Şimdi Ara

Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sızıntı bilgilerin ardından Supercell tarafından paylaşlan güncelleme içeriği şu şekilde;

    Sneak Peek #1

    Yeni Havan ve Cehennem Kulesi seviyeleri geliyor.

     Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi]

    Sneak Peek #2

    Domuz Binici Seviye 6, Goblin Seviye 7, Valkyrie Seviye 5 geliyor!

     Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi]

    Sneak Peek #3

    Yeni asker geliyor! The Bowler Kara Kışla seviye 7'de açılacak.

     Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi]




    Oyun Dengeleme Değişiklikleri

    Köy Binası 11

    -Büyük Koruyucunun pasif aurası ve yeteneğinin menzili biraz düşürüldü.

    Büyük Koruyucunun özel yapay zekası ve yetenek menzili kahramanı konumlandırma önemini azaltmaktaydı ve bu isteyenmeyen bir durum. Bu ufak menzil azaltımı ile yeni kahramanımızın konumunun önemini arttırmayı hedefliyoruz.

    Köy Binası 10+

    -Cehennem Kulesinin çoklu hedef modu artık yeni hedeflere daha çabuk kilitlenecek.

    Cehennem Kulesinin çoklu hedef modunda yeni hedeflere odaklanması için biraz bekleme olayı daha öncesinde isteyerek yapılmıştı. Çünkü cehennem kulesi cadılara karşı çok efektifti. Fakat geçenlerde gelen yeni cadı seviyesi bu sorunu ortadan kaldırdı. Buna bağlı olarak cehennem kulesindeki bu gecikmeyi kaldırabiliriz.

    - Köy binası 11 ve 10 oyuncular normal saldırılarda kendilerinden farklı köy binası seviyesine sahip oyuncularla artık daha az eşleşecek.

    Köy Binası 9+

    -Bütün iskeletlerin canları azaltıldı.

    -Cadılar tarafından yaratılan iskeletler artık tuzakları tetiklemeyecek.

    -Artık 6. seviye goblin yükseltmesini yapabileceksiniz.

    X-yaylarının 2,3 ve 4. seviyesindeki hasarı arttırıldı.

    Köy Binası 8+

    -Valkyrie'nin hasarı yükseltildi ve canı azaltıldı.

    Valkyrie şu anda oyunda en az kullanılan birim. Yeni güncelleme ile daha çok kullanılmasını hedefliyoruz. Fakat asıl değişiklik aşağıda.

    -Valkyrie artık hedeflere çok daha çabuk vurmaya başlayacak.
    Valkyrie savunma binasının yanında pozisyonunu aldıktan hemen sonra saldırı yapmaya başlayacak. Eskiden birden çok Valkyrie grubunun konumlandıktan sonra saldırıya başlaması biraz vakit alıyordu ve buda ölümlerine yol açmaktaydı. Artık çok daha efektif bir birim oldular.

    -Büyücü Kulesi seviye 5 ile 9 arasındaki canı oldukça arttırıldı.
    Büyücü kuleleri alan hasarı veren en önemli birim. Fakat ilerleyen köy binası seviyelerinde ordu gücü arttıkça büyücü kulelerinin savaş içerisindeki etkisi biraz azalmaktaydı. Canlarını arttırarak bu açığı kapatmayı hedefliyoruz.

    -Klan kalesinde bulunan birimler artık herhangi bir düşman birimini kovalamadıkları zaman zehir büyüsünden kaçacaklar.
    Artık klan kalesini bir adet asker ile çıkarıp zehir ile öldürmek pek mümkün olmayacak. Çünkü boşta bekleyen savunma askerleri üstlerine zehir atılması durumunda zehirden kaçacaklar. Aynı durum bir düşman birimini kovalarken söz konusu değil.

    Köy Binası 5+

    -Bütün kara büyülerin hazırlanma süresi 10 dakikaya düşürüldü.
    -Bütün büyülerin hazırlanma süresi 20 dakikaya düşürüldü.
    Özellikle yüksek köy binası seviyelerinde yeniden ordu hazırlayıp savaşmaya başlamaktaki en büyük etken büyüsü süresiydi. Burada oluşan darboğazı böylece gidermiş olduk.

