Bildirim
Clash of clans th12 güncellemesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yeni asker gelecek mi -
Soylentiye göre mega ejderha gibi bir birlik gelecek kesin bilgi değil tabi ama kesinleşirse buradan paylaşırım yine tabi. Onun haricinde asker denmez ama atölyede 2 yeni araç üretilecek -
Yeni güncelleme ile birlikte isim değişiklik hakkı geliyor!
Daha önceden elmas karşılığı gelmesi mümkün olduğunu söylemiştim hatırlarsanız tamda dediğim gibi elmas karşılığı isim değiştirme geliyor. Ilk olarak 500 elmas karşılığı isim değiştirilecek. Daha sonraki isim. Değişiklikleri 500 500 artacak yani ilk değişiklik 500 2.si 1000 3.su 1500 gibi. Tabi bunun da sınırı 10.000 taş olacak. İsim değişiklik hakkı haftada 1 kez yapılabilecek. Bugün değiştirilen ismi yeniden değiştirmek isterseniz 1 hafta beklemek zorundasınız.
Klan kalesine uyku modu gelecek. Yani istek attınız birlik gönderildi ama siz bu askerleri savunmada değil saldırıda kullanacaksiniz ve aktif kalkan veya korumanız yok. Olası bir saldırıda klan kalesini uyku moduna alıp gelen saldırıda klan kalesi birliklerinin kaybını onleyebileceksiniz.
Köy düzeni kopyalama geliyor. Mesela benim köy düzenim hoşunuza gitti kullanmak istiyorsunuz. Şimdilerde resmini çekip bakarak yapılan bu düzene direk kopyalama özelliği geliyor. İnşaatçı üssü ve ana köy için de geçerli olan bu özellik belediye binası 4 ve inşaatçı ussu 4. Seviyeden sonra aktif olacak. Belediye binanizin 1 seviye üstü veya 1 seviye altını kopyalama imkanınız olacak. Yani belediye binaniz 10 diyelim 9,10 ve 11 seviye belediye binası olan duzenleri kopyalarken, 9 ve asagisi veya 12. Seviye belediye binası düzeni kopyalama imkanınız olmayacak.
Belediye binası 12 için klan oyunlarına ilave görevler eklenecek. Sonuç sayfasında ödül için geri sayım sayacı eklenecek.
Şuanda klan savaşında hedef belirleme savas bitene kadar haritada kalmakta. Yeni güncelleme ile beraber 2 hakkını da kullananların hedefleri haritadan kalkacak.
Oyun içinden almak istenilen bildirimler oyunun ayarlar kısmından ayarlanabilecek.
Saldırı veya savunma paylaşma süresi 30 dakikadan 5 dakikaya indirilecek. 30 dakikada 1 tekrar paylaşırken bu süre 5 dakikaya inecek.
Aktif hızlandırma varken (ordu, büyü, kahraman, toplayıcı vs.) sunucu bakıma girer ise hızlandırma süreleri duraklatilacak.
-
İsim değişikliği gelecek diye nerde yazıyor bilgi verirmisin -
Bana güvenebilirsin yazdıklarım içinde isim değişikliği yazıyorsa gelecektir -
-
Insallah gelir isim hakki sadece emin olmak icin sordum -
Gelicek ama ilk sefer olduğu gibi bedavaya değil işte yeşil taş karşılığı olacak 12 haziranda bekliyorum güncellemeyi tarihte yanılmazsam eğer ki o gün hep birlikte göreceğiz isim değişiklik olayını sonrasında burada buluşup bunu kutlarızquote:
Orijinalden alıntı: smsm377
Insallah gelir isim hakki sadece emin olmak icin sordum -
Kb12 ile beraber yeni gelecek olan birlik elektro ejderha kb11 ve üzeri için kullanımda olacak.
Kışla 13. Seviyeye yukseltildiginde aktif olacak olan elektro ejderha maximum 3 seviye olacak. Favori hedefi olmayacak, önüne çıkan her hangi bir bina veya birliğe saldıracak. Ordu kampında ise 30 yer alan kaplayacak.
1. Seviye elektro ejderha;
Eğitim maliyeti 36.000 iksir olacak.
Eğitim süresi 24 dk (bu süre tek kışla için olabilir 4 kışla 13 seviye olunca 6 dk oluyor)
İsabet puanı 3200, hasarı 240 olacak. Öldüğünde 300 hasar bırakacak.
2. Seviye elektro ejderha;
Eğitim maliyeti 40.000 iksir olacak.
Eğitim süresi değişmeyecek.
