Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
28
Favori
451.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buldum hocam benimki mobil grafik kartı benim indirdiğim normal versiyonmuş hallettim sorun yok şuan
  • emeğine sağlık sayende sorunsuz hallettim :)
  • yardım eder misin team wiever dan ?
  • cidden sorunsuz yapan varmı yeni gördüm çok merak ettim uğraşıcam inş olur :)
  • app store için nasıl yapıcam ben ipadden oynuyomda o yüzden yardım edebilirimsiniz
  • Emeğine sağlık Allah razı olsun. Bu oyunu iphone dan oynuyorum ganimet birikince pc ye aktarıyorum oyunu, gece rahatca uyuyorum.
    Yanlız ekran da titreme sorununu gideremedim, zaten monitörü kapatıyorum. Sabah kalkınca ganimet sapasağlam :)
    Teşekkürler..
  • Merhaba arkadaşlar ben Clash of Clans ile alakalı bir uygulama geliştiriyorum. Oyunu offline modda açmam gerekiyor, neden diye sorarsanız, offline modda tüm kaynakları ve taşları sınırsız olarak kullanabilmek için. Tabii ki oyun server kaynaklı olduğundan dolayı online moda geçtiğinizde yaptığınız bütün şeyler geri gidiyor. Maksadım offline modda köyü geliştirip bazı fotoğraflar ve videolar çekmek. Bunun ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonfi

Merhaba arkadaşlar ben Clash of Clans ile alakalı bir uygulama geliştiriyorum. Oyunu offline modda açmam gerekiyor, neden diye sorarsanız, offline modda tüm kaynakları ve taşları sınırsız olarak kullanabilmek için. Tabii ki oyun server kaynaklı olduğundan dolayı online moda geçtiğinizde yaptığınız bütün şeyler geri gidiyor. Maksadım offline modda köyü geliştirip bazı fotoğraflar ve videolar çekmek. Bunun ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim.

bu yapmaya çalıştığın hiledir zaten.hiç boşuna uğraşma öyle bişey yok artık.ilk zamanlarda ios da vardı o açık kapattılar artık.bu oyunda hile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 28 Şubat 2014; 5:10:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komkom

Emeğine sağlık Allah razı olsun. Bu oyunu iphone dan oynuyorum ganimet birikince pc ye aktarıyorum oyunu, gece rahatca uyuyorum.
    Yanlız ekran da titreme sorununu gideremedim, zaten monitörü kapatıyorum. Sabah kalkınca ganimet sapasağlam :)
    Teşekkürler..

Bende pc den oynuyorum aksamlari.. Ama oyuna 5 dk. bir islem yapmazsam oyunu tekrar yukle diye mesaj cikiyo.. Yani süreklî pc nin basinda durmam gerekiyor. Siz nasıl yapiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum benm telefon iphone app storeden hesabm var nasıl giriş yapıcam eğer g mail ile giriş yaparsam clash of clans da yeni hesap acarmı acaba mevcut hesabımı nasıl entegre edebilirim
  • pingu81 kullanıcısına yanıt
    Forumda mouse otomatik hareket ettirme programını yukledim. + ile devreye giriyor - ile mouse otomatik hareketini devreden çıkartıyorum.Mouse belirli aralıklarla hareket ettiğinden oyunu tekrar yükleyin uyarısı vermiyor.
    Bu programları sunan arkadasa tekrar tesekkür ederim.
  • Hile yapmaya çalışmak gibi bir niyetim yok, sadece bir kaç yerde offline modda kaynakların sınırsız kullanılabileceğine dair birkaç yazı okudum, bu oyunda hile olmadığını da biliyorum, yanıtın için yine de teşekkür ederim. İlk mesajımda bahsettiğim gibi, bu oyun ile alakalı bir uygulama geliştirme üzerine çalışmaktayım bu yüzden o ekran görüntülerine ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonfi

Hile yapmaya çalışmak gibi bir niyetim yok, sadece bir kaç yerde offline modda kaynakların sınırsız kullanılabileceğine dair birkaç yazı okudum, bu oyunda hile olmadığını da biliyorum, yanıtın için yine de teşekkür ederim. İlk mesajımda bahsettiğim gibi, bu oyun ile alakalı bir uygulama geliştirme üzerine çalışmaktayım bu yüzden o ekran görüntülerine ihtiyacım var.

boşuna uğraşma bulamazsın,oyun ilk çıktıgında varmış o açık zateb hemen kapatmışlar.offline modda açılmaz yani oyun.ama o dediğin yöntemin ekmeğini yiyenlerde oldu tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 1 Mart 2014; 2:56:13 >
  • aRŞ-ı aZaM kullanıcısına yanıt
    bu şekilde
     Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]
  • Şuan program hiç bi uygulamayı açmıyor allah allah düzgündü kaç gündür
  • öncelikle programı hazırlayanda, katkısı olanda tüm arkadaslara tesekkür ediyorum. Emeğinize yüreğinize sağlık..
    Sorum şu ki;
    uygulamaları, gerekenleri tamamen yaptıktan sonra clash of clans simgesine tıklayıp oyuna girdiğimde acılış sesini duyuyor ancak goruntu alamıyorum siyah bir ekran geliyor ancak sesler var ilgilenirseniz cok memnun kalırım .. simdiden tesekkürler ediyorum..

Not: ekran kartım: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family

.
    .
    .
    .
    .
  • kesinlikle çalışıyor mu?
  • Yardımcı olacak mı biri ? 1 Hafta adam gibi çalışan program hiç bir programı açmıyor şuan ? ne oyunu ne başka bir şeyi ana menüde gir diyorum siyah ekran gelıyor geri çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cb-169

öncelikle programı hazırlayanda, katkısı olanda tüm arkadaslara tesekkür ediyorum. Emeğinize yüreğinize sağlık..
    Sorum şu ki;
    uygulamaları, gerekenleri tamamen yaptıktan sonra clash of clans simgesine tıklayıp oyuna girdiğimde acılış sesini duyuyor ancak goruntu alamıyorum siyah bir ekran geliyor ancak sesler var ilgilenirseniz cok memnun kalırım .. simdiden tesekkürler ediyorum..

Not: ekran kartım: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family

.
    .
    .
    .
    .

aynı sorun bendede var şuan, sorunsuz çalışıyordu..ekran kartıyla alakalı değildir zira bende gtx 770 var :))

NOT: SORUNUN KAYNAĞINI BULDUM ARKADAŞLAR, ndivia yeni güncelleme yapmış bende onu yeni yükledim, 332.21 driver'ını geri yükleyin çözülür program güncellenene kadarda ekran kartının driverini ellemeyin.. Emilatör ndivia nın bi özelliğini desteklemiyormuş ondanmış problem.

yabancı olarak çözümü

dude just uninstall ur grafics driver and install the 332.21 driver from nvidia and ur problems will be gone. dont try to look for a fix becuase the only fix would be in a updated version of bluestacks becuase it curently dose not suport the new driver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 3 Mart 2014; 22:54:37 >

• bi önceki sayfayı okusaydın sorunun nedenini ve çözümünü yazmıştım zaten
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.