Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
28
Favori
451.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende de interneti görmüyordu yeni versiyon yükledim düzeldi
    http://yadi.sk/d/oYKanF7MGBCdi
    http://turbobit.net/dcr1vabnsnfm.html

valla 3 gündür bende de internet yok dedi durdu, artık kafayı yeme noktasına gelmiştim ki buraya bakmak aklıma geldi. 4 veya 5 kere kaldırıp yeniden kurdum, sizin verdiğiniz linkteki programı da kurdum ama hala yok internet bağlantısı. programı kaldırdıktan sonra o kayıt defeteri girdisini tıkladım, klasörleri vs. sildim. tamamen kalkmıştır muhtemelen? neyi eksik yapıyorum arkadaşlar???Orijinalden alıntı: asaral1903

EDİT: kendi sitesindeki son versiyonu yükledim sorun aynen devam ediyor :((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stingabuzer -- 26 Mart 2014; 14:30:05 >

• Apple hesabımda kayıtlı olan clash of clans hesabımı nasıl bunun uzerinde açabilirim ?

herhangi bir apple urunum yok şuan. Yani oyunu açamıyorum apple uzerinden.

açmadan nasıl yapabilrim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

blustack üzerinden elmas almaya kalksak, kredi kartı bilgileri güvende olur mu?

Bisorun olmaz ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar bır sey soracagım.. deneme amaclı hesap aktarmak ıcın sevıye 9 olan oyunumu tablette denemek ıstedım ama eskı yenı cıhaz durum tuslarını karıstırmısım. Tablettekı oyunu sıldım ve oyunumu bluestack programı ıle bılgısayardan oynamak ıstıyorum. ama her hesap aktarmak ıstedıgımde tablettekı salak sevıyeyı getırıyor gerı. Sevıye 9 olan oyunumun kodunu alamıyorum. Yardımcı olabılır mısınız ?_

tesekkurler
  • Orijinalden alıntı: stingabuzer

Orijinalden alıntı: asaral1903

valla 3 gündür bende de internet yok dedi durdu, artık kafayı yeme noktasına gelmiştim ki buraya bakmak aklıma geldi. 4 veya 5 kere kaldırıp yeniden kurdum, sizin verdiğiniz linkteki programı da kurdum ama hala yok internet bağlantısı. programı kaldırdıktan sonra o kayıt defeteri girdisini tıkladım, klasörleri vs. sildim. tamamen kalkmıştır muhtemelen? neyi eksik yapıyorum arkadaşlar???Orijinalden alıntı: asaral1903

Bende her seyi silip yaptım ama kuruluma izin vermemişti. en son sildikten sonra restart yapıp kurdum oldum. Belki sorunu çözer

• downloading runtime data dedi kaldı dolmuyor yükleme barı
  • burada takılı kaldım bir türlü geçmiyor..

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]
     Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]

• Arkadaşlar Clash of clans kurdum.Laptopda oynuyorum problem yok.Fakat laptop ısındıgı icin kapanıyor.
    Masaüstü pc yede kurdum.Oyun acıyorum siyah bir görüntü geliyor ses var ama oyun yok yada önce siyah görüntü geliyor sonra programın girişine gönderiyor beni.Bu problem nasıl cözülür ?
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartının sürümünü nasıl düşürebilirim ?
    Sİtesine bakdım sürüm düşürmeyi göremedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

hocam ekran kartının sürümünü nasıl düşürebilirim ?
    Sİtesine bakdım sürüm düşürmeyi göremedım.

http://www.nvidia.com.tr/drivers/beta

burdan aratın hocam eski sürücülerden 332.21 bulup indirin,

bu gtx 770 için olan indirip deneyin isterseniz

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/71801

• Bmw. kullanıcısına yanıt
    Merhaba o sorunu cözdüm.

Cözemdiğim bir sorun var.
    Tablette 15 lvl bir hesabım var.Yanlıslkla babamın gmail hesabına kayıt yaptım.Kendi gmail hesabıma nasıl aktarabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Merhaba o sorunu cözdüm.