İsabet puanı 3700, hasarı 270 olacak. Öldüğünde 330 hasar bırakacak.
1. Seviyeden 2. Seviyeye yukseltme maliyeti 9 milyon iksir olacak. 10 gün sürecek.
3. Seviye elektro ejderha;
Eğitim maliyeti 44.000 iksir olacak.
Eğitim süresi değişmeyecek.
İsabet puanı 4200, hasarı 300 olacak. Öldüğünde 360 hasar bırakacak.
2. Seviyeden 3. Seviyeye Yukseltme maliyeti 11 milyon iksir olacak. 14 gün sürecek.
Son olarak bu birlik alan hasarı verecek.
-
Teşekkürler güzel paylaşım. Heroların iyileşme sürelerin de bir değişiklik olacak mı? Bilginiz varsa cevaplarsanız memnun olurum. -
Süreler hakkında net bilgim yok ama bana kalırsa seviye yükseldikçe iyileşme süreleri de artacaktır. Önümüzdeki günlerde netleşirse bu süreleri de paylaşırım bunu da takip edeyim aklımda bulunsun -
Arkadaslar oyuna bakim yapiliyor guncelleme gelecj bence birazdn -
şu an güncelleme aktif ama bu oyun sıktı artık sanki ya?? ne diorsunuz? -
Dün kraliceyi 50. Seviyeye getirdim ahan da bitti dedim sonunda. Bugun 55 e mi 60 a mı ne cikmis. Artik midem bulandi oyundan. Simdi gelen guncellemeseki ozelliklerin tamamini insa etsek bile hemen 13. Seviye bina gelir. Artik birakacam galiba 3.5 senedir oynuyorum ama guncellemeler yeterince bunaltti. Bunun bi sonu yok -
Arkadaşlar güncellemeden sonra oyuna giremiyorum. Oyun interbet hatası veriyor ve cihazın bağlantısını da kesiyor. Çözüm yolu nedir bilen var mı? Cihaz LG G4. -
Aynı sorun benimde başımda, cihaz LG Gpad V400 Android 5.0.2...Güncellemeden sonra "Sunucuya bağlanamıyor. İnternet bağlantını kontrol et ve tekrar dene" uyarısı çıkıyor...Garip olanı internete normalde bağlanan cihaz oyunu açmaya çalışıp bu uyarıyı aldıktan sonra gerçekten internete bağlanmıyor, ağı unutturup tekrar şifre girip ancak bağlanıyor...Çok garip...Bluestacks sorunsuz çalışıyor... -
Tamamen aynı problem hocam. Gerçekten büyük rezillik. Umarım çözülür en kısa zamanda.quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Aynı sorun benimde başımda, cihaz LG Gpad V400 Android 5.0.2...Güncellemeden sonra "Sunucuya bağlanamıyor. İnternet bağlantını kontrol et ve tekrar dene" uyarısı çıkıyor...Garip olanı internete normalde bağlanan cihaz oyunu açmaya çalışıp bu uyarıyı aldıktan sonra gerçekten internete bağlanmıyor, ağı unutturup tekrar şifre girip ancak bağlanıyor...Çok garip...Bluestacks sorunsuz çalışıyor... -
Bu tür hatalar maalesef her güncelleme sonrası oluyor supercell önüne geçemedi yıllardır bunların ama olan sorunların buglarin hataların farkındalar kısa bir süre sonra düzeleceğini umuyorum. Bir arkadaşın cihazında da siyah ekranda kalıyor açılmıyor bir türlü. Bu tarz ilerlemeli online oyunların hiç bir zaman sonu gelmez. Mesela geçmişten knight online silkroad online gibi. Son olarak kahraman iyileşme süreleri sorulmuştu 51. Seviyede iyileşme süresi 60 dakika sonraki her seviye için 1 dakika artacak. Yani 52 de 61 53te 62 dakika gibi. Bu süreleri barbar kral için öğrendim ama kraliçe ile bugüne kadar aynı oldu süreleri onunda aynı olacağını düşünüyorum. Koruyucu için henüz iyileşme sürelerine ulaşmış değilim ama hala takibinde olacağım öğrendiğim zaman paylaşırım -
Arkadaşlar 12 seviye bina ya geçenler var mı ?ben geçtim ganimet oranlar aşırı düştü saldirmaya değecek ganimet vermiyor bir çok yer sizlerde durum nedir ?
En Beğenilen Yanıtlar

Teşekkürler güzel paylaşım. Heroların iyileşme sürelerin de bir değişiklik olacak mı? Bilginiz varsa cevaplarsanız memnun olurum.
|
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X