Şimdi Ara

Clash of Clans GoWiPe savaş taktiği --- Cehennemli köylerden 3 yıldız alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her cehennemli köyden 3 yıldız alınmaz cehennem leveline göre değil ama duvarlar ve köy dizaynı önemli ben bu taktiğimle 3 lvl dahil köylerden 3 yıldız almışımdır. Şu an oaln videomu yolladım.

http://www.youtube.com/watch?v=HTwdvbgiG_g

• Daha o levellere gelemedim 52 levelim ama ileride işe yarayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerlinDuvarındakiÇatlak

Daha o levellere gelemedim 52 levelim ama ileride işe yarayabilir

kupa yada ganimet için farketmez dev öncelikli okcu barbar savaşı var her lvl e uygun hem kupa hem ganimet saldırısıdır benim lvlimde sadece ganimette işe yarar ama sende kupa ganimet farketmez yarın filan onu paylaşacağım o şu anda daha çok işine yarar kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

kupa yada ganimet için farketmez dev öncelikli okcu barbar savaşı var her lvl e uygun hem kupa hem ganimet saldırısıdır benim lvlimde sadece ganimette işe yarar ama sende kupa ganimet farketmez yarın filan onu paylaşacağım o şu anda daha çok işine yarar kardeşim

Ben 8 dev 130 falan okcu ile dalıyorum 2 tane iyileştirme iksiri hazır duruyor eğer kara iksir varsa devlerde kullanıyorum çoğunuda alıyorum. Ejerha açttımda onunda maliyeti batırır valla klan savaşlarında kara iksir 10.00 olana kalan yüksek lv. dalacam ejderha ile 1 hava saldırısını yıldırım ile indiriyorum 8 ejderha %50 yapıyor zaten. Klandan atıyorlar ama ne yapayım o iksire verecek gem yok mecburum :D

• quote:

quote:

quote:

Ben 8 dev 130 falan okcu ile dalıyorum 2 tane iyileştirme iksiri hazır duruyor eğer kara iksir varsa devlerde kullanıyorum çoğunuda alıyorum. Ejerha açttımda onunda maliyeti batırır valla klan savaşlarında kara iksir 10.00 olana kalan yüksek lv. dalacam ejderha ile 1 hava saldırısını yıldırım ile indiriyorum 8 ejderha %50 yapıyor zaten. Klandan atıyorlar ama ne yapayım o iksire verecek gem yok mecburum :D

ganimet için iyi saldırı senin taktiğinde anladığım kadarıyla iyileştirme büyüsünü her zamn devlerin üzerinde kullan ve gittiklerin yola doğru atki olabildiğince içinde kalsınlar. klan savaşında ejder saldırısı iyi ama önce 20 okcu ile filan öndeki depo sonda vs ne varsa onları temizlersen ****r çok dağılmadan içe gider ****re öfke büyüsü çok yarar. ama ganimet için vazgeçilmez dev okcu barbar yoksa diğerlerinin maliyeti alacağın ganimeti kurtarmaz

• güzel saldırı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

güzel saldırı

teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Saldiri guzel ancak 9 sv duvari ve savunmasi full th10 larda cok saglikli olmayabilir. Kirici ekleyip atlatma buyusu koyulmasi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirreal1453

Saldiri guzel ancak 9 sv duvari ve savunmasi full th10 larda cok saglikli olmayabilir. Kirici ekleyip atlatma buyusu koyulmasi gerekir.

evet bu kırıcıları bu köy için yaptım duvar seviyesi büyüdükçe daha çok kırcı kullanıyorum ve atlama büyüsü bi yerden sonra ne kullanırsan kullan 3. yıldız çok zor
  • quote:

quote:

Saldiri guzel ancak 9 sv duvari ve savunmasi full th10 larda cok saglikli olmayabilir. Kirici ekleyip atlatma buyusu koyulmasi gerekir.

evet bu kırıcıları bu köy için yaptım duvar seviyesi büyüdükçe daha çok kırcı kullanıyorum ve atlama büyüsü bi yerden sonra ne kullanırsan kullan 3. yıldız çok zor

Sorun üç yıldız değil, bu köyden çok daha üst seviye c.kulesi 3 x yayları 4 sihirbazları 8 olan köydende bu taktikle 2 alabilir misiniz? Birde sağlık büyüsünü tavsiyem kullanmayın onun yerine ya, dondurma alın, klan kalesini dondurmak için ekstradan ya da zıplama büyüsü, sağlık büyüsü hiçbir işe yaramaz, wizzler iyileşse ne olur, zaten ölmüyor ki, taktiği doğru yaparsanız.

• Öncelikle saldırı çok başarılı tebrikler.. Ancak saldırılan köy orta derecede bir th10, cehennem ve x topları ve heroların seviyeleri düşük gördüğüm kadarıyla, bir de telden izledim, tam belli olmuyor ama ikinci cehennem tekli atış yapıyor galiba.