    Genel Değişiklikler

    -Savaş süresi tekrar 3 dakika olarak ayarlandı.
    Köy binası 11 güncellemesi ile beraber artan bina sayısı ve genişleyen haritadan dolayı 30 saniye eklemeyi uygun bulmuştuk. Fakat gözlemlerimize göre bunun gerekli olmadığına karar verdik.

    -İntikam saldırıları bonus yıldız ve lig bonusu verecek.

    -İlk defa kurulan binaların inşaatı iptal edilemeyecek. (Yükseltmeler hala iptal edilebiliyor)
    Bu yöntemi uygulayarak klan savaşlarında adil olmayan avantaj eden bir kitle mevcut. Bunun bir avantaj olmasını engellemek amacıyla böyle bir düzenlemeye gittik.

    -35v35, 45v45 savaşlar kaldırıldı.

    -Artık klan sayfasında üst üste kazanma sayısı gösterilecek ve savaş eşleşmesinde bir kriter olacak.

    -Klan savaşı menüsü yeniden düzenlendi.

    -Artık inşaatçı butonuna tıklayarak bütün inşaatların listesini görebilirsiniz.

    -Saldırıdan sonra beliren Loot Cart'ın içerisindeki ganimeti artık görebileceksiniz.  Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi]

    -Ordu düzenleme menüsü artık daha fazla bilgi içerecek.

    -Oyuncu profilinde açık birimlerin sırası yeniden düzenlendi.




    Bu konuyu ve ismimi referans göstermek kaydıyla yazıyı kısmen veya tamamen paylaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 21 Mart 2016; 20:15:29 >







  • Yapılan büyük güncellemeyle hızla oyuncu kaybeden supercell'in hazin çırpınışı... O kadar oyuncu oyunu bırakmasına karşın daha 2-3 ay önce yeni köy binası getirerek üst sıralardaki oyuncuların biraz nefes alması sağlandı. Ama alt seviyede ki oyuncular için hiçbir yenilik yok. Maalesef pek bişeyi değiştirmeyecek bu güncelleme, çöküş devam edecektir eğer en kısa zamanda önlemler alınmazsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • entourage E kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrimi belirtecek olursam son güncellemenin en büyük hatta oyunu bıraktıracak kadar büyük negatif yanı ölü köylerin aramadan kaldırılmasından dolayı yaşanan ganimet sıkıntısıydı ve bunu farkedip düzelttiler hatta şu an eskisinden daha iyi ganimet olduğunu söyleyebilirim. Onun haricinde oyuna güzel yenilikler kattı ve sona dayanan oyuncular için yeni içerikler eklendi. Güncellemeyi görünce bir TH9 olarak bize niye birşey yok şeklinde düşünmüştüm ama mantıklı bakınca TH9 ve alt köylerinin klan savaşlarında birbirlerini üçlemek için ciddi çaba sarfedip güzel saldırı yapması gerekmekte. Yani çok güzel bir denge mevcut.

    TH11'i bilemeyeceğim fakat TH10 birisinin kendi seviyesinde bir rakibi hiç canlı olarak üçlediğini göremedim. TH10 kişiler için savaşlarda zorda olsa kendi seviyelerindeki rakibi üçleyebilecek bir destek şarttı. TH9 ve aşağısına getirilecek herhangi bir yenilik savunma tarafında gelirse savunmayı oldukça güçlendirecek, saldırı tarafında gelirse ise üç yıldız almayı epey kolaylaştıracaktır. Supercell bu dengeyi güzel kurmuş ki geçenlerde TH7 kişilerin birbirlerini hava yolu ile çok basit bir şekilde üçlediklerini farkedince üçüncü hava savunmasını ekleyerek bunu dengeledi ve gözlemlerime göre başarılıda oldu.

    Yenilik olarak savunma ve saldırı gücünü değiştirmeyecek bir yeniliği herkes gibi bende isterim ama maalesef ki çözümü kolay bir istek değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: entourage

    Yapılan büyük güncellemeyle hızla oyuncu kaybeden supercell'in hazin çırpınışı... O kadar oyuncu oyunu bırakmasına karşın daha 2-3 ay önce yeni köy binası getirerek üst sıralardaki oyuncuların biraz nefes alması sağlandı. Ama alt seviyede ki oyuncular için hiçbir yenilik yok. Maalesef pek bişeyi değiştirmeyecek bu güncelleme, çöküş devam edecektir eğer en kısa zamanda önlemler alınmazsa.

    Bir iki hafta öncesine kadar ben de öyle düşünüyordum ama geçenlerde şu ülkelere göre aktif pasif oyuncu sayısını gösteren siteye girdim. En son 6 ay önce bakmıştım, 25milyon oyuncu gösteriyordu, şu an 50 milyona yaklaşmış. En basitinden İran bizim kadar nüfusa sahip bir ülke ama bizden 8 kat fazla oyuncuya sahip. Çin ve usa neredeyse yarıdan fazlasını kapsıyor. Bir de adamların taşa ödediği para gelir oranına bakınca Türk oyuncular açısından dezavantaj tabi.

    Yazın 3200 kupaya çıkan Türkiye gibi coc oyuncu pastasında pek mühim bir payı olmayan yerel sıralamada ilk 3000 e girerken şu an şampiyon ligde bile 6000 in üzerinde oldu. Velhasıl oyuncu sayısı azalmıyor artıyor.

    Oyuna gelirsek, artık her mesajımda yazmaktan bende çekiniyorum, farklı yere çekilmeyeceğini umarak bir daha yazıyorum, 2 tane full th11 köyümü geçen ay sattım, bir tanesine takastan full th9 aldım. Th10 yaptım ve herhangi bir şekilde ganimet sıkıntısı olmuyor.

    Yalnız yukarıdaki güncellemelerin hepsi gelirse her büyük güncellemede olduğu gibi ilk 1 ay yine ganimet sıkıntıları olacaktır. Ağır takılanlar oyuna geri dönecektir.

    İzbe kışla güncellemelerinin esas amacı da yeni asker değildir. Kışla yükseltmesini taşla bitirmeye teşviktir. Malum yükselen kışlayla asker basılmadığı için şampiyonda Titanda savaşılmaz. Tahminim en az 200 bin civarında 3200 5000 kupa arası oyuncu vardır, Taktik Avcı savunmasından fazla satar bu izbe kışla yükseltmesi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi farkettim kimse cehhennem kulesiz oynamaz yukarılarda. Birini bastın tek kule kaldı, diğerinin ganimetini topladın 3 gün 5 gün, sonra onu da bastın 20 gün çift kulesiz, son 10 günü de tek kule. Yine pamuk eller cebe...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    İşin taş boyutunu hiç düşünmemiştim siz söyleyince farkettim. Şimdi güncellemenin içeriği dahada anlam kazandı
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Oyuncu çok olunca artık böyle devam edecekler. Ebay de satışta olan köy fiyatları forumdaki fiyatlardan daha yüksek. Para verip köy alan varsa 3 5 bize de gelsin diyorlar sanırım. Yakında özellikle üst liglerde kupa mücadelelerine kısa süreli kullanımlık bonus asker büyü vs gelir. Clash royale tuttu mesela şimdilik. Buradan bayağı malzeme çıkacaktır.
    Clash'a devam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni güncelleme geleli daha çok olmadı. suan arkadaslar ganimet sıkıntısı vb hatalar oldugu söyleniyor fakat suan oyun gayet iyi konumda.
    bu güncelleme yaza gelir diye düşünüyorum
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Para gelecekse Supercell'in yerine kim olsa aynısını yapar ona lafım yok. Oyunun dengesini bozmayıp sıkıcılaştırmadıkları sürece benim açımdan sıkıntı yok elbet para kazanacaklar. Clash Royale oyununu oynamadım ama izlediğim kadarıyla bana hitap eden bir oyun değil. Zamanında Hearthstone oynamaya çalışıp şansslızlıktan rage quit atıp oyunu silmiştim Klanımızda oynayanlar taş tuzağı olduğunu söylüyorlar.
  • Ölü köy bulamıyorum kb8 1400kupadayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juniormyw0rld kullanıcısına yanıt
    1800 kupa civarında TH9 köyüm var özellikle gece 12 den sonra sürekli ölü köy bulunuyor. 1600 lü kupalara çıkmaya çalışın olmadı 850lere düşmeyi deneyin.
  • Juniormyw0rld kullanıcısına yanıt
    Orada fazla bulamazsınız. Ama depoları dolu madenleri de birikmiş büyük ihtimal 400 500k ganimetli16 saat kalkandan çıkmış th8 gelir1400 1600 arasında.

    Th8 için madenlere okçu barbar saldırısı yapacağınız kupa seviyesi 1200 ve altı.

    Cevap yazdım ama konu başlığına dikkat çekmek isterim, güncelleme ile ilgili bir konu malum. Ölü köy bulma bulamama problemiyle ilgili forumda konu bol miktarda var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 10 Mart 2016; 1:07:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ks icin iyi bir duzenleme gelmesi lazim rakip arama uzasın ama guc dengesi daha dengeli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes yakıniyor anlam veremiyorum bu adamların amacı ticaret tabi siz şimdi herşey para değil diyeceksiniz ama malesef para uluslar arası bazda oyuncu kitlesine baktınızda pastanının buyuk kısmi amerika cin ve iran tarafindaki arap ulkerleri zaten oyun sıralamasına bakınca bunu rahatlıkla görebilirsiniz ve adamlar gercekten tam bir oyuncu ve bizim aksimize hep yenilik istiyolar ve oyun parasınıda dert eden yok yani biz pastada pay degıl ustundeki kucuk bir cilek bile degıliz ulkece oynamasak adamlara koymaz zaten hile hurda kovalıyo bir çoğu tam aksine
    sevinirler olu köy artıcak diye :-)

    iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxxy -- 11 Mart 2016; 0:30:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setek01

    Orada fazla bulamazsınız. Ama depoları dolu madenleri de birikmiş büyük ihtimal 400 500k ganimetli16 saat kalkandan çıkmış th8 gelir1400 1600 arasında.

    Th8 için madenlere okçu barbar saldırısı yapacağınız kupa seviyesi 1200 ve altı.

    Cevap yazdım ama konu başlığına dikkat çekmek isterim, güncelleme ile ilgili bir konu malum. Ölü köy bulma bulamama problemiyle ilgili forumda konu bol miktarda var...

    Sağolun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kraliçe arkasına 4 tane şifacı takıp kara iksire çökme olayı kalkması çok iyi olcak gına geldi ne x yayı ne havanlar işlemiyor bütün ordu köye giremeden telef bitek kraliçeyle saçmalık ötesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden 10 şifacı da atsan iyileştirme etkisi düşmüyordu. köy binam 9 iken çok saldırı aldım bu şekilde, 30 seviye üzeri kraliçe giriyor köye, dümdüz edip çıkıyordu. bildiğin %100 alıyordu, hatta yan tarafta başka köy olsa onları da dümdüz edecek.
    ben de denemiştim o zamanlar tabi, ama milletin kraliçesi tek atar bizim kraliçe binalara 3-4-5 tane vuruyordu :D
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    Buna bi çare yok mu dostum adam zaten ganimette alamiyor sadece kara iksir köyün ortasinda.Buara tam trend olmuş 12 duvar kirici 8 şifaci falan kraliçe oh ne ala zaten şu oyunun başindan beri sevemedim şifaciyi iyce sacmalık olmuş .Köy 9 seviyede.
    Golemle,pekkayla,ejderhayla dalsin eyv sifaci kralice ney uln



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 14 Mart 2016; 15:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar kasmış kraliçeyi 35-40 basmışlar, bırak da kullansınlar kraliçeyi :D
    çare yok gibi, üst üste heal veren şifacıları güçsüzleştirdiler. 4 şifacıdan sonrası pek iş yapmıyor şu anda. bu güncelleme sızıntıları doğruysa kraliçe arkası şifacı olayı bitecektir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quarizma06

    Buna bi çare yok mu dostum adam zaten ganimette alamiyor sadece kara iksir köyün ortasinda.Buara tam trend olmuş 12 duvar kirici 8 şifaci falan kraliçe oh ne ala zaten şu oyunun başindan beri sevemedim şifaciyi iyce sacmalık olmuş .Köy 9 seviyede.
    Golemle,pekkayla,ejderhayla dalsin eyv sifaci kralice ney uln

    16 dev yeteri kadar duvar kırıcı 8 şifacı yerine de 4 şifacı yapıp kalan yere yeteri kadar büyücü yapan ve 1 şifa 1 öfkeyle takviye eden, th9 un en iyisininden en az 3 er depo ve kara iksiri alır. Th9 un savunması bir yere kadar.
    Hele 240 Ordulu 7 seviye askerli th10 ise saldıran şifacıya gerek bile yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.