|
Clash of Clans Gmail Değiştirme: Kolay Bir Adım Adım Kılavuz
Clash of Clans hesabınızı yeni bir Gmail adresine bağlamak mı istiyorsunuz? İşte kolay bir adım adım kılavuz:
-
Eski Gmail Hesabınızdan Çıkış Yapın: Clash of Clans uygulamasını açın ve "Ayarlar"a gidin. "Hesap" sekmesine dokunun ve "Çıkış Yap" düğmesini seçin.
-
Yeni Gmail Hesabınızla Oturum Açın: Clash of Clans uygulamasını yeniden açın ve "Google" seçeneğine dokunun. Yeni Gmail hesabınızla oturum açın.
-
Hesap Bağlantısını Onaylayın: Oturum açtıktan sonra Clash of Clans, hesabınızı yeni Gmail adresine bağlamak için bir onay isteyecektir. "Bağlantıyı Onayla" düğmesine dokunun.
-
Oyun Onayı: Bir sonraki adımda, Clash of Clans hesabınızı değiştirdiğinizi onaylamanız gerekecektir. "Tamam" veya "Devam Et" düğmesine dokunun.
-
Gmail Değiştirme Tamamlandı: Yeni Gmail adresiniz artık Clash of Clans hesabınıza bağlı olacaktır.
Ek Bilgiler:
- Clash of Clans Google hesabınızı değiştirmek, Clash Royale hesabınızı da etkileyecektir.
- Gmail adresinizi değiştirmek, oyun ilerlemenizi veya köyünüzü kaybetmenize neden olmaz.
- Hesabınızı yeni bir Gmail adresine bağlamak için internet bağlantısı gereklidir.
- Clash of Clans'ı yeni bir cihazda açıyorsanız, oyun sizden hesabınızı oluşturmak veya mevcut bir hesaba giriş yapmak için Gmail adresinizi isteyecektir.
Bu adımları izleyerek, Clash of Clans hesabınızı sorunsuz bir şekilde yeni bir Gmail adresine bağlayabilirsiniz.