Şimdi Ara

Clash Of Clans GMAİL DEĞİŞTİRME!(Yazı ile anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlere hesap satım-alımın en önemli konusunu yazmak istiyorum.
    Buna inanıp inanmamak sizlere kalmış bir şey ben bizzat 3 hesapta gmail aktarımı yaptım sadece 3 günde.
    Neden 3 gün diye sorucak olursanız supercell yani destek hattının geç cevap vermesinden dolayı.
    Evet aşamalara geçelim isterseniz.

1-) Öncelikle telefonumuzdan(ıphone-android-tablet-vs.) oyuna girip oyun ayarlarına tıklıyoruz.Ordan sol altta Yardım-Destek yeri var ona tıklıyoruz.
    İphone için=Kayıp köye giriyoruz-hesabım kayıp diyoruz-ordan sağ üstte sohbet açma yeri var ona tıklıyoruz.
    Android için=Direkt sağ üstte sohbet açma yeri var ona tıklıyoruz.

2-)Bu işteki en önemli şey supercell'in sizi nası anladığıdır onun için aşağıya yazacağım yazıyı aynen geçiriyoruz.

2.1-)Merhabalar ben köyümü başka bir telefonda(tablette) açık bıraktım hesabımın çalınma ihtimali var onun için gmail değişikliği talep ediyorum.
    2.2-)- Kullanıcı adınızın tamamı ve kaybolan köyün klan adı
    - Kaybolan köyünün Belediye Binasının tam seviyesi
    - Kaybolan köyünün tam TP seviyesi

2.1'de yazan metni ilk yazıp gönderiyoruz.
    Ardından 2.2'deki metni eksiksiz bir şekilde yazıp gönderiyoruz.

3-)Ertesi gün destek hattından mesaj gelmiş olucaktır.Ve bizden hesap hakkında sadece hesabı kuran kişinin bildiği cevapları soracaktır.
    Örneğin;Hesabın kurulum tarihi(AY,YIL olarak).
    Gamecenter veya googleplay üzerinden
    YEŞİL TAŞ aldınız mı?Aldıysanız işlem kimliği gözükecek şekilde ekran görüntüsü yollarmısınız?
    ANDROİD İŞLEM KİMLİĞİNİ BULMA :https://www.wallet.google.com üzerinden oyunun bağlı olduğu hesaba giriş yaparak ordan satın aldıklarıma girerek bulabilirsiniz.
    İPHONE İÇİN BİLGİM YOK.

4-)Bu aşamaya geldiyseniz artık gmail değişti diyebilirsiniz:)
    Bu aşamada eğer supercell'in sorduğu sorulara eksiksik ve doğru yanıt verdiyseniz sizden YENİ GMAİL HESABININ KULLANICI KİMLİK KODUNU İSTİYECEKTİR.
    Kullanıcı kimlik kodu bulma: İnternet üzerinden google'a girip YENİ GMAİL ADRESİNİZE bağlanmanız gerekecek.Ardından sağ üstte bulunan yuvarlak mavi kutucuğa tıklayıp orda çıkan profile TIKLAMANIZ gerekiyor.Tıkladıktan sonra sizi şöyle bir şey karşılayacak :
    plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/u/1234567890
    GİBİ bunu kopyalayıp OYUN ÜZERİNDEN YİNE AYARLARA GİRİP YARDIM VE DESTEĞE TIKLAYIP DESTEK İLE SOHBETİNİZE ATMANIZ GEREKECEK.

5-)Hayırlı olsun ertesi gün herhangi bir saat destek size;Hesabınızı başarıyla aktardık iyi oyunlar diye mesaj atacak.

NOT : BU GMAİL DEĞİŞİMİ SADECE VE SADECE 1 KERE İLE MAHSUSTUR.

EĞER İŞİNİZE YARADIYSAM KAYNAK BELİRTEREK PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.-sadeceabk

Desteklerinizi bekliyorum.Özel sorularınız için
    sadeceabk@gmail.com 'a mail atarak sorabilirsiniz.İyi günler :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clash of Clans Gmail Değiştirme: Kolay Bir Adım Adım Kılavuz

Clash of Clans hesabınızı yeni bir Gmail adresine bağlamak mı istiyorsunuz? İşte kolay bir adım adım kılavuz:

1. Eski Gmail Hesabınızdan Çıkış Yapın: Clash of Clans uygulamasını açın ve "Ayarlar"a gidin. "Hesap" sekmesine dokunun ve "Çıkış Yap" düğmesini seçin.

