Bildirim
CLASH OF CLANS'IN TUZAĞINA DÜŞTÜM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni hesap aç taşları harcama inşaat kulübesine yatır. Bu arada clash of clans ın tuzağı filan değil sizin hatanız bu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CoC'ın tuzağına düştüm yazınca ben de firma tarafından dolandırıldınız falan sandım taşları harcamanız sizin hatanız yeni hesap açın taşları harcamayın inşaatçı alın -
Köyün bir fotoğrafını alsak daha iyi cevap verebiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pulsefire Darius
CoC'ın tuzağına düştüm yazınca ben de firma tarafından dolandırıldınız falan sandım taşları harcamanız sizin hatanız yeni hesap açın taşları harcamayın inşaatçı alın
aynen bende ilk cümle gibi zannettimBu tuzak değil strateji hatası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 14 Haziran 2014; 18:35:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Haroeris
Köyün bir fotoğrafını alsak daha iyi cevap verebiliriz.
hocam şu an fotoğrafını atamam ama madenler full 6 lvl bir tane altın madeni 7 lvl,iksir depoları 5 lv,altın depoları 7 ve 6 level.Duvarlar full 3 lvl.Okçu kuleleri 3 lvl.Toplar 3 lvl. -
Yeni başlamışsın oyuna en basiti 0 dan başlamak yada 1 tane işçi satın al devamı görevle çalı çırpıyla gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaonell
Yeni başlamışsın oyuna en basiti 0 dan başlamak yada 1 tane işçi satın al devamı görevle çalı çırpıyla gelir
Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Tepecikli 43
quote:
Yeni başlamışsın oyuna en basiti 0 dan başlamak yada 1 tane işçi satın al devamı görevle çalı çırpıyla gelir
Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
Hoşbuldum :daha önceleri kayıt olmadan takip ediyordum, artık kayıt olma vaktinin geldiğini düşündüm :
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tepecikli 43
quote:
Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
Hoşbuldum :daha önceleri kayıt olmadan takip ediyordum, artık kayıt olma vaktinin geldiğini düşündüm :
Bencede iyi yaptınız
-
-
18 level olmuşsun bişey değil, yeni başla. Bir aya 40'a gelirsin -
hocam 18 lvl nedirki bzim clanda bi arkadasin 68 lvl koyu vardi yegenleri oyunu silmis tekrar yuklemis eski koyu yukleyede hayir demis simdi tekrar basladi. yani demem o ki 2 haftada lvl 18 degil 20 olursun bu arada lvl onemli deil koy binasina gore savunmanin duvarlarin full olmasi. -
beyler 1200 madalya olunca 500 taş veriyormuş doğru mu o zaman devam ederim bir de ben garip bir insanım biraz emek verdiğim şeye çok değer veririm en iyisi devam etmek bence 38 lvl de falan 1200 madalya olurum 3 işçiyle devam ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: 37debdeb37
beyler 1200 madalya olunca 500 taş veriyormuş doğru mu o zaman devam ederim bir de ben garip bir insanım biraz emek verdiğim şeye çok değer veririm en iyisi devam etmek bence 38 lvl de falan 1200 madalya olurum 3 işçiyle devam ederim
E devam et o zaman zaten çalı çırpı toplayarak da taş kazanıyorsun. -
benimde çarımı çaldılar daha yeni başlamıştım.Muhammed MAHHERE NE OLDU? -
Bence baştan başlayıp taşları harcamadan devam edersen daha rahat edersin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baştan başla zaten yenisin
1250 kupada 450 taş veriyor. Bence yeni köy aç 3 ü yapsan bile 4 ü yapman çok zor.Oyunda ilerlemen içinde 4.inşaatçı çok lazım.7.seviye köy binasında inşaatlar zaten 3 4 gün sürüyor sen yeni aç.
quote:
Orijinalden alıntı: onurhjk
1250 kupada 450 taş veriyor. Bence yeni köy aç 3 ü yapsan bile 4 ü yapman çok zor.Oyunda ilerlemen içinde 4.inşaatçı çok lazım.7.seviye köy binasında inşaatlar zaten 3 4 gün sürüyor sen yeni aç.
Ben 3 günde ancak 10 level yapabildim, altın ve iksir madenlerini de 4-5 levele getirdim ama belli bir yerden sonra gobboköy seferinde goblinlere defalarca yenildim hâlen de o seferi geçemedim. 197 yeşil taşım kaldı 2 tane de inşaatçı
Sizce yeniden başlamaya gerek var mı? Çünkü oyunun ilk başlarında yeşil taşlardan hiç kullanmamak imkansız gibi geldi bana. Oyuna başlar başlamaz 500 yeşil taşı direkt inşaatçı satın alabiliyor muyduk yoksa belli bir seviye mi gerekiyor?
ayrıca adamlar bir iki tıkla apk dosyası indirerek 6000den fazla yeşil taşı bedavaya hileyle alıyorlarmış. Altın ve iksiri sonsuzlayanlar var hileyle. Madem ortada makyavalizm var o halde biz enayi miyiz haftalarca emek verdiğimiz noktaya birkaç dakikada gelip bizden güçlü olmaları ve bizi yenmeleri?
Önerilerinize göre silip yeniden başlayacağım ya da devam. Ama onca emeğine çöpe gitmesi de iyi olmadı doğrusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- inşaatçı binası 9 köy düzeni
- 4. seviye inşaatçı üssü köy düzeni kopyalama
- clash of clans belediye binasına göre yükseltmeler
- 3. seviye inşaatçı üssü köy düzeni kopyalama
- 9. seviye inşaatçı üssü köy düzeni kopyalama
- savaş oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X