Öncelikle merhabalar, Sizlere hesap satım-alımın en önemli konusunu yazmak istiyorum. Buna inanıp inanmamak sizlere kalmış bir şey ben bizzat 3 hesapta gmail aktarımı yaptım sadece 3 günde. Neden 3 gün diye sorucak olursanız supercell yani destek hattının geç cevap vermesinden dolayı. Evet aşamalara geçelim isterseniz.
1-) Öncelikle telefonumuzdan(ıphone-android-tablet-vs.) oyuna girip oyun ayarlarına tıklıyoruz.Ordan sol altta Yardım-Destek yeri var ona tıklıyoruz. İphone için=Kayıp köye giriyoruz-hesabım kayıp diyoruz-ordan sağ üstte sohbet açma yeri var ona tıklıyoruz. Android için=Direkt sağ üstte sohbet açma yeri var ona tıklıyoruz.
2-)Bu işteki en önemli şey supercell'in sizi nası anladığıdır onun için aşağıya yazacağım yazıyı aynen geçiriyoruz.
2.1-)Merhabalar ben köyümü başka bir telefonda(tablette) açık bıraktım hesabımın çalınma ihtimali var onun için gmail değişikliği talep ediyorum. 2.2-)- Kullanıcı adınızın tamamı ve kaybolan köyün klan adı - Kaybolan köyünün Belediye Binasının tam seviyesi - Kaybolan köyünün tam TP seviyesi
2.1'de yazan metni ilk yazıp gönderiyoruz. Ardından 2.2'deki metni eksiksiz bir şekilde yazıp gönderiyoruz.
3-)Ertesi gün destek hattından mesaj gelmiş olucaktır.Ve bizden hesap hakkında sadece hesabı kuran kişinin bildiği cevapları soracaktır. Örneğin;Hesabın kurulum tarihi(AY,YIL olarak). Gamecenter veya googleplay üzerinden YEŞİL TAŞ aldınız mı?Aldıysanız işlem kimliği gözükecek şekilde ekran görüntüsü yollarmısınız? ANDROİD İŞLEM KİMLİĞİNİ BULMA :https://www.wallet.google.com üzerinden oyunun bağlı olduğu hesaba giriş yaparak ordan satın aldıklarıma girerek bulabilirsiniz. İPHONE İÇİN BİLGİM YOK.
4-)Bu aşamaya geldiyseniz artık gmail değişti diyebilirsiniz:) Bu aşamada eğer supercell'in sorduğu sorulara eksiksik ve doğru yanıt verdiyseniz sizden YENİ GMAİL HESABININ KULLANICI KİMLİK KODUNU İSTİYECEKTİR. Kullanıcı kimlik kodu bulma: İnternet üzerinden google'a girip YENİ GMAİL ADRESİNİZE bağlanmanız gerekecek.Ardından sağ üstte bulunan yuvarlak mavi kutucuğa tıklayıp orda çıkan profile TIKLAMANIZ gerekiyor.Tıkladıktan sonra sizi şöyle bir şey karşılayacak :https://plus.google.com/u/1234567890 GİBİ bunu kopyalayıp OYUN ÜZERİNDEN YİNE AYARLARA GİRİP YARDIM VE DESTEĞE TIKLAYIP DESTEK İLE SOHBETİNİZE ATMANIZ GEREKECEK.
5-)Hayırlı olsun ertesi gün herhangi bir saat destek size;Hesabınızı başarıyla aktardık iyi oyunlar diye mesaj atacak.
NOT : BU GMAİL DEĞİŞİMİ SADECE VE SADECE 1 KERE İLE MAHSUSTUR.
EĞER İŞİNİZE YARADIYSAM KAYNAK BELİRTEREK PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.-sadeceabk
Desteklerinizi bekliyorum.Özel sorularınız için sadeceabk@gmail.com 'a mail atarak sorabilirsiniz.İyi günler :)