Şimdi Ara

Clash of Clans Efsane Hesap - 181 Level

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Ocak 2014 tarihinde açılmış 3 yıllık hesabımı satıyorum. Sunucuda yüksek seviyede oynamış herkes ismine aşinadır. Yeni bir oyuna başladım artık vakit ayıramıyorum. Hesap fiyatını hak ediyor ki ucuza hesap bulup kazıklanmak istemiyorsanız hepimiz gibi paraya biraz kıymak gerekiyor.
    Hesapta 1700 taş bulunmaktadır. Kahramanlar full. Duvarlar full. (Son olarak eklenen 25 duvar hariç onlar da anında 9-10 seviyeye basıldı.) Savunmanın tamamı full. Birlik ve büyü seviyelerini resimden anlayabilirsiniz. Son olarak biraz kupa kasalım dediğimde Efsane Lig'e yaklaşık 3 haftada ulaştım. En az 20 klanda (seviye 10 ve üzeri) anında yardımcı lider olarak tanınmaktadır. (Klanlar hesapta işaretli.)

Tek bir hile hurda yoktur. Alan kişiye Gmail ve taş satın alma faturaları ile birlikte verilecektir. Anadolu Adliyesi'nde memurum güven problemi yaşayan buyursun gelsin.

• Bu arada kusura bakmayın, fiyat yazmayı unuttum. İstediğim fiyat 1.250 TL.
  • FncKjartan F kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat bence normale yakın bu koyun ederi en az bin tl ancak piyasayı öldüren cok fazla satış var adam full 9 seviye köyü 80 90tl den satıyor piyasayı düşürüyor öldürüyor. Maalesef şu piyasada senin köyüne kimse o parayı vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Hocam fiyat bence normale yakın bu koyun ederi en az bin tl ancak piyasayı öldüren cok fazla satış var adam full 9 seviye köyü 80 90tl den satıyor piyasayı düşürüyor öldürüyor. Maalesef şu piyasada senin köyüne kimse o parayı vermez

Hocam belki haklısınız ama her tülü hile ile kasılmış ban yemek üzere olan hesapları 90 TL'ye alan geri zekalı varsa onları kazıklamak bence suç değil. Ya da en basiti android kodu ile yükledikten sonra hesabım çalındı diye şikayet etmek. Meraklısı görür beğenir diye düşünüyorum inşallah da öyle olur.
  • fiyatı gayet uygun. fakat forumda 2. el alış verişleriniz referanslarınız varsa daha kolay satabilirsiniz. yok ise burada satılması zor gibi görünüyor. umarım satılır. iyi forumlar.
  • Pazarlık yapmak istemediğimden fiyatı 1000 TL'ye çekerek güncelledim. Satış devam etmektedir.
  • Hayırlı satışlar. 3 ayda nasıl o kadar kupa düştünüz, bıraktınız sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Broderick kullanıcısına yanıt
    World of Tanks oynamaya başladık, Clash of Clans ile ilgilenemiyorum. Kupa da bu nedenle tepetaklak. :)
  • Satış devam ediyor. Keşke hile hurda le kasılan hesaplar olmasaydı da değeri daha iyi anlaşılsaydı.
  • Konu güncel.
  • İlan güncel.
  • Fiyatı 800 TL'ye çekerek güncelliyorum. Bundan sonra herhangi bir pazarlık yoktur. Alıcısına hayırlı olsun ne diyeyim.
  • Satış devam ediyor.
  • Satış güncel.
  • Satış güncel.
  • Köy 183 level oldu yeni Yılbaşı güncellemesi ile gelen yükseltmeler yapılıyor. Satış güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.