2. Yeni Gmail Hesabınızla Oturum Açın: Clash of Clans uygulamasını yeniden açın ve "Google" seçeneğine dokunun. Yeni Gmail hesabınızla oturum açın.

3. Hesap Bağlantısını Onaylayın: Oturum açtıktan sonra Clash of Clans, hesabınızı yeni Gmail adresine bağlamak için bir onay isteyecektir. "Bağlantıyı Onayla" düğmesine dokunun.

4. Oyun Onayı: Bir sonraki adımda, Clash of Clans hesabınızı değiştirdiğinizi onaylamanız gerekecektir. "Tamam" veya "Devam Et" düğmesine dokunun.

5. Gmail Değiştirme Tamamlandı: Yeni Gmail adresiniz artık Clash of Clans hesabınıza bağlı olacaktır.

Ek Bilgiler:

• Clash of Clans Google hesabınızı değiştirmek, Clash Royale hesabınızı da etkileyecektir.
    • Gmail adresinizi değiştirmek, oyun ilerlemenizi veya köyünüzü kaybetmenize neden olmaz.
    • Hesabınızı yeni bir Gmail adresine bağlamak için internet bağlantısı gereklidir.
    • Clash of Clans'ı yeni bir cihazda açıyorsanız, oyun sizden hesabınızı oluşturmak veya mevcut bir hesaba giriş yapmak için Gmail adresinizi isteyecektir.

Bu adımları izleyerek, Clash of Clans hesabınızı sorunsuz bir şekilde yeni bir Gmail adresine bağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • afrikaguncesi A kullanıcısına yanıt
    İşe yariyorsa güzel paylaşım umarım herkes faydalanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarıyor hocam 3 kere denedim kesinlikle oluyor :)
  • Hocam cok saol konu yararli. Peki hesabimizin ne zaman acildigini nasil ogrencez

• Nası yani? Gmail aktarımı olduktan sonra destek size yine aynı yerden yazıcak aktardım diye konuda belirttim zaten :) Ardından o gmail ile oyuna giribilceksiniz.
  • Oyle diyil supercell bize soru soracak ya g mail hesabinizi ne zaman actiniz diye onu diyorum ben gmailimi ne zaman actim bilmiyorum

• gmaili sormuyor oyuna ne zaman başladınız diye soruyor bilmiyorsan sıkıntı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denemekten zarar gelmez herhalde.Az önce desteğe yazdım.Sonucu aktarırım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4claw

Denemekten zarar gelmez herhalde.Az önce desteğe yazdım.Sonucu aktarırım hocam.

hocam eğer aksi bi cevap verirse büyük ihtimal anlamamış olur ve ardından tekrar gmailimi değiştirmek istiyorum diye yazabilirsiniz.
  • bende ne zaman açtığımı hatırlamıyorum köyüm aktif değiştirebilir miyim dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrewest42

bende ne zaman açtığımı hatırlamıyorum köyüm aktif değiştirebilir miyim dostum ?

hocam aşağı yukarı ayı hatırlaman lazım,örneğin ocak şubat gibi açtım dersen kabul ediyolar
  • Hocam desteğin istediği bilgileri attım.Her şey yolunda gidiyor mu şu an?Kaç gün engellerler hesabı muhtemelen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrewest42

bende ne zaman açtığımı hatırlamıyorum köyüm aktif değiştirebilir miyim dostum ?

Ne zaman açtığınızı bulmak için yol çok basittir android için diyecek olursam oyuna girerken gmail lvlniz gözüküyordur örn:general diye birde hoş geldiniz yazar hemen ona tıklayın sizi hesabınızın exp günlüğüne götürür orda ne zaman hangi görevi yapmışım hangi exp kasmışım gibi şeyleri görebilirsiniz en aşağılara gittiğinizde ilk başta olan görevi gördüğünüz zaman oyuna başladığınız zamanda büyük ihtimalle odur
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4claw

Hocam desteğin istediği bilgileri attım.Her şey yolunda gidiyor mu şu an?Kaç gün engellerler hesabı muhtemelen?

Hocam engellemeyle ilk defa karşılaşıyorum.Hesap hakkında tüm cevapları doğru yanıtlarsanız engelleme uzun sürmez gmail değişimi de olur

• Bu konu sabitlenmesi lazim. Cok yararli olmus.eline saglik ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0FLu61 -- 11 Eylül 2015; 0:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0FLu61

Bu konu sabitlenmesi lazim. Cok yararli olmus.eline saglik ...

Sağolun hocam yararlı olduysam ne mutlu bana
  • Hocam işe yaradı tekrardan sağolun.
  • Rica ederim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.