Cözemdiğim bir sorun var.
    Tablette 15 lvl bir hesabım var.Yanlıslkla babamın gmail hesabına kayıt yaptım.Kendi gmail hesabıma nasıl aktarabilirim ?

hocam hiç bilmiyorum yoksa yardımcı olurdum, bilen arkadaşlar vardır mutlaka.. geç cevap verdim kusura bakma
  • Abiler ben masaüstü bilgisayarımda google hesabımı kullanarak bi süre oynadım oyunu. sonra laptopta baştan başladım oynamaya fakat google hesabımla ilişkilendirip taş alamıyorum. masaüstündeki hesabı aktif etmek istiyo iptal'e tıklayınca da bluestackstan google hesabıma giremiyorum böylelikle de taş alamıyorum.
    Çözümü nedir ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu çözdüm ama şimdi de yeni hesap için " satın alımlar uygun değil. geçerli bir google hesabı gerekli. " yazıyor neye göre geçerli olcak ben anlamadım anlatırsanız on numara olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAKAALL -- 30 Mart 2014; 1:47:11 >
  • ben w8 64bit kulanıyorum yukleniyorda kalıyor uyumlukları denedım yonetici olarak çalıştırdım sildim yükledim hiç bi cevap yokmu bulunursa soylebilrimisniz
  • Saldırırken düşman arama bölümünde geçişler çok yavaş bunun nedeni nedir ?
  • arkadaşlar bende Z tuşunu bi yapamadım bilen varmı?
  • Orijinalden alıntı: stingabuzer

Orijinalden alıntı: asaral1903

bendede aynı sekilde interneti görmüyordu ama tesadüf eseri gördü:)) şimdi sorunu ben şöyle çözdüm.. öncelikle pc ye hotspodshield yani yasaklı sitelere girme programını yukluyorsunuz sonra programı aktif hale getiriyorsunuz yani bu program calısırken tekrar bluestack programındı acıp baglanmasını bekliyorsunuz ve interneti görüyo.. en azından benim pc de görüyo... hotspotshield programını durdurup deniyorum bluestackda hemen sunucuya baglanamıyor diyo hotspotshield programını aktif ediyorum ve bluestack programı interneti gormeye baslıyo.. umarım sizde de işe yarar.. işte bunuda koyalım belki bilmeyen arkadaslar vardır www.hotspotshield.com/tr

• Windows 7 32Bit kullanıyorum ben, pek Clash of Clans oynayan biri değilim ama yine de ara sıra bakıyorum, telefonun şarjını bayağı yiyor düşünceme göre o yüzden PC'de oynasam daha iyi olacak, telefondan sileceğim artık çünkü bayağı da vaktimi alıyor.

Bende şöyle bir sorun var, uygulamayı indiriyorum, güzelce açılıyor ve çalışıyor, aramadan Clash of Clans'ı bulup indirmeye başlıyorum ve bu arada "Optimizing Android...", "Upgrading Android 1/5..." şeklinde uyarılar geliyor, en sonunda normal arayüz biraz değişip başka bir arayüz oluyor ve bundan sonra program felç oluyor. Birkaç kez programdaki butonlara tıkladığımda "Not Responding" deyip atıyor tabi Windows. Kapatıp tekrar açtığımda direk donmuş bir şekilde açılıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Birkaç kez kaldırıp tekrar yükledim ama sorun değişmedi maalesef. Sebebi ne olabilir bu problemin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primarch -- 5 Nisan 2014; 9:18:44 >
  • bluestacks ile clash of clansı google playdan yüklemeye çalıştım. %100 e kadar geliyor ama yükleniyor yazısı çıktıktan bir süre sonra hata veriyor CPU ABI ile uyumsuz hatası bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba donanımsal bir sorun mu yoksa başka şekilde de çözülebilir mi( benim pc biraz eski ondan kaynaklanıyor olabilir ama bir şekilde bluestacksı yükledim ) şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  •  Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]

Kaç kere kurdum yükledim ama simgelerin üstüne tıkladığımda hiçbir şey olmuyor sadece tıklama sesi duyuyorum ama ne açılan bir şey var ne de bir görüntü. Search diyorum sadece tıklama sesi geliyor. Sadece alttaki çıkış, full ekran yapma tuşları çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.