çok az duvar kırıcı var saldırıda ve atlama büyüsü yok, bu nedenle pekkalar ve golemler merkeze girememiş. Eğer iç kısımda bir dev bomba olsaydı, büyücülerin hepsi meftaydı. Ancak bir yıldız alabilirdin. Bu nedenle ordundaki kırıcı sayını artırmanı ya da atlama büyüsü eklemeni tavsiye ederim. Son olarak cehennemli köylerde sağlık büyüsünü şahsen çok kullanışlı bulmuyorum, ben de aynı saldırı taktiğini kullanıyorum. Genelde büyü düzenim 2 öfke, 2 dondurma ve 1 yıldırım şeklinde kuruyorum. Yıldırım klan kalesinden çıkan askerler için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

quote:

Sorun üç yıldız değil, bu köyden çok daha üst seviye c.kulesi 3 x yayları 4 sihirbazları 8 olan köydende bu taktikle 2 alabilir misiniz? Birde sağlık büyüsünü tavsiyem kullanmayın onun yerine ya, dondurma alın, klan kalesini dondurmak için ekstradan ya da zıplama büyüsü, sağlık büyüsü hiçbir işe yaramaz, wizzler iyileşse ne olur, zaten ölmüyor ki, taktiği doğru yaparsanız.

bu köye göre hazırlandığım için kırıcılar az atlama kırıcı az bu saldırı ona göre hazırlandım duvarlar 9 köy full olsa 2 yıldız alırım başka taktikle benden 3 alan yok bir seviyeden sonra 3 almak imkansıza yakın zaten. kısacası köye göre hazırlandığım için bu askerlerle çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: iAytac

Öncelikle saldırı çok başarılı tebrikler.. Ancak saldırılan köy orta derecede bir th10, cehennem ve x topları ve heroların seviyeleri düşük gördüğüm kadarıyla, bir de telden izledim, tam belli olmuyor ama ikinci cehennem tekli atış yapıyor galiba.

çok az duvar kırıcı var saldırıda ve atlama büyüsü yok, bu nedenle pekkalar ve golemler merkeze girememiş. Eğer iç kısımda bir dev bomba olsaydı, büyücülerin hepsi meftaydı. Ancak bir yıldız alabilirdin. Bu nedenle ordundaki kırıcı sayını artırmanı ya da atlama büyüsü eklemeni tavsiye ederim. Son olarak cehennemli köylerde sağlık büyüsünü şahsen çok kullanışlı bulmuyorum, ben de aynı saldırı taktiğini kullanıyorum. Genelde büyü düzenim 2 öfke, 2 dondurma ve 1 yıldırım şeklinde kuruyorum. Yıldırım klan kalesinden çıkan askerler için..

Teşekkür ederim kardeşim, köye göre asker yapmıştım klan savaşı olduğu için önceden görüp hazırlanmıştım. yoksa daha fazla kırıcı ve gerekirse atlama büyüsü yapıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu köye göre hazırlandığım için kırıcılar az atlama kırıcı az bu saldırı ona göre hazırlandım duvarlar 9 köy full olsa 2 yıldız alırım başka taktikle benden 3 alan yok bir seviyeden sonra 3 almak imkansıza yakın zaten. kısacası köye göre hazırlandığım için bu askerlerle çıktım

o zaman içerideki boşluklardan tesla çıkacağını biliyordun, dediğim gibi dev bomba çıksaydı bu saldırı çuvallardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman içerideki boşluklardan tesla çıkacağını biliyordun, dediğim gibi dev bomba çıksaydı bu saldırı çuvallardı.

ya içerde oradaydı teslalar yada dışarda anlamsız yerlerde klan kalem, okçu kraliçe ve cadıları saldıktan sonra bekledim, içerde çıkınca teslalar saldım hepsini.

• Güzel saldırı, elinize sağlık.

"...ben bu taktiğimle 3 lvl dahil köylerden 3 yıldız almışımdır." demişsiniz. 3 lvl dediğiniz 3. seviye cehenem mi? Eğer öyleyse duvarları bu köyden biraz daha iyi olan ve 3. seviye cehennemli köylerden aldığınız 3 yıldızın videosunu görmek ve birşeyler kapmak isterim.

"...bi yerden sonra ne kullanırsan kullan 3. yıldız çok zor " demişsiniz. 3 yıldız alıyor musunuz yoksa zor mu?

Birde işin içinde sanal saldırı ile pratik yapma imkanı varsa hiç yormayalım kendimizi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Güzel saldırı, elinize sağlık.

"...ben bu taktiğimle 3 lvl dahil köylerden 3 yıldız almışımdır." demişsiniz. 3 lvl dediğiniz 3. seviye cehenem mi? Eğer öyleyse duvarları bu köyden biraz daha iyi olan ve 3. seviye cehennemli köylerden aldığınız 3 yıldızın videosunu görmek ve birşeyler kapmak isterim.

"...bi yerden sonra ne kullanırsan kullan 3. yıldız çok zor " demişsiniz. 3 yıldız alıyor musunuz yoksa zor mu?

Birde işin içinde sanal saldırı ile pratik yapma imkanı varsa hiç yormayalım kendimizi. :)

valla üstadım, bnm de burnuma imod kokuları gelmedi değil:))

yaw bi de bu x topunun adı ne zaman x yayı oldu beah, herkes yay deyince oyuna girdim baktım, hakkaten x yayı olmuş adı

• quote:

quote:

valla üstadım, bnm de burnuma imod kokuları gelmedi değil:))

yaw bi de bu x topunun adı ne zaman x yayı oldu beah, herkes yay deyince oyuna girdim baktım, hakkaten x yayı olmuş adı

5 6 ay oldu onun degiseli

Xmod artik farz oldu herkes kullaniyor kullanmayarak bence hata yapiliyor he bende kullanmiyorum ama kullanmak gerekiyor cunku herkes kullaniyor ve tek sap enayi tabiri caizse biz kullanmayanlar oluyoruz

• quote:

Teşekkür ederim

valla hiç sanal saldırı filan yapmadım denemedim onu bilmiyorum.

Benim köyümden 3 yıldız alan 6-7 aydır yok bende benim seviyem yada daha üst köylerden 3 yıldız almadım 2 aldım çok ama dalmaya korkuyor insan :) yediğin en güçlü saldırı tüm askerler ful herolar 40-40 dı yüzde 68 yada 78 di 2 yıldızdı. 3. yıldız alınmaz diye bir şey yok ama çok zor herşeyi full köyden

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.