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben clandan ejder isteyemiyorum niye ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KasarHood!

Nasıl bir deste kullanabilirim?

Goblin minyon goblin kulübesi pekka prens ok valkur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Altın sandık beklerken, dev sandık verdi. Bakalım sabah neler çıkacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

3:45de oyunu birakmis gibi

Adama o kadar şey atmışım dayanamamış.
  • Akut One kullanıcısına yanıt
    Adam kesinlikle o saniyelerde ya düştü yada bilerek kart oynamadı elindeki kartlarla son atağını rahatlıkla durdurabilirdi.Beraberlik olacak olan bi maçtı.Yinede emeğine sağlık konuyu böyle videolarla renklendirek güzel bende bikaçtane atarım belki.
  • Forumun bi klanı felan var mı ?
  • Hocam var ama dolu maalesef. Ben de katılamadım.
  • Klan mevcudu genişletilebiliyor mu bari oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight Artorias

Klan mevcudu genişletilebiliyor mu bari oyunda ?

Bilgim yok maalesef. Şuan DH klanı 50 kişilik.
  • Arkadaşlar eksik kartlar varsa illa kendimizi o lige saplamaya gerek yok dimi , illa o kartı alıcam diye aynı kupa sayısında kalmak saçmalık diye düşüyorum
  • Birde bağış yapmak bana zarar gibi geliyor kartlarımın seviyesini yükseltemem gibime geliyor ne düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

Birde bağış yapmak bana zarar gibi geliyor kartlarımın seviyesini yükseltemem gibime geliyor ne düşünüyorsunuz

Bağış yapınca altın ve tecrübe alıyorsun hem bunun yanında sen diyelim 2 kart verdin, aynı kartı bu sefer sen istedin lazım diye bu sefer 10 tane o kartdan alabiliyorsun başkaları bağış yaparsa, anlıyacağın 8 kart karlı olabiliyorsun, bağış yap bağış
  • quote:

quote:

Birde bağış yapmak bana zarar gibi geliyor kartlarımın seviyesini yükseltemem gibime geliyor ne düşünüyorsunuz

Bağış yapınca altın ve tecrübe alıyorsun hem bunun yanında sen diyelim 2 kart verdin, aynı kartı bu sefer sen istedin lazım diye bu sefer 10 tane o kartdan alabiliyorsun başkaları bağış yaparsa, anlıyacağın 8 kart karlı olabiliyorsun, bağış yap bağış

Teşekkürler tanıdıkların olduğu klan varda adamlar habire deli bağış yapıyor bende yapmaya başlıyım

Peki ender ve destansı kartlarıda versem mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 12 Mart 2016; 12:37:22 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler tanıdıkların olduğu klan varda adamlar habire deli bağış yapıyor bende yapmaya başlıyım

Destansi veremezsin. Enderleride kullanmadiklarini bağışla

• quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

quote:

quote:

quote:

Destansi veremezsin. Enderleride kullanmadiklarini bağışla

peki hocam naçizane tavsiyelerin için teşekkürler

• DONANIMHABER clanımızda şuan 3 kişilik yer var oynanmayan pasif hesapları çıkarıyoruz belli bi zaman geçince.Her yer açıldığında bu konudan bilgi veriyorum.Başvuru yaptığınızda donanımhaberden olduğunuzu ve forum isminizi belirtmeyi unutmayınız.

@Kurokochin
    Kesinlikle belli bi kart için o ligde kalmayınız.Üstrankların sandıkları daha fazla kart ve daha fazla altın veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KasarHood!

Nasıl bir deste kullanabilirim?

Baska tavsiye verecek